18.04.2007, 23:43
|
|
|
YASAKLI ÜYE
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: BALİLİYE HAKARET!
Arıca, Balili'nin bugün bir gazetede yer alan iddialarıyla ilgili olarak, şunları kaydetti:

''Balili ve hareketleri beni ilgilendirmiyor. Beni, bizim oyuncular ilgilendiriyor. Futbolcu hata yapar, kızar öfkelenir. Oyun içinde bunlar doğal şeyler. Oyuncularım hata yapmamalıydı. Sakin olmamız, bu oyunlara gelmememiz gerekiyordu, ama ben de dahil kabul etmeliyiz ki hata yaptık. Ben orada hakeme hakaret etmedim, tepki gösterdim.
Şimdi Balili'nin söylediklerine gelince, bu oyuncu kendini nasıl savunacak? Bunlar çirkin şeyler. Halbuki maçtan önce futbolcularıma uyarılarda bulunmuştum. Balili, aynı şeyleri Vestel Manisaspor maçında da yaptı, geçen yıl Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a yaptı. Bekir'in davranışı çok yanlıştı. Balili topu bırakıp Bekir'le alay ediyor. Ben burada Balili'ye kızmam. Her seferinde söylüyorum, bu adam belli bir adam. Bekir'in, diğer oyuncularımın direnci düşmüş, gençlik var, beyin yorgun, ama hata yapmayacaksın, tahrik olmayacaksın. Hakem kötü filan diyoruz da Bekir'i, Erdal'ı, Mehmet'i de atabilirdi, ama hakem kalecimiz Hasagiç'i attı. Penaltı pozisyonunun ise penaltıyla alakası yoktu. Balili orada nasıl devrildi, bir türlü anlayamadım. Keşke bunlar hiç olmasaydı.''
ANTEP OVASI BILMEM NE YUVASI DIYE BAGRILDIGI GÜNLERIDE BILIYORUM
FAZLA ABARTMAYA GEREK YOK!!
FUTBOLDA HER SEY OLUYOR

|
|
|