--->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Alıntı
Senin kabahatin yok ki Mustafa,
maçlar sabaha kadar oynansaydı kesin ilk üç içindeydin
Buna çok güldüm
Ama neticede mustafa'nın dediği şartlarda olmayınca sonuç böyle oluyor
Bende Sondan 1. olmuştum güzel bir duygu sonraki haftalara insana ayrı bir hırs veriyor
GuNaY
-->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
-->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Buna çok güldüm
Ama neticede mustafa'nın dediği şartlarda olmayınca sonuç böyle oluyor
Bende Sondan 1. olmuştum güzel bir duygu sonraki haftalara insana ayrı bir hırs veriyor
abi ben gülmekten öldüm ya duyunca ama işin garip yani benim hırslanacak sadece 1 haftam kaldı
--->: -->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
abi ben gülmekten öldüm ya duyunca ama işin garip yani benim hırslanacak sadece 1 haftam kaldı
Senin durum daha kötü Mustafa, ben azından kendimi toparlayabildim ama senin için durum vahim, diğer tahminlere göre listeden çıkabilir yada kalabilirsin
GuNaY
-->: --->: -->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
-->: --->: -->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Senin durum daha kötü Mustafa, ben azından kendimi toparlayabildim ama senin için durum vahim, diğer tahminlere göre listeden çıkabilir yada kalabilirsin
artık bu gidişle bende kendi turnuvamda skor tahminine katılacam. Burası sarmadı beni ...
şaka bi yana teşekkürler Mecit abi. Ellerine sağlık .Emeğine sağlık.
--->: -->: --->: -->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
artık bu gidişle bende kendi turnuvamda skor tahminine katılacam. Burası sarmadı beni ...
şaka bi yana teşekkürler Mecit abi. Ellerine sağlık .Emeğine sağlık.
Bencede iyi olur, zaten orada da averaj takımı gibi bişey oldun ne o öyle iki maçta 0 puan en iyisi orada sadece tahminde bulun :p
GuNaY
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
--->: STY 16.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
cok iyi ya ilk sezonda ilk 50 icerisindeyim +++ insallah Sivassporumuz Erciyese kiyak gecip yenilir ve kardes takim Erciyes ligde kalir
Ne Mutlu Sivasliyim diyene!!!!!!!!!!