asagi yukari o saatlerde allah nasip kismet ederse Rüstü Gardas....
Insallah bizim site ye katilan bir cok Gurbetci arkadaslari ve Özellikle seninle tanisma firsati bulacagim icin simdiden Cumartesini dört gözle bekliyorum
hepimiz bu geceyi bekliyoruz nasip olursa bende oradayim zaten görevliyiz.herkesi orada tanimak ne kadar gurur verici olacak iste sivaslilar diyecegiz allahin izniyle tesekkürler
Buyuk bir ihtimaale gelecegim (herhangi bir sorun cikmazza!!!) Rüstü Gardas. Gorusecegiz.
Ayni zamanda sitemiz de bagi olan Ve Tum sivasli ve sivas a gonulveren Dostlarla yuz yuze bulusup gorusmekten mutluluk duyarim
hepinizi sevgiyle selamliyorum gelin tanis olalim diyorum
Buyuk bir ihtimaale gelecegim (herhangi bir sorun cikmazza!!!) Rüstü Gardas. Gorusecegiz.
Ayni zamanda sitemiz de bagi olan Ve Tum sivasli ve sivas a gonulveren Dostlarla yuz yuze bulusup gorusmekten mutluluk duyarim
hepinizi sevgiyle selamliyorum gelin tanis olalim diyorum
haydin simdi tam zamani tanismak vede kaynasmanin buradan tüm sivasli hemserilerimize sesleniyoruz. birlik ve beraberligin zamani geldi daha ne duruyorsonuz anlamiyorum sivasli olmak herkese nasip degildir bunu dostlarimiza vede düsmanlarimiza gösterelim sivasli olmak nasilmis
Dag basini duman almis
Gümüs dere durmaz akar
SIVAS ufuktan simdi dogar
Yürüyelim arkadaslar
Sesimizi yer gök su dinlesin
Sert adimlarla heryer inlesin inlesin