Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 13:33   #41
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi inşallah 3 buyuklerle yaptığımız maçlar gibi olmaz 60 kişiye maç oynanmaz inş. bu sefer olımoyatı doldurursunuzda turkiye seyirci gorur karabuk maçındakı gibi
Sivaslılar Artık İst Deki Hiçßir MAca Gelmez ßoşuna Heweslenmeyin
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 13:47   #42
izmirliyigido
Gast

Standart --->: -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi inşallah 3 buyuklerle yaptığımız maçlar gibi olmaz 60 kişiye maç oynanmaz inş. bu sefer olımoyatı doldurursunuzda turkiye seyirci gorur karabuk maçındakı gibi
HİÇ MERAK ETME KARDEŞİM. İSTANBUL'DA Kİ YİGİDOLAR YİNE F.BAHÇE, G.SARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇLARINA GİDERLERDE, ÜST ÜSTE 5 KEZ SİVAS MAÇINA GİTMEZLER. SEYİRCİSİ OLMAYAN BŞB VE KASIMPAŞA BİLE BİZDEN FAZLA SEYİRCİSİ OLUR...

.
-->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 14:10   #43
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Birkac yil icinde Istanbulspor, Sariyer, Bakirkoyspor,ve Zeytinburnuspor,Petrolofis ve Sekersporunda katilimiyla bir Ankara Istanbul yani AAAIIII ligimiz olurki ne senlik. Heyecan firtinasi her hafta bir derby..
Ve bu ulkenin Adana'sinin ,Izmirínin,Samsunúnun takimi yok.Nerdeyse Bursa yine dusecek diye odum koptu.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 14:15   #44
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Arkadaşlar bu çok iyi oldu. demektirki sivassporumuz 5 hafta istanbula gelecek. iş istanbuldaki sivaslılara düğşüyor. yanii istanbulda 6 puan cepte
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 14:32   #45
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yav benim anlamadığım bişey var. ya ben aklı kıtım bişeyden anlamıyom yada bu sivaslıyım diye övünen ama hala sivassporun yerine sözde 3 büyükler denen takımları tutanlar çok akıllılar. Kasımpaşanın gelmesi çok iyi oldu bu demektirki 3 istanbulda 5 hafta deplasman yerine 3 hafta deplasman demektir. yanii büyükşehir ve kasımpaşa maçları bizim sahamızda gibi olacak yada olmalı. Ama görünen bişey var ki istanbuldaki sivaslılar sivassporumuzun yerine yüzleri kızarmadan gidip o sözde 3 büyük takım denen takımların maçlarını izleyecek ve destekleyecek. Ben bunu anlamıyorum. yaw sizin ilinizin de takımı artık süper ligde. başka takımı tutmak gibi bi ahmaklığı neden yapıyorsunuz. Onlar sizin rakipleriniz yawwwww. insan rakiplerini destekleme gibi bi gaflette nasıl bulunur. bu resmen ihanettir,hainliktir.kasımpaşa ve ist büyük şehir maçlarını çok merakla bekliyorum. sivaslılıklarıyla övünenler gelecekmi. yoksa gidip meyhanelerde kahvehanelerde o sözde üçbüyükler denen takımların maçlarını izleyip takımları gol attıkca naralarmı atacaklar. sivasspor yenilmiş yenmiş hiç umurlarında olmayacaklarmı. çok merak ediyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 15:35   #46
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EVET ARKADAŞLAR BEN HEP ALTAYIN ÇIKMASINI İSTEDİM İNANI ÇOK ÜZÜLDÜM BİR İSTANBULDA YAŞAYAN OLARAK ALATAY DEDİM AMA OLMADI NE DEN OLMADI HERŞEYE RAĞMEN 10 KİŞİ KALAN KASIMPAŞA YÜREĞİYLE İNAÇIYLA OYNADI ALTAY KÖTÜMÜYDÜ HAYIR AMA BELLİ DAKİKALARDA YÜZLERİNE BAKINCA ÜZERLERİNDEKİ YÜKÜN AĞIRLIĞINDA EZİLDİLER ÖRNEĞİN KALECİ GÖKHAN 17 YAŞINDA PENALTILARDA BİRAZ DAHA TECRÜBELİ OLSA ÇIKARIRDI DİĞER Bİ KONU HAKEM TAKDİR HAKLARINI ALTAYDAN YANA KULLANDI AMA ALTAY ELİNE GEÇEN GOL HAKLARINI LAKAİT BİR ŞEKİLDE HARCADI VE SONU ACI BİTTİ EVET BENDE İSTEMEDİM İSTANBULDAN BİR TAKIM AMA ANNELERİNİN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN KASIMPAŞAYA HAKEDER ÇIKTILAR SÜPER LİGDE NE YAPARLAR BİLMEM AMA TAKDİR EDERİM ( SİVASDAN BEŞ YEMEK ŞARTIYLA )

VE BURDAN ARTIK İZMİRE DİYORUM BİRLEŞİN ARTIK YADA AFTAŞI ALIN
17 yaşında kaleciyle oynamak zorunda kaldı altay.

Çünkü maçtan 1 gün önce allum buker denen senelerce Türkiyede çeşitli takımlarda görevalmış kaleci TAKIMINI RESMEN SATTI!!!!!!!

YAZIKLAR OLSUN!!!!!
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 15:49   #47
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1044 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Keşke Altay çıksaydı... İstanbul'dan 5 takımı Süper Lig ne yapacak Ankara'dan da 4 takım var ligin yarısı Ankara-İstanbul oldu... İzmir'in bir takımı olmalıydı bu ligde... Her şeye rağme hoş geldin Kasımpaşa...
Alt 31.05.2007, 15:56   #48
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

kasımpaşa sevindim desem yalan söylerim belkiistanbulda yaşayan biri olarak sivasımı bir maç fazla görme şansım olacak ama izmirdeki köylülerimi hemşerilerimi düşündüğümde içim sızlıyor keşke altay çıksaydı.
ancak kimsenin bahsetmediği bir gerçek daha varki oda başbakanın bir ay önce kasımpaşaya 3 trilyon ödettirerek lige çıkması için elinden geleni yaptığıdır, heryerde olduğu gibi malesef futboldada siyaset hakim olmaya başladı, ankara spor, bşehir belediye, kasımpaşa, konya, kayseri vb takımlar resmen belli siyasilerin oyuncağı oldular, ligimiz allak bullak olmaya doğru gidiyor memleketimizin olduğu gibi, fetih psikolojisi buradada hakim kılınıor malesef,
Alt 31.05.2007, 15:56   #49
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

bu lıg ARTIK IZLENMEZ SEYIRCISIZ KASIMPASA ISTANBUL BELEDIYE ANKARA BELEDIYE ,OFTAS , GENCLERBIRLIGI 5 TAKIMIN TARAFTARI 0 BUNLAR NASIL SUPER LIGDE MUCADELE EDIYOO SUPERLIGI BI AVRUPA ULKESI YAYINLASA BIZIM ONLARINKINI YAYINLADIGIMIZ GIBI ... BU NE YA BUTUN TAKIMLARIN TARAFTARI YOK DIYCEK MALATYA ALTAY SAKARYA GIBI TAKIMLARIN BASARISIZLIGI LIGIN SEVIYESINI DUSURDU
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 16:03   #50
1967_Dernek_Serkan
Acemi Yiğido

1967_Dernek_Serkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Serkan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

istanbulda yaşayan arkadaşlarımın sevinmesi iyi hoş çünki onlar istanbuldakı maçlarda sivasın yanındaydı ama biz 2. ligdeyken alisamiyeni inönüyü doldurup bide seyircimiz dışarda kalıyordu 2 senedir istanbulda 3 büyüklerle ve 1 kerede olimpiyatta trabzonla oynadık ama ne inönüde ne samiyende nede saraçoğlunda bize ayrılan yerleri dolduramadık bunun nedenini anlamış değilim inşallah 3. senemizde farklı olur bunda istanbuldaki derneklere çok iş düşüyor süper lige ilk çoktığımızda sivasspordan bahsederlerken alisamiyen ve inönüyü doldurdumuzdan bahsediyolardı inşallah bu senede kasımpaşa ve istanbul büyükşehir belediye maçlarından sonra gene taraftarımızın çokluğunu konuşurlar
1967_Dernek_Serkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla