-->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.
.Divriği Spor 1 Temmuz 2006 tarihinde kendi tesislerinde olağan genel kurulunu yaptı.Başkanlığa Halit YAZICI tek aday olarak yeniden seçildi.Kongrede seçimden sonra konuşma yapan Başkan YAZICI ;"Kongreyi yaptık eğer bundan sonra destek gelirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız şayet destek bulunmazsa herkesin bildiği gibi zor günler bizi beklemekte ve bu nedenle kulübü fesh etmek zorunda kalacağız.
Bir ah önce maddi destek bulunması lazım bu önümüzdeki onbeş gün içinde gerçekleşirse Divriği Spor'da grubumuzdaki diğer takımlar gibi lig hazırlıklarına başlayacaktır.Diğer bütün takımlar transferlerini ve hazırlıklarını tamamlamak üzereler,inşallah bizde gerekli maddi desteği bulur bulmaz hemen sezon hazırlıklarına başlayacağız.Dışarıdaki ve içerideki bütün Divriğililerden takımımıza destekte bulunmalarını rica ediyor ve bekliyoruz." dedi.
Başkan Halit YAZICI ; yönetime İlçemizde bulunan siyasi parti başkanlarını,dernek başkanlarını ve İlçemizin ileri gelenlerinden kişileri yönetime aldık ki,Divriği Spor için daha iyi çalışmalar yapılsın,eğer destek bulunmazsa ileride kulübün kapatılması siyasi çıkar olarak kullanılıp niçin kapatıldı denilmemesi için böyle bir karar aldık.Yönetimdeki herkes elini taşın altına sokarsa sorunlarımız daha çabuk halledilecektir mantığıyla yönetim kurulumuzu bu şekilde oluşturmak zorunda kaldık.05 Temmuz 2006 günü yönetim kurulu toplanarak görev dağılımı yapacak ve destek için çalışmalara başlanacak."dedi.
Divriği Spor yönetim kuruluna ERDEMİR OYAK'tan hiç kimse girmedi.
DİVRİĞİLİLER, SİVASLILAR
TAKIMIMIZ İÇİN LÜTFEN DESTEK OLALIM VEYA DESTEK OLACAK YERLERE KURULUŞLARA RİCA EDELİM,DİVRİĞİ SPOR'UN SİZLERE,BİZLERE İHTİYACI VAR.