Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı
divriği spor malesef seneye amatör kümede mücadele edecek yazık oldu
|
amatör e falan düşmedi işte daha sivaslı takımını bilmiyorkı onun ıcın bu hallerdeyiz çok feci 2 kaza gecirdi kulubümüz buna ragmen onurlu durusunu korudu ayrıca sıvasspor dısında bır cok
KULUPDEN geçmiş olsun mesajı geldi takım 21 oyuncusu çeşitli yerlerinden sakatlandıgı ıcın lıgden cekıldı federasyonda saolsun bu yıl lıgden bır takım dusucek dedı ve konu kapandı ama ne sivas ne ulusal basın divrigi spor diye bı takım yokmus gıbı konusuluyor dusunuluyor sivasBelediyespor 3 lige bu yıl yıne cıkamadı ve sıvas basını Sivasın Sİvasspordan baska profesyonel lıglerde takımı yok dedı Yanı gereklı ılgı YOK ben yerı geldı bur da arkadaslara yazdım yıne yardım edıcek cıkmadı (sivaslı iş adamı mehmet caprazdan Almanyadaki gurbetçi yigidolardan yardım ıstemıstık)
Ben kımseden de bısey beklemıyorum artık dıvrıgı spor kendı kendıne oynasın yensın yenılsın kapansın nede olsa kimsenin haberi yok
Sivasda 3 lige bır turlu cıkaramadıgı sivas belediyesporu cıkarmaya Anadolu uskudara destek vermeye devam etsın
sayGılar