--->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.
Bence çok güzel bir olay. Bize zarari olmaz. BJK altyapisi çok güzel ve çok gelism. Sivasspor bence BJK ile bir antlasma yapmasi lazim. BJK bu çocuklari iyi egitip, iyi bir futbolcu edebilrler. Bir kaç sene sonrada gelirler Sivassporda kiralik iki sene oynarlar. Begenmediklerini bize yollayabilrler. Yani onlar yetistirip biz kullanabiliriz. Bu açidan çok karli çikariz.
Herkes olcan, aydin gelsin diyor, kiralik olarak. Belki onlar gelmek istemez. Ama en azindan Sivasli olurlarsa bize geri gelip, kiralik oynaya bilirler. Sivassporun gücü yetermi bir Muhammet Demirci'yi tutmak. Hem tutsa nerede oynatacak. Ama onlar uluslararasi turnuvalara katiliyorlar.
Ben Fransa'da küçük, fazla taninmamis bir sehir'de oturuyorum. Fakat her sene 10 yaslarindaki çocuklar tüm dünya takimlarindan geliyorlar. Ve geçen sene BJK'da vardi ve çok güzel olmustu. Cocuklari gönüllü aileler evlerinde agirliyorlar. Ve bizlerde, türkler, besiktas gençlerini agirlamistik, iyide oynuyorlardi fakat ne yazikki hakemler bu yastaki çocuklara biler çifte standart yapiyorlar hainler. Sivaslisi, Trabzonlusu, Erzincalisi, Afyonlusu, herkes, maçlarda hep destek verdik. Ben Sivasli gençleri oralarda görmeyi çok isterim. Gurur kaynamigiz olurlar.
|