Kuzey Avrupali olmasi cok iyi Norves isvecli futbolcular Disipline cok önem veren yapiya sahipler ve oyun disiplininden asla kopmuyorlar Sezon basinda da yazmistim defans oyuncu tercihi kuzey Avrupali olmali diye Adam lar cok soguk kanli eger gercek ise mükkemmel bir transfer .Tek sorun takima cabuk adapta olmasi .
bu adama niye dev diosunuzki.1.89 boyu var Servetin boyu 1.92 Servet daha uzun bu adamdan.kimse Servete dev demio gerçi adam daha uzun gözüküo ama bi yanlışlık var heralde.
[I][B]Kuzey Avrupali olmasi cok iyi Norvec, isvecli,Danimarkalil futbolcular Disipline cok önem veren yapiya sahipler ve oyun disiplininden asla kopmuyorlar Sezon basinda da yazmistim defans oyuncu tercihi kuzey Avrupali olmali diye Adam lar cok soguk kanli eger gercek ise mükkemmel bir transfer .Tek sorun takima cabuk adapta olmasi .
Christian Brink
Dogum Tarihi: 07.03.1983
Yas : 24
Boy: :189
Lyn Oslo takimini belirli futbolcularinin piyasa degeri yazilmis.Christian brinkin piyasa degeri Transfermark.de malesef belli degil ...?????
Kuzey Avrupali olmasi cok iyi Norves isvecli futbolcular Disipline cok önem veren yapiya sahipler ve oyun disiplininden asla kopmuyorlar Sezon basinda da yazmistim defans oyuncu tercihi kuzey Avrupali olmali diye Adam lar cok soguk kanli eger gercek ise mükkemmel bir transfer .Tek sorun takima cabuk adapta olmasi .
Çok doğru söylüyorsun. Bunu ilk olarak birinci lige çıktığımız sene burada yazmıştık. Hatta Brezilyalı oyunculara yönlendiğimizi görünce İlhan Cavcav'ı örnek göstermiştik. Bugün İlhan Cavcav, o sene getirdiği Risp'i Trabzon'a sattı. Bu oyuncular sağlam fizik ve kondisyonlarının yanı sıra taktik ve disiplin açısından da iyi seviyede oluyorlar.