Alıntı:
58_cebeci_58 Nickli Üyeden Alıntı
bence sivasspora olcan alınmalı.gürhanı elimizde tutumalıyız.galatasaraydan aydını kiralamalıyız.ve servetin yerine can aratı koymalıyız.takıma birde sol açık lazım.oraya kim alınabilir bilmiyorum.ama bu takıma LAVEZZİ şart.sivaslı nurhay nakısı devreye sokup alalım şu adamı.ancak sivasspor böyle transferlerle iyi yerlere gelebilir.
|
Bence bu Lavezzi'yi unut sen arkadas, bende çok isterdim gelmesini fakat Sivassporun bu kadar parasi oldugunu düsünmüyorum.
Klose'nin Yerine Adaylar Arjantin'den
Werder Bremen Klose'in boşluğunu dolduracak ismi buldu.
Yerel gazetelerinde çıkan haberlere göre Ezequiel Lavezzi ile Mauro Zárate Bremen ekibinin izledikleri isimler.
San Lorenzo Arjantin liginde 52 maçta 16 gol attı. Oyuncu Arjantin'de ikinci Tevez olarak değerlendiriliyor. Cenova doğumlu Lavezzi'yse Nisan ayında millî takıma ilk defa seçildi. 22 yaşındaki oyuncu çabukluğuyla biliniyor.
Bremen'in bir diğer istediği isimse Mauro Zárate. 20 yaşındaki oyuncu ligde 19 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak Sevilla'nın da oyuncuyla ilgileniyor.
İki futbolcunun da
6 Milyon Avro civarında bir mâliyeti olduğu dile getiriliyor.
Transferler önündeki en büyük engelse iki oyuncunun Copa America'dan ötürü 15 Temmuz'dan önce Bremen'in sezon öncesi kampına katılamamaları.
http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=327396