izlediğim görüntülerde iyi yeteneklere sahip futbolcuya benziyor .arkadaşın biri yazmış 47 yaşındaki adamı nasıl kaldıracan biz 47 değil 97 yaşındaki tarafarı kaldırırız .geçen sezon trabzon maçında amcanın biri gebzeden maça gelmiş baktım sakalları ağırmış yaşın kaç dedim amca bana 79 yaşımdayım demesin mi ama maşallahı vardı belki halen yaşıyorsa allah uzun ömürler versin yaşamıyorsa allah rahmet eylesin
Ya anlamadığım yazılan msjlar neden siliniyo bu site hür bi ortam deilmi ? herkes fikrini belirtemiyecekse neye yararki! Eğer bizlere karşı bi garaziniz falan varsa söleyin düşmanımızı dostumuzu tanıyalım!
Her futbolcu biraz olsun türbün desteği bekler bu işi bu kadar abartmayalım neden 12. adam deniyor seyirciye bu yüzden zaten sivassporun her deplasman macında her şehirde yiğidosu var onun için bizim takım asla desteksiz kalmaz desteklemenin yaşıda olmaz ben sivassporu kurulduğu günden bu güne kadar ilgimi alakamı kesmedim her ne kadarda istanbulda olsamda imkanlarım nispetinde bütün deplasman maclarına gidiyorum yaşım 53 bendemi oturanlar gurubuna dahil edilmiş oluyorum lütfen herkes kendi adına yorumlar yapsın insanların yaşını ortaya atıp herkesi aynı kefeye koymayalım