--->: kalkındırma
Yiğido’nun silahları!
Mehmet Yıldız ve Balili, Bolu kampında FANATİK'e iddialı açıklamalar yaptılar...
08.07.2007
Sivasspor’un geçen yılki başarısında büyük pay sahibi olan Mehmet Yıldız ve Balili, Bolu’da FANATİK’e iddialı açıklamalar yaptı: Rakiplerin korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz.
‘İkinci vatanım gibi’
Geçen sezon Sivasspor’da Bülent Uygun’un teknik direktörlüğe gelmesiye ön plana çıkan Mehmet Yıldız ve Balili, yeni sezonda da takımların korkulu rüyası olacaklarını söylediler. Kırmızı-Beyazlı takımın Bolu’da Dorukkaya Otel’deki kampında FANATİK’e konuşan yıldız futbolcular, geçen yılki performanslarını tekrarlayacaklarını iddia ettiler. İsrailli yıldız Balili, Türkiye’yi çok sevdiğini ve Sivas’ta kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtip, “Buraya çok alıştım. İkinci vatanım gibi oldu. Mehmet’le çok iyi bir uyum yakaladık. Bunu sürdüreceğiz” dedi.
‘Unutulmak istemiyorum’
Performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselen Mehmet Yıldız ise, “Bülent Uygun’un gelişiyle yakaladığım fırsatı iyi değerlendirdim ve A Milli Takım’a kadar yükseldim. Ancak futbol nankör bir oyun. Bugün gazetelerin birinci sayfasındayken, yarın gündemden düşebilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşmamak için en iyi şekilde çalışmanız gerekiyor. Ben de böyle yapacağım ve yeni sezonda daha iyi bir futbol ortaya koyacağım. Futbol hayatım bittiğinde, Mehmet Yıldız isminin unutulmasını istemiyorum. Bu nedenle sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.
|