Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVAS´DA İMZA ŞOV
Alt 08.07.2007, 11:53   #11
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1281 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVAS´DA İMZA ŞOV

ALINAN OYUNCULAR TAKIMA KATKI YAPABİLECEK OYUNCULAR YANİ BOŞUNA FUTBOLCU ALMIYORUZ BU OYUNCULAR BU FORMANIN HAKKINI VEREBİLECEK FUTBOLCULARDIR İNŞALLAH TAKIMIMIZI ÜST SIRALARA TAŞIYACAKLARDIR
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2007, 12:03   #12
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sezgin, Sezer ve Aytaç'ı www.tff.org sistesinden incelerseniz, 2B de bile ilk 11'e giremeyen oyuncular olduklarını göreceksiniz. Burhan zaten lig3 oyuncusu. M.Ali 1.Lig performansını biliyoruz. Fatih'i ise kimse izlemedi, lide görecegiz umarım. Özetle Musa dışında diğer transferler yetersiz. Biliyorsunuz 3 yıldır her transfer döneminde birçok futbolcu alınıyor ve çoğu boş çıkıyor. Hem eldeki mevcutlar ile işi götürüyoruz. Ze Kalenga ve Diallo gelirse kadro lige kalmayı başarabilir. Tek dileğim B.Uygun hocanın M.Yıldız ve Gürhan örneginde oldugu gibi bu gençlerden birisini veya ikisini takıma daimi olarak kazandırması. Orta sahada oyun kurucu olarak oynayacak futbolcunun çok iyi olması gerekli. M.Ali bu konum için yetersizdir. Dilegimiz Sivasspor'un başarısıdır. Saygılarımla.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVAS´DA İMZA ŞOV
Alt 08.07.2007, 13:14   #13
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVAS´DA İMZA ŞOV

Karşıyaka dan alıanan sezer çok süper futbolcu yakında yıldızı parlar...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2007, 13:34   #14
akınkapan
Yeni Yiğido

akınkapan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 akınkapan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivassporumuza hayırlı olsun...
akınkapan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2007, 14:29   #15
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

AYTAÇ AK GALİBA GALATASARAYLI ORHAN AK'IN KARDEŞİYMİŞ.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVAS´DA İMZA ŞOV
Alt 08.07.2007, 14:48   #16
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: SİVAS´DA İMZA ŞOV

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sezgin, Sezer ve Aytaç'ı www.tff.org sistesinden incelerseniz, 2B de bile ilk 11'e giremeyen oyuncular olduklarını göreceksiniz. Burhan zaten lig3 oyuncusu. M.Ali 1.Lig performansını biliyoruz. Fatih'i ise kimse izlemedi, lide görecegiz umarım. Özetle Musa dışında diğer transferler yetersiz. Biliyorsunuz 3 yıldır her transfer döneminde birçok futbolcu alınıyor ve çoğu boş çıkıyor. Hem eldeki mevcutlar ile işi götürüyoruz. Ze Kalenga ve Diallo gelirse kadro lige kalmayı başarabilir. Tek dileğim B.Uygun hocanın M.Yıldız ve Gürhan örneginde oldugu gibi bu gençlerden birisini veya ikisini takıma daimi olarak kazandırması. Orta sahada oyun kurucu olarak oynayacak futbolcunun çok iyi olması gerekli. M.Ali bu konum için yetersizdir. Dilegimiz Sivasspor'un başarısıdır. Saygılarımla.
Bu kadar negatif olma . Biraz sabirli ol.Saviolayi almalarini beklemiyordun heralde.En azindan butun transferlerimiz genc ve yetenekli futbolcular.Galatasarayli Ardaninda ismini iki yil once kimseler bilmezdi.Bulent Hoca mutlaka bir isik gormuste transfer yapmistir.Bundan iki yil once Ali Asim ismini duyunca bayram eden bir topluluktuk..Kisitli butcemizle bu transferleri yaptiklari icinde ayrica baskanimiza ve yoneticilerimize tesekkur ederim.
Ustelik futbol federasyonundan yanlis bilgiler edinmissin.Sezer Badur super bir yetenek ve gecen yil Karsiyaka da surekli forma giydi. Sezgin henuz 19 yasinda ve ilerde super bir forvet olur.Aytac Ak ise Malatyasporun Super Lig kadrosunda surekli oynardi.Gectigimiz sezonu Etimesgut Sekersporda surekli oynayarak tamamladi.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVAS´DA İMZA ŞOV
Alt 08.07.2007, 14:49   #17
YavuzTheYigido
Yiğido

Standart -->: --->: SİVAS´DA İMZA ŞOV

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AYTAÇ AK GALİBA GALATASARAYLI ORHAN AK'IN KARDEŞİYMİŞ.
Aytaç Ak'ın hayatı roman..

Futbola, ilk antrenörü Tevfik Tetik'in teşvikiyle Sakarya'nın Harmanlık takımında başladığını anlatan Aytaç, henüz ortaokulu yeni bitirmişken yaşadığı büyük felaketi, ''Sakarya'da 5 katlı bir binanın 2. katında oturuyorduk. Depremde ablamların ve benim odalarımız açıkta kaldı, annemle babam ise üzerlerine kolon düştüğü için hayatlarını kaybettiler. Bundan sonra hayata sıfırdan başlamak zorunda kaldım. Depremden sonra İstanbul'da Eresin Turizm Otelcilik Okulunda burslu olarak okudum. Bu arada sosyal aktivite olsun diye Galatasaray'ın altyapısına gitmeye başladım. Fakat Florya, bulunduğumuz yere çok uzak olduğu için Güngörenspor'a geçtim. Orada da 1 sene oynadıktan sonra zorlandım ve Sakarya'daki eski takımıma döndüm. Bir yandan İstanbul'da okurken, bir yandan da hafta sonları otobüsle Sakarya'ya giderek maçlarda oynuyordum.'' dedi.

Sakaryasporlu bazı yöneticilerin kendisini izlediğini ve beğendiğini kaydeden Aytaç, ''Bana profesyonellik teklif ettiler. Ben de kabul ettim ve Sakaryaspor ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra 2 yıl bu takımın formasını giydim'' dedi.

Sakaryaspor'un ligden düşmesiyle birçok teklif geldiğini Ancak tercihini Malatyaspor'dan yana kullandığını ifade eden Aytaç Ak, ''Ancak Malatyaspor'dayken ciddi bir sakatlık yaşadım. Bu arada kulüpte Hikmet Karaman teknik direktörlüğe getirilmişti. Sakatlığım yüzünden Hikmet hocama kendimi ispat edemedim. Bu sezon başında da Ankaragücü'ne transfer oldum. Ankaragücü ligde bana göre çıkış yapabilecek 3-4 kulüpten biri. Büyük umutlarla gelmiştim. Fakat ligin 4. haftasında Ankaragücü'nde eski hocam Hikmet Karaman göreve getirildi. Hikmet hocama burada kendimi kanıtlamak istiyorum. Bana bir şans verirse büyük bir çıkış yakalayacağımdan eminim.'' dedi.

Malatyaspor'a transfer olurken kazandığı parayla Sakarya'daki kardeşlerine yardımda bulunduğunu belirten Aytaç, ilk antrenörü Tevfik Tetik'in hakkını ödeyemeyeceğini ve minnettar olduğunu söyledi.

Futbolla birlikte Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünde öğrenimini de sürdüren Aytaç, Ankaragücü ile maç başı ücret karşılığında anlaştığını bundan sonra kazanacağı ilk parayla kendisine bir ev almak istediğini sözlerine ekledi.
-->: SİVAS´DA İMZA ŞOV
Alt 08.07.2007, 14:52   #18
YavuzTheYigido
Yiğido

Standart -->: SİVAS´DA İMZA ŞOV

Not: Bu yazi gecen sezon basinda Aytacín kendi sitesinde yayinlanmistir.
Alt 08.07.2007, 15:42   #19
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

hayırlı olsun inş. başrılı bir sivasspor olur
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2007, 16:13   #20
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

HAYIRLI UĞURLI OLSUN GELECEK SEZON FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla