Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE
Alt 29.07.2007, 12:54   #21
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1159 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

Alıntı:
markolinkow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya ben bi anti-istanbul lu olarak burda yazılan yazıları hayretler icinde okudum Biz Anadolu takımları,sizin tabirinizle üc büyükler ama aslen üc büzzükler olan takımlara böyle teslimiyetci bi politika izlersek Anadoludan nah cıkar sampiyon baıları demis ben gsliyim sevinirim yazık vallahi yazık ben okurken sivassporlu olmamama ragmen cok üzüldüm
bi baslık okumustum az önce amigo ihsan ı okumustum sizler böyle yaparak mı devam ettireceksiniz o gelenegi siz böyle konusunca o insanın kemikleri sızlamazmı
nasıl bi taraftarlıktır bu ben geseliyim gitsin sevinirim bu ne demek
siz coktan kabul etmissiniz istanbul hegomanyasını böyle yaparak basarı gelmez
kayserisporun yaptıgı gibi kapak etcekseniz istanbulu ben inanıyorumki bu sene kayserispor üc büzzükleri madara edicek gökhanıyla mehmetiyle (NOT:Kayserisporlu degilim )
ha dieceksinizki senin tuttugun Ankaragücü yapmıyomu bu hatayı en kral hatayı yapıo gecen sene bası umut bulut sezon arası ceyhun satılmayacak futbolculardı yönetim bi hata yapmıstı ama biz tribündekilerhic bi zaman iyi gitsin ben teseliyim zaten iyi oldu veya gitsin büyük takımda oynasın vs demedik gercek tribüncü bunları demez
unutmayınki kimse sizden büyük degildir...

abicim sana katılıyorum senin gibiler olduktan SİVASSPORa bişey olmaz ayriyetten o kadar uzun yazmana rağmen hepsini tek tek okudum teşekkürler yazdıkların için

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE
Alt 29.07.2007, 13:56   #22
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

bence sivasspor mehmet i verıp hasan kabze ve orhan ak ı almalı ikiside sivsasporda cok başarılı olurr
semihkilic_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2007, 14:01   #23
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

mehmet yıldız gercekten cok ıyı oyuncu tabiki gitmesi sivasspora zarar verır ama gelen oyuncu da hasan kabze mehmetın yerını doldurur bence hasan olmazsa cvetkov var cok teknık bı oyuncu ... eger yonetım yapabılıyorsa mehmet guvenıde kıralamalıı
semihkilic_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE
Alt 29.07.2007, 14:25   #24
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

BU Galatasaray iyi ce can sikmaya basladi Serveti Alinca Aydin bize kiralik verilecekti peki Aydini nicin vermediler. Bizi Kandirdilar ve Aydin hakkinda sitede hic bir yoruma Rastlamdim ne cabuk unuttuk.. Hasan kabze hic bir zaman Mehmet yildizinin yerini dolduramaz Yorum yaparken mantikli yorum yapin yok Hasani alalim Mehmeti verelimde.Hasan Mehmetin eline su dökemez...Sivasspor Maskesine bürünmüs Galatasarayli Fanatikler yorum yaparken Galatasarayin degil.!!!!! Sivassporun cikarlarini düsünsünler... Baska Sivasspor yok.................
Alt 29.07.2007, 14:26   #25
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
markolinkow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya ben bi anti-istanbul lu olarak burda yazılan yazıları hayretler icinde okudum Biz Anadolu takımları,sizin tabirinizle üc büyükler ama aslen üc büzzükler olan takımlara böyle teslimiyetci bi politika izlersek Anadoludan nah cıkar sampiyon baıları demis ben gsliyim sevinirim yazık vallahi yazık ben okurken sivassporlu olmamama ragmen cok üzüldüm
bi baslık okumustum az önce amigo ihsan ı okumustum sizler böyle yaparak mı devam ettireceksiniz o gelenegi siz böyle konusunca o insanın kemikleri sızlamazmı
nasıl bi taraftarlıktır bu ben geseliyim gitsin sevinirim bu ne demek
siz coktan kabul etmissiniz istanbul hegomanyasını böyle yaparak basarı gelmez
kayserisporun yaptıgı gibi kapak etcekseniz istanbulu ben inanıyorumki bu sene kayserispor üc büzzükleri madara edicek gökhanıyla mehmetiyle (NOT:Kayserisporlu degilim )
ha dieceksinizki senin tuttugun Ankaragücü yapmıyomu bu hatayı en kral hatayı yapıo gecen sene bası umut bulut sezon arası ceyhun satılmayacak futbolculardı yönetim bi hata yapmıstı ama biz tribündekilerhic bi zaman iyi gitsin ben teseliyim zaten iyi oldu veya gitsin büyük takımda oynasın vs demedik gercek tribüncü bunları demez
unutmayınki kimse sizden büyük degildir...

aynen katılıyorum arkadaşıma elimizde ki değerleri kaybetmememiz lazım
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2007, 15:04   #26
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

ta gs Para vermiyoo 1 milyon gösterip önümüze 500 bin euro atar ama şöyle bir konuda var mehmetın sozlesmesı bıtıcek sezon sonu servet gıbı bedava ve ya ucuza kacarsa SIVAS BURDA COK ZARAR GORMUS OLUR MEHMETIN ONCELIKLE SIVASSPORLA SOZLESMESI UZATILMALI SONRA OYNAYIP MILLI TAKIMA YUKSELDIKCE DEGERI ARTICAK O ZAMAN SATARIZ ACELE ETMEYE GEREK YOK
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2007, 15:34   #27
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

Ben bu hafta içinde yazdım Sözde üç büyükler mehmet yıldızı
rahat bırakmayacaktır diye bakın hemen faliyete gectiler erinde gecinde bizden alırlar adnan polat denen adam şeytana papucunu ters giydirir sivasspor yönetimini parayla veya bir şekilde ikna eder mehmet yıldızı bizden koparırlar ben böyle yazdığımda bu sitede bırak şu galatasaray düşmanlığını diyorlar adam hem sivaslıyım diyor hem galatasarayı tutuyor bu pehriz bu ne lahana
turşusu inşallah yıldızımız gitmez bu sezon sivassporda top oynar sivassporlu olmayanlar bu sitede sözde 3 büyüklerin lafını etmesinler
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2007, 15:44   #28
Rovsen
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Rovsen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kabze gelirse cok iyi olur.Mehmet yildizi satmakla iyi para ve Kabzeyi kazanmis oluruz.Iyi bir teklif yapmis Galatasaray.
Rovsen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2007, 16:13   #29
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: GS - M.YILDIZ´IN PEŞİNDE

Mehmet Yıldız... Yıldızı yeni parlayan bir topcumuz. Cimbomlular kızmayın Kabze iyi idi niye yolluyorsunuz. Yıldız bu sene daha çok parlayacak.
Alt 29.07.2007, 16:21   #30
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 980 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ligin başlamasına bu kadar az kalmışken çok yanlış olur ! Takımın oturan mevkiiler ile oynamamak lazım.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla