arkadaşlar herkes stadın güzelliğinden bahsediyor, bu stadın neresi güzel. Artık böyle stad kalmadı. bu stada harcanan paraya yazık. Türkiye'nin her yerinde taraftarı olan bi takıma böyle stad yakışmıyo. Artık bütün takımlar atletizm pistini kaldırıp tribün yapıyor. Örnek Vestel Manisa. Adamlar harika stad yaptı. Taraftarı tribüne çekmek istiyorsak ve UEFA kupasına katılmayı hedefliyorsak bizimde böyle bir stada ihtiyacımız var. Kare stad istiyoruz.
ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM... HEMDE NASIL HOŞUMA GİTTİ. BAYAĞI MERAK EDİYORDUM. GEÇEN AY SİVAS'A 2 GÜNLÜĞÜNE GİTTİM AMA MAALESEF 4 EYLÜL MABEDİNE UĞRAMAK KISMET OLMADI. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYENDE GÖRMÜŞ OLDUM.
AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ESKİ KAPALININ ÜSTÜ ACİLEN VE KALE ARKALARIDA BU SİSTEMLE KAPATILIP STAD DIŞI ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE YAPILSA BİZE 8-10 YIL DAHA YETER BU STAD.
sevindim doğrusu..ancak stadın çevresi toz toprak içinde...ayrıca duvarlara sprey boyayla yazanlar kendilerini hangi tür yarataık grubuna koyuyor bilmiyorum...çiçek gibi bir stada sahip olmak dururken bu çirkin yazılar neye kime hizmet ediyor anlamak gerçekten güç...
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
arkadaşlar herkes stadın güzelliğinden bahsediyor, bu stadın neresi güzel. Artık böyle stad kalmadı. bu stada harcanan paraya yazık. Türkiye'nin her yerinde taraftarı olan bi takıma böyle stad yakışmıyo. Artık bütün takımlar atletizm pistini kaldırıp tribün yapıyor. Örnek Vestel Manisa. Adamlar harika stad yaptı. Taraftarı tribüne çekmek istiyorsak ve UEFA kupasına katılmayı hedefliyorsak bizimde böyle bir stada ihtiyacımız var. Kare stad istiyoruz.
kardes bn sana katilmiorum bnce Sivasın stadı manısanınkınden güzel mesela onların stadın üstü kapalı degil ama bizim maraton kapanıo ayrıca bu stad bize yeterli saten kaç maç ful doluo
Hepimize Hayirli Ugurlu olsun. Resimler icin sagol cok güzel olmus ve daha da güzel olacak Insallah. Hosuma gitmeyen seyler ise soyunma odalarinin camlari kirik olmasi ve stadin disina bazi arkadaslarin yazi yazmalari, bence bu yazilar stadi cirkinlestiriyor.
Hepimize Hayirli Ugurlu olsun. Resimler icin sagol cok güzel olmus ve daha da güzel olacak Insallah. Hosuma gitmeyen seyler ise soyunma odalarinin camlari kirik olmasi ve stadin disina bazi arkadaslarin yazi yazmalari, bence bu yazilar stadi cirkinlestiriyor.
sadece stada mı? hayır.şehrin değişik yerlerindeki evlerde kavşaklarda köprülerde bu iğrenç yazıları görmek mümkün maalesef..bizimkiler yetmezmiş gibi,bir de deplasmana gelen taraftarlar da aynı pisliği yapıyorlar..çok kötü...
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
arkadaşlar stadımız kötü değil fakat iyi bir stadda değil. bu stadyum sadece futbol için değil diğer spor dalları içinde kullanılıyor. bende daha güzel bi stadyumumuz olsun isterim ama yateri kadar maddi desteğimiz olduğunu hiç sanmıyorum