Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 22:46   #41
gfb_
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gfb_ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

bu kadar çirkef bii takım olmaz yaa her lig maçında butür olaylar çıkarıyolar bunlar beşiktaş maçındada fenerbahçemizin maçındada gına geldi artıkk....
gfb_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 22:47   #42
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

bence bu trabzonu temelli ortadan kaldırıp 3 lige düşürmek gerek.artık bu olaylar sıktı.sadece bize deil her yerde bunlar böle..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 22:48   #43
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
artık dostluk falan kalmamıştır.bizim oyuncumuzu ikmse tartaklayamaz..ayrıca bazı yazılarımda siliniyor daha ağır konuşcam yoksa..
Dostluk senin, benim lafımla bitmez maçtan sonra Mecnun Başkan'ı dinlediysen dostumuzdur Trabzon demiştir onun lafı Sivasspor'da kanundur ve olay kapanmıştır... Artık bu tür yazıları yazmayın...
Alt 12.08.2007, 22:48   #44
elvisss
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elvisss Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Merkez_ArMaĞaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
olaylar cıktıktan sonra senın 10 BİNLER "sivas ananı trabzon ......" diye bagırmadımı bu ne cvp vereceksın?

tabiki bağırmadılar. grup halinde küfürler mutlaka olmuştur ama sivasspor futbolcuların tahrikleride bunda katkı sağladı. sivasspor taraftarıda maçtaydı ve hiçbir problem yaşanmadı onlarla bizim aramızda. ama sanırım sen anlamak istemiyorsun beni. 4 eylülüde varsa var diyecek birşeyim yok ,,, burada kimseyi savunmak içinde gelmedim sadece olayları bizzat gören biri olarak size anlatıyorum. sahaya giren insanlara o kadar çok tepki vardıki anlatamam. bunu sakın yalakalık ya da başka birşey olarak algılamayın. ama trabzona hakaret edenler oluyor onu kaldıramıyorum. ama heryerde böle kendini bilmez çıkıyor malesef. onlarıda ben sivasspor taraftarı demiyorum zaten
elvisss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 22:49   #45
TRABZON_ÇILGIN
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 TRABZON_ÇILGIN Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
zeko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzona cok gitim cok ekmeğini yedim gercek tramzonlu beyle olamaz ben be terbiyesiz sözü ve küstahlıgı tramzonluya mal etmiyorum onlar trabzonlu olamaz
Üstat www.kalearkasi.net isimle üye oluyorsun buyur gel beklerim seni çünkü gerçekleri yazıyorsun ama burda fener giysisi giymiş sivaslılar ilk önce o formaları çıkarsınlar sonra yazacaklarını yazsınlar biz asla savaştan yana degiliz sahaya girende bizler degiliz girenler sadece kendi insiyatiflerini kullandılar yanlış yaptılar amma velakin sivaslı bazı futbolcuların yaptıklarını sahada da gördük televizyonda da buna mükamil hala savaş istiyorsanız savaşırız ama bize bir adım gelirseniz biz ise 100 adım geliriz
TRABZON_ÇILGIN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 22:50   #46
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam abi..biz de onlara aynısı yapalım..hatta daha kötüsünü yapalım ki anlasınlar ne olduğumuzu...ancak şunu şunu kazanacağız böyle yaparak de..ben de geliyom dövmeye..
TAMAM YİGİTERİM BİŞEY YAPMIYALIM AMA EZİLEN HEP BİZMİ OLACAGIZ.

HE ABİ BİZ OLACAGIZ DE SÖZ AGZIMI ZCIPDA BİR TANE BİLE KÖTÜ TEZAVRAT YAPMAYACAGIM
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 22:51   #47
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
TRABZON_ÇILGIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstat www.kalearkasi.net isimle üye oluyorsun buyur gel beklerim seni çünkü gerçekleri yazıyorsun ama burda fener giysisi giymiş sivaslılar ilk önce o formaları çıkarsınlar sonra yazacaklarını yazsınlar biz asla savaştan yana degiliz sahaya girende bizler degiliz girenler sadece kendi insiyatiflerini kullandılar yanlış yaptılar amma velakin sivaslı bazı futbolcuların yaptıklarını sahada da gördük televizyonda da buna mükamil hala savaş istiyorsanız savaşırız ama bize bir adım gelirseniz biz ise 100 adım geliriz
Savaş yok arkadaşım o olay orada yaşandı ve bitti... Artık karar federasyonun iki kulüpten de çıktı iş, bu zamana kadar aramızda herhangi bir problem yoktu bundan sonra bu olaylar yaşanmamış gibi devam edecek...
Alt 12.08.2007, 22:51   #48
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

siwasspor için umarım en hayırLısı oLur.trabzonLu seyirciLerin yaptıkLarı terbiyesizLiktir.gerek cezayıda aLacakLar zaten.
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 22:52   #49
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Dostluk senin, benim lafımla bitmez maçtan sonra Mecnun Başkan'ı dinlediysen dostumuzdur Trabzon demiştir onun lafı Sivasspor'da kanundur ve olay kapanmıştır... Artık bu tür yazıları yazmayın...
kanun kanunda kardeşim dayak yiyelim,oyuncumuz tartaklansın ve 20 dakka sivasa ana bacı dümdüz küfür edilsin sonrada kardeşimiz denilsin.tamam kama kardeşlik böle olmaz...
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2007, 22:53   #50
hafikli_yigido
Acemi Yiğido

Tecrübe Puanı: 680 hafikli_yigido Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bak kardeş biz ne şiddetten ne kavgadan yanayız.biz sviassporluyuz sivasspor forması giymiş sivassporluyuz ..!!!!!!!!
hafikli_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla