Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 09:27   #131
Trabzonlu_1984
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Trabzonlu_1984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

mrb herkesi sukunete davet ediyorum arkadaslar hepimiz kardesiz sizden ve bizden hatalarımız varsa cesurca konuşalım ama dostluk bitmesin aramızda etnik veya dini bir sorun yok hepimiz müslüman ve Türküz yeter ki diyalog kuralım
en derin saygılarımla
Trabzonlu_1984 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 09:42   #132
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1526 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

AMA FUTBOLCULARIMAIZA HELAL OLSUN 40 KİŞİ SAHAYA GİRİYOR YİNE DE KAÇMIYORVE BİZİMKİLER DAYAK ATIYOR

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 09:45   #133
Trabzonlu_1984
Yeni Yiğido

Arkadaslar lütfen sukunet dün bitti bugün yeni birgün sakinlik en önemli erdemdir dün bende çok kızmıştım ama artık eski eskide kaldı lütfen sukunet
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 09:47   #134
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1526 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

http://www.youtube.com/watch?v=QHd1GbP74v0 VİDEO

-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 09:48   #135
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Standart -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
Trabzonlu_1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar lütfen sukunet dün bitti bugün yeni birgün sakinlik en önemli erdemdir dün bende çok kızmıştım ama artık eski eskide kaldı lütfen sukunet
SİVASA GELDİĞİNİZDEDE RAHAT DURMUYOSUNUZKİ GEÇENSENE KOLTUK KIRDINIZ AMA YİNEDE BAŞKANIMIZA HELAL OLSUN Kİ
TRABZON BİZİM KARDEŞİMİZDİR KİMSE TRABZONLA SİVASIN ARASINI BOZAMAZ DEDİ.............!!!

Alt 13.08.2007, 09:49   #136
GuNaY
Gast

Arkadaşlar bizler burada olaylarda kim haklı kim haksız belirlemesini yapamayacağız maalesef. Bundan sonra top Futbol Federasyonu ve Hakem Raporunda...
20.000'den fazla taraftarın bulunduğu stadda 20-30 kişi için tüm Trabzon camiasını zan altında bırakmak, bunu tüm Trabzona maletmek yanlış ve haksız olur...
Geçen seneki maçta yanyana maç izleyen iki taraftar arada hiçbir olay geçmemesine rağmen durup dururken neden düşman olsun
Konu federasyon tarafından netliğe kavuşana kadar taraftarlarımızı ve trabzon taraftarlarını sükunete davet ediyorum...
Alt 13.08.2007, 09:53   #137
Trabzonlu_1984
Yeni Yiğido

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bizler burada olaylarda kim haklı kim haksız belirlemesini yapamayacağız maalesef. Bundan sonra top Futbol Federasyonu ve Hakem Raporunda...
20.000'den fazla taraftarın bulunduğu stadda 20-30 kişi için tüm Trabzon camiasını zan altında bırakmak, bunu tüm Trabzona maletmek yanlış ve haksız olur...
Geçen seneki maçta yanyana maç izleyen iki taraftar arada hiçbir olay geçmemesine rağmen durup dururken neden düşman olsun
Konu federasyon tarafından netliğe kavuşana kadar taraftarlarımızı ve trabzon taraftarlarını sükunete davet ediyorum...
ben buraya kavga etmeye kalb kırmaya gelmedim sadece dostlugu pekiştirmek adına burdayım dün olanlar olmaması lazımdı çok yanlış durumlar sonuçta futbol bir eglence aracıdır yenildin yenildin yendin yendin ama ne yazık ki bazen böyle olmuyor hırs ve öfke iradenin önüne geçiyor ben bu yüzden kendi adıma çok ama çok üzgünüm sizden de lütfen duyarlılık bekliyorum
saygılarımla
Alt 13.08.2007, 10:10   #138
babasivaslı
Yeni Yiğido

babasivaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 babasivaslı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ziya doğanın; maçın bitimine saniyeler kala, kötü oynadıkları maçta, 1 - 0 önde iken oyuncularını ve takımını ve de seyircisini kontrol edememesine rağmen olaylarda Balili'yi hedef gösterme yanlışlığına düşmesini tasvip etmemiz olmaz.
sayın ziya doğan lütfen daha doğru ve saygılı ve sağduyulu demeçler veriniz.
Ayman o hareketi maçın bitimine saniyeler kala size yapsa idi tepkiniz ne olurdu? doğrusu merak ediyorum.
Diğer taraftan Ayman ın o hareketine kırmızı vermeyen ve bir anlamda olayları körükleyen hakeme ne demeli?
SİVAS I SAHİPSİZ ZANNETMESİN KİMSE...
babasivaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 10:11   #139
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Trabzonlu_1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben buraya kavga etmeye kalb kırmaya gelmedim sadece dostlugu pekiştirmek adına burdayım dün olanlar olmaması lazımdı çok yanlış durumlar sonuçta futbol bir eglence aracıdır yenildin yenildin yendin yendin ama ne yazık ki bazen böyle olmuyor hırs ve öfke iradenin önüne geçiyor ben bu yüzden kendi adıma çok ama çok üzgünüm sizden de lütfen duyarlılık bekliyorum
saygılarımla
Bende dün çok hakaret dolu mesejlar yazdım Trabzonlu arkadaşlara ama haklısın.Öfkeyle kalkan fırtına biçer. Bence böyle olaylardan ders almalı ve birdaha tekrar etmemeliyiz.Sağduyulu davranarak belkide Sivastaki maçta el ele vererek bunları unutabiliriz.

Sivaslı kardeşlerimden ricam, lütfen bize yakıştığı gibi davranalım ve yazalım. Sinir anında bende kötü şeyler yazdım ama sabah uyandığımda ne kendime ne de bir sivaslıya bu tavrı yakıştıramadım.

ŞUNUDA UNUTMAYALIM Kİ BENZER HATALARI HER TAKIMIN OLDUĞU BİZİM TARAFTARLARIMIZDA YAPMIŞTIR.BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN SİVAS VE TRABZON DÜŞMAN ŞEHİR OLAMAZ.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 10:13   #140
yaktinbizisivas
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 yaktinbizisivas Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

dostumuz dedik bağrımıza bastık .alkışladık .siz bizi arkamızdan vurdunuz......provakatörlükten başka sahada hiç bir şey yapmayan musa isimli kendni topçu zanneden zibidi.....ve özellikle maçın ilk yarısında sivassporun yaptığı fauller göz yuman olyların bu noktaya gelmesindeki en büyük sorumlu bülent demirlek adlı şahış ....yazık trabzonsporuma ....3 puana mı üzülemem .yoksa gelecek cezalara mı .yakışmadı sana sivas ...........
yaktinbizisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla