İNANIN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM. 3 PUAN ALMANIZA 30 SANİYE KALASI BÖYLE OLAYLARIN OLMASI TRABZONSPOR İÇİNDE TÜRK FUTBOLU İÇİNDE ÇOK VAHİM BİR DURUM. KEŞKE SEZONA GALİBİYETLE BAŞLASAYDINIZ, ÇÜNKÜ SİZ BİZİM 30 SENEDİR ALKIŞLADIĞIMIZ VE HALENDE DESTEKLEDİĞİMİZ GÜZİDE KULBÜMÜZSÜNÜZ. LÜTFEN HAKARETİ VE SATAŞMAYI BIRAKALIM ARTIK. OLAN OLDU, KÖTÜ ŞEYLER GERİDE KALDI.
BEN HİÇ İSTEMEZDİM, BÖYLE 3 PUANI. KEŞKE FEDERASYON HÜKMEN GALİBİYETE KARAR VERMESEDE, MAÇ TEKRARI VERSE. YİNE BÖYLESİNE GÜZEL VE HEYECANLI BİR MAÇ SEYRETTİRSE İKİ KULÜBÜMÜZDE. AMA SEYİRCİSİZ OLARAK.
Evet sevgili kardeşim herkes senin gibi olsa inan türk futbolu çok çok güzel olurdu yüregine ve eilne saglık
"Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ve 7 milyon SİVAS'lı var" 7 milyon sivaslı varsa o zman 20 milyonda var ......lütfen rakanları abartmayın ..........
trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..
Ben sana suçluyuz diyen 250 tane mesaj gösterirsem burda BEN BİR YALANCIYIM DİYECEK MİSİN?
trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..
Hocam neredeyse siz girdiniz sahaya diyecekler ne erdeminden söz ediyorsun...
"Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ve 7 milyon SİVAS'lı var" 7 milyon sivaslı varsa o zman 20 milyonda var ......lütfen rakanları abartmayın ..........
Arkadaşım eğer bir proveke arıyorsan soz yazdığına bak...
o bizim için geçerli bir doğru değildir
hem yaptıran da ayman ve kötü futbolu ve yaşattıığı mağlubiyetlerle (otello,famagust) taraftarını çilden çıkaran trabzonspordur..yapan da yaptıran da sizsiniz..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Ya bırak arkadaşım adama bi sert girmeyle savaş başlattınız şimdi kıvırmaya başlıyosunuz. Bari başkanınızın ve teknik direktörünüzün dediğinin arkasında durun
Arkadaşım eğer bir proveke arıyorsan soz yazdığına bak...
hey dostum ne diyorsun sen .ben sadece arkadaşın yazdığın yadırgadım ..........biraz gerçekçiolun lütfen .hala daha pravakatörlük yapıyorsun .o sivaslı topçu bozuntusu musa gibi ...bırakın bu işleri