Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 12:26   #271
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
ao19802206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesajlarımıza bak hangisinde Sivas'a veya Sivas halkına bir şey var mı? SOnra bu mesajı yaz. O ismini verdiğin sitede Sivas'a hangi senin abarttığın kadar büyük hakaret edilmiş gel buraya yaz. Herkes görsün. Sivassporla Sivası karıştırma ama. Bizim Sivas'la ne alıp veremediğimiz olabilir. Alıp veremediğimiz çirkef olan bazı futbolcu ve yöeneticilerde.

Önce kardeşiz die söze girip sonra burda Arap-İsrail sözünü söylemiceksin. Yiğidim diye övünüyosan bu sözü SÖYLEMEYECEKSİN
Ben alacağımız cezaya razıyım... Ağrı bi cezaya da.. Hakkettik.. Ama Sivas'ı unutmama sebebimi Stadyumda olan tüm arkadaşlar anlayabilir.. kameraların çekmediği topsuz oyunlarda dahi Sivas çirkefliğini açıkça göstermiştir.. Ama dedimya hak adalet varsa biz kurallar gereği yeriz cezamızı akıllanır o birkaç deliler.. Ama sivasta bunun acısını 2 sene içinde 2. ligde kendini gördüğünde görmesini temenni ediyorum... Çirkef Sivas!! Okadar!!!

Bu işin adamlıkla ilgisi yok.Trabzonspor haricinde diğer taraftarlara bu sitede yer vermiyoruz

Yukarıdaki fotograf herseyi anlatıyor 5-10 kendini bilmezin sahaya girmesi kabul edilemez ama sahaya giren bir taraftara bütün Trabzonlu futbolcuların önlemelerine ragmen güvenlige ragmen böyle gaddarca saldıran Sivasın basta yukarıdaki ******** olmak üzere Musa Murat

bu dediklerinizin hepsi olabilirde hiçbir Trabzonsporlu futbolcu Musa Aydın gibi kuyruğuna basılmış dana gibi koşa koşa gelip futbolculara saldırmazdı.Olay kapanıp serbest vuruş kullanılacağı sırada sivaslı bir futbolcuya yeniden saldırmazdı.Aramızda ki fark bu.Sivas ve onun gibi üç istanbul takımının şubesi olan zavallılar futbolu çirkeflikten hırsızlıktan ibaret görürler biz sadece futbol olarak.

daha istiyon mu gardaş..
Alt 13.08.2007, 12:27   #272
Trabzonlu_1984
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Trabzonlu_1984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

laaa bordomavi.net tayfası siz gidin bakayım ortalıgı siz karıştırıyorsunuz ya susun ya gidin kendi sitenizde yazın ben burda bir tarafımı yırtıyorum siz hala nick arkasında yazı yazıyorsunuz
Trabzonlu_1984 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 12:27   #273
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1044 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

İPİNİ KOPARAN GELİYOR YA KONU KAPATILSIN YA DA BANLANSINLAR...
Alt 13.08.2007, 12:30   #274
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivassporlu Mehmet Yıldız polise gitti
13 Ağustos 2007 12:30

Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından, Sivassporlu Mehmet Yıldız darp iddiasıyla şikayette bulundu..

Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ve 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından, Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın, darp edildiği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne başvurduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan
Trabzonspor-Sivasspor maçının son dakikasında çıkan olaylarda, sahaya girdikleri
gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişinin ardından, kimlikleri tespit edilen 2 kişi
daha güvenlik güçlerince aranıyor.
Yetkililer, polis ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu gözaltı
sayısının 10'a çıkabileceğini bildirdiler.
Öte yandan, karşılaşma sonrası Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın darp edildiği
iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne başvurarak şikayette bulunduğu öğrenildi.
Alt 13.08.2007, 12:30   #275
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oranında şu an burdan farkı yok, içlerinde sadece bi sivaslı olmasına rağmen, ikinci bi sivaslı üye vardı biraz önce, üye olmasıyla atılması bir oldu....
o üye bendim hem de beni niye mi attılar siteden işte bu yazımdan..

sipas tarafından yazılan
arkadaş kullandığın kelimelere dikkat et..ben hakaret etmedim kimseye ne tsye ne trabzonlulara...şunu söyliyim sivas 1-0 önde olsaydı daha kötüsü olurdu...doğru söyledin bir sıfır öndeyeken takımı katleden zihniyet nasıl açıklanır size bırakıyorum... ayman resmen kırmızı için giriyor görülmez...yani ayman o hareketi yapmasaydı musa sinirlenip ortada bişey yokken aymana saldıracak mıydı....ikincisi ceza sahası içinde itip kakmalar her zaman olur...bu itip kakmaları futbolcular "birkaç taraftar sahaya insin de maç tatil olsun diye mi yaptı...asla bunun böyle olmadığını siz dahi biliyorsunuz..3 puan asla önemli değil..şampiyonluğa oynayan bir takıma yazık oldu..kendi kendine ateşe attı...dün bizim sitemize üye olup..."sahaya atlayan taraftarın altında kırmızı şort vardı" diyerek taraftarın aslında sivaslı olduğu gibi paranoyak yorumlar yapmıştı ki evlere şenlik...şunu unutmayın böyle bir yönetimle bu olaylar daha çok olur..ziya doğanla bu iş yürümez ..bu lafları ben değil bu forumdaki arkadaşlar söylüyor...dün gece yılların verdiği bir patlama oldu...
Alt 13.08.2007, 12:30   #276
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

LÜTFEN Bİ SÜRELİĞİNE KAPANSIN BU KONU...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 12:31   #277
Trabzonlu_1984
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Trabzonlu_1984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bmn tayfası kendinizi bırakın dostluk kurun la havle yaa ne kadar gerizekalısınız
Trabzonlu_1984 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 12:32   #278
ao19802206
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ao19802206 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben alacağımız cezaya razıyım... Ağrı bi cezaya da.. Hakkettik.. Ama Sivas'ı unutmama sebebimi Stadyumda olan tüm arkadaşlar anlayabilir.. kameraların çekmediği topsuz oyunlarda dahi Sivas çirkefliğini açıkça göstermiştir.. Ama dedimya hak adalet varsa biz kurallar gereği yeriz cezamızı akıllanır o birkaç deliler.. Ama sivasta bunun acısını 2 sene içinde 2. ligde kendini gördüğünde görmesini temenni ediyorum... Çirkef Sivas!! Okadar!!!

Bu işin adamlıkla ilgisi yok.Trabzonspor haricinde diğer taraftarlara bu sitede yer vermiyoruz

Yukarıdaki fotograf herseyi anlatıyor 5-10 kendini bilmezin sahaya girmesi kabul edilemez ama sahaya giren bir taraftara bütün Trabzonlu futbolcuların önlemelerine ragmen güvenlige ragmen böyle gaddarca saldıran Sivasın basta yukarıdaki ******** olmak üzere Musa Murat

bu dediklerinizin hepsi olabilirde hiçbir Trabzonsporlu futbolcu Musa Aydın gibi kuyruğuna basılmış dana gibi koşa koşa gelip futbolculara saldırmazdı.Olay kapanıp serbest vuruş kullanılacağı sırada sivaslı bir futbolcuya yeniden saldırmazdı.Aramızda ki fark bu.Sivas ve onun gibi üç istanbul takımının şubesi olan zavallılar futbolu çirkeflikten hırsızlıktan ibaret görürler biz sadece futbol olarak.

daha istiyon mu gardaş..
Bak orda yazılanlar SİVAS'A mı yoksa SİVASSPOR'a mı yapılmış. Dediğimi anlamamışsın boşuna uğraşmışsın yani.
ao19802206 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 17:53   #279
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Selam
Bir Sivasspor taraftarin olarak dünkü olaylardan dolayi cok sinirliyim vallah her iki spor kulubine yakismayan bir olay oldu,insallah bir daha olmaz henüz ligin basindayiz bu ilk vede son olur. Burda bir ceza verilecekse eger olaya karisan herkese verilmeli, vede verdikleri kara cok etkileyici olmali benceki daha sonraki maclardaki olaylarida dusunerek vermek gerek cok ama cok caydirici olmali. ama ben sahsen pek inanmiyorumki öyle bir seyin olacagina:::((
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 17:54   #280
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bunlara hiç gerek varmıydı?
Neden kendini bilmez bir kaç kişi, Anadolu takımlarının arasını açmak ve birbirine düşman etmek için girişimler yapıyor, vede bizde bunların oyununa geliyoruz.
Trabzon taraftarının böylesine kendini bilmez bir kaç kişiden oluşmadığını biz çok iyi biliyoruz.
Lütfen sağduyulu olalım ve Sivas Trabzon dostluğuna zarar verecek hareketlerden kaçınalım.
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla