Alıntı:
ao19802206 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajlarımıza bak hangisinde Sivas'a veya Sivas halkına bir şey var mı? SOnra bu mesajı yaz. O ismini verdiğin sitede Sivas'a hangi senin abarttığın kadar büyük hakaret edilmiş gel buraya yaz. Herkes görsün. Sivassporla Sivası karıştırma ama. Bizim Sivas'la ne alıp veremediğimiz olabilir. Alıp veremediğimiz çirkef olan bazı futbolcu ve yöeneticilerde.
Önce kardeşiz die söze girip sonra burda Arap-İsrail sözünü söylemiceksin. Yiğidim diye övünüyosan bu sözü SÖYLEMEYECEKSİN
|
Ben alacağımız cezaya razıyım... Ağrı bi cezaya da.. Hakkettik.. Ama Sivas'ı unutmama sebebimi Stadyumda olan tüm arkadaşlar anlayabilir.. kameraların çekmediği topsuz oyunlarda dahi Sivas çirkefliğini açıkça göstermiştir.. Ama dedimya hak adalet varsa biz kurallar gereği yeriz cezamızı akıllanır o birkaç deliler.. Ama sivasta bunun acısını 2 sene içinde 2. ligde kendini gördüğünde görmesini temenni ediyorum... Çirkef Sivas!! Okadar!!!
Bu işin adamlıkla ilgisi yok.Trabzonspor haricinde diğer taraftarlara bu sitede yer vermiyoruz
Yukarıdaki fotograf herseyi anlatıyor 5-10 kendini bilmezin sahaya girmesi kabul edilemez ama sahaya giren bir taraftara bütün Trabzonlu futbolcuların önlemelerine ragmen güvenlige ragmen böyle gaddarca saldıran Sivasın basta yukarıdaki ******** olmak üzere Musa Murat
bu dediklerinizin hepsi olabilirde hiçbir Trabzonsporlu futbolcu Musa Aydın gibi kuyruğuna basılmış dana gibi koşa koşa gelip futbolculara saldırmazdı.Olay kapanıp serbest vuruş kullanılacağı sırada sivaslı bir futbolcuya yeniden saldırmazdı.Aramızda ki fark bu.Sivas ve onun gibi üç istanbul takımının şubesi olan zavallılar futbolu çirkeflikten hırsızlıktan ibaret görürler biz sadece futbol olarak.
daha istiyon mu gardaş..