Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ÜZERİMİZE GELDİLER..
Alt 13.08.2007, 20:52   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÜZERİMİZE GELDİLER..

İsrailli futbolcu Balili, Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve maçın uzatma dakikalarında yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşmadaki olayları değerlendirdi.

Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili, 4 yıldır Müslüman futbolcularla birlikte oynadığını, bugüne kadar hiçbir problemle karşılaşmadığını söyleyerek, "İsrail ile Araplar arasında problem olabilir. Ancak biz profesyonel futbolcularız ve futbol oynuyoruz. Bu çekişmenin sahada olmaması gerekiyor" dedi.

İsrailli futbolcu Balili, Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve maçın uzatma dakikalarında yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşmadaki olayları değerlendirdi. Trabzonspor cephesinde olayları başlatmakla suçlanan Balili, rakip takım oyuncusu Ayman'ın kendisine sürekli sert girdiğini belirterek, "İyi bir maç oldu. Trabzonspor'dan daha çok gol pozisyonuna girdik. Ancak bunları değerlendiremedik. Maçı kazanmak için mücadele ettik, savaş verdik.

Trabzonspor, daha sonra bir gol attı. Golden sonra Ayman, bir pozisyonda bana çok sert girdi ve sakatlanmama neden oldu. Bundan sonra olaylar başladı. Takım arkadaşlarım yanıma gelince, rakip takım oyuncuları ve taraftarlar üzerimize geldi. Bu futbol değildir. Futbolda tekmeler sakatlanmalar olur. Biz profesyonel futbolcularız. Futbolcular kendi arasında konuşarak, olayları yatıştırır. Ama taraftarın sahaya gelip, futbolcuya saldırması kesinlikle futbol değildir" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu Ayman'ın kendisine sürekli olarak kendisini sakatlayacak şekilde sert girdiğini ifade eden Balili, "Ben maçın 60. dakikasından sonra maça girdim. 20 dakika içerisinde ise Ayman bana 3 kez çok sert şekilde girdi. Bunu herkes gördü. En son girdiği pozisyonu da gördü" dedi.
Başkan Mecnun Odyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun'un maç sonrası yaptığı 'Sahada İsrail-Arap çatışması vardı" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise Balili, "İsrail ve Araplar arasında problem olabilir. Ancak biz futbol oynuyoruz ve bu çekişmenin sahada olmaması gerekiyor. Biz profesyonel futbolcularız. Ne var ki ben Yahudiyim. 4 yıldır burada Müslüman futbolcularla birlikte oynuyorum. Bugüne kadar da bir problemle karşılaşmadım" diye konuştu.

Sivasspor'da da zorluk çekmediğini dile getiren Balili, kendisine yapılan bu türlü baskıları önemsemediğini ifade etti. Türk futbolunu ve Türkiye'yi çok sevdiğini kaydeden Balili, "Türk vatandaşı olmak için müracaatım vardı. Bir yıl sürem kaldı. Bundan sonra Türk vatandaşı olarak, futbol hayatıma devam edeceğim. Kendime bir isim düşünmedim ama adımın Atakan olmasını çok istiyorum" diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ÜZERİMİZE GELDİLER..
Alt 13.08.2007, 21:53   #2
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: ÜZERİMİZE GELDİLER..

balili biz seni seviyor ve sana güveniyoruz.sen kafana takma ve ist.b.b. maçını tutun.............
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ÜZERİMİZE GELDİLER..
Alt 13.08.2007, 21:55   #3
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt
Standart --->: ÜZERİMİZE GELDİLER..

balili herkezin inanci kendine saygi duyariz.bizler seni cok seviyoruz.bunuda bil.ist belediyeye suprizini bekliyoruz
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 22:06   #4
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch --->: ÜZERİMİZE GELDİLER..

HI PINI FELIX BALILI, WE ARE WITH YOU ALL TOGETHER, WE WISH YOU VERY GOOD TIME IN SIVAS, WE ARE LIKE YOU FOOTBOLL AND YOUR CHAREKTER, ALSO THE FOOTBALL FROM ALL SIVASSPOR PLAYER`S.
WE ARE FANATICS OF SIVASSPOR FOOTBALL AND FRINDSHIP.

DONT FORGET WE ARE WITH YOU.

SIVASSPOR IS A FAIR PLAY CLUB FOR EVER.

WE ARE THE CHAMPIONS
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: ÜZERİMİZE GELDİLER..
Alt 13.08.2007, 23:21   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: ÜZERİMİZE GELDİLER..

Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HI PINI FELIX BALILI, WE ARE WITH YOU ALL TOGETHER, WE WISH YOU VERY GOOD TIME IN SIVAS, WE ARE LIKE YOU FOOTBOLL AND YOUR CHAREKTER, ALSO THE FOOTBALL FROM ALL SIVASSPOR PLAYER`S.

WE ARE THE CHAMPIONS
ahmetcelik;229956]
Yazdiklari hele birde grammer olarak dogru olsa hadi neyse.
Yahu bizde 35 senedir almanyada yasiyoruz, Almanyanin Univeristesini bitirdik. Almanyada 10. Milyon Müsterisi olan ve 3500 iscisi olan, bir hizmet kurulusunda calisiyorum. Amma dogru, yanlis bu sitede türkce kullaniyorum, hatda Isyerinde Müsterilerimizin Türk oldugunu ögrendigim an, israrla Türkce konusuyorum. Türkce Dünya´da en yaygin Dil. Bu gün Türkce Dili ile Ingilterden tut Cin Cumhuriyetine kadar, gecerli olan bir dil. Biraz gayret edin, Vataniniz´dan, Örfünüzden, Adetinizden, Kimliginizden kopmayin. Bizim nerde yasadigimiz önemli degil, bugün Almanya yarin Avustralya veya Yeni Zeylanda olur, Önemli olan Kökenimizi, Kimligimizi, Dilimizi unutmamak.
Bugün Dilini unutursun yarin Dinini.

Olmaz güzel Kardeslerim, Cocuklarinizla Evinizde öncelikli olarak Türkce konusun.

Yorum yok ????????????????
Alt 13.08.2007, 23:24   #6
sensizimya_58
Acemi Yiğido

sensizimya_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 sensizimya_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

WE ARE THE CHAMPIONS
ben sana katılıyorummmmmmmmmm

haklısın
sensizimya_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2007, 00:02   #7
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Evvela birinci mesele Balilinin bu tarz sertlikle karşılaşması Trabzon maçıyla bir ilk değil. Geçen senelerde de <pis yahudi> söylemleride oldu. Yaa arkadaşlar İsrailde futbol ligi var Araplardan oluşan birde takım var bildiğim kadarı ile yeni teknik direktörleride Yahdi ve bununla kalmıyor bu takımda 5 adet yahudi oynuyor. Bu takım İsrail süper liginde mücadele ediyor. Biz nelerin mücadelesini yapıyoruz. Balilinin hırslı futboluna agresiflik provakatörlüğe götürdüğünü söyleyen takımlar başkanlar vede seyirciler; yarın birgün Baliliyi takımlarında gördüklerinde ne düşünecek veya ne yapacaklar anlam veremiyorum. Artık bu konuyu acil kapatmamız gerekiyor.
İkinci mevzuda bir arkadaşımızın İngilizce yorumu. Bazı yorumcu arkadaşlarımız katılmamış. Ben anlayamıyorum. Hani bizim sitemize dünyanın her yerinden giriliyordu. Basın ve yayın kuruluşları demedimi Sivasspor.CoM'un Türkiyenin en güncel ve en kapsamlı Taraftar sitelerinden biri olduğunu... Şimdi benim Sivassporuma Angoladan-İngiltereden-Yeni Zellanda dan- Çinden bir oyuncu geldi. Ülkesinde çok sevilen bir oyuncu. Girdi bizim siteye, ne anlayacak Türkçeden arkadaşlar bana söylermisiniz. 5 yaşındaki çocuklar gibi sitenin resimlerine mi bakacak. Yapmayın bırakın bunları. Eurovision da bile İngilizce şarkı ile temsil ediliyoruz. Türkçe konuşurken ve yazarken bizler güzel dilimizi kullanalım bize yeter. Bırakın belki bir yabancı sitemize girdiğinde anlayacağı bir iki kelam bulsun. Sadece bir yorum
Saygılarımla....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: ÜZERİMİZE GELDİLER..
Alt 14.08.2007, 11:27   #8
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: ÜZERİMİZE GELDİLER..

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahmetcelik;229956]
Yazdiklari hele birde grammer olarak dogru olsa hadi neyse.
Yahu bizde 35 senedir almanyada yasiyoruz, Almanyanin Univeristesini bitirdik. Almanyada 10. Milyon Müsterisi olan ve 3500 iscisi olan, bir hizmet kurulusunda calisiyorum. Amma dogru, yanlis bu sitede türkce kullaniyorum, hatda Isyerinde Müsterilerimizin Türk oldugunu ögrendigim an, israrla Türkce konusuyorum. Türkce Dünya´da en yaygin Dil. Bu gün Türkce Dili ile Ingilterden tut Cin Cumhuriyetine kadar, gecerli olan bir dil. Biraz gayret edin, Vataniniz´dan, Örfünüzden, Adetinizden, Kimliginizden kopmayin. Bizim nerde yasadigimiz önemli degil, bugün Almanya yarin Avustralya veya Yeni Zeylanda olur, Önemli olan Kökenimizi, Kimligimizi, Dilimizi unutmamak.
Bugün Dilini unutursun yarin Dinini.

Olmaz güzel Kardeslerim, Cocuklarinizla Evinizde öncelikli olarak Türkce konusun.

Yorum yok ????????????????
Atilla abi,Ahmetçelik dilinin döndüğünce Balili okusun diye ingilizce birşeyler yazmak istemiş .Ama bu arada Balilinin hakkını yememek lazım.Türkçeyi çok güzel konuşuyor.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2007, 11:35   #9
balili17
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 balili17 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

balili abi biz seni seviyoruz hiç bir şuphen olmasın
balili17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2007, 11:59   #10
izmirliyigido
Gast

BALİLİ'NİN FUTBOLU VE HIRSI İZLEYENE ZEVK VERİYOR. FAKAT RAKİP TAKIM OYUNCULARI VE SEYİRCİLERİ ONU DURDURAMADIKLARI İÇİN HER TÜRLÜ SATAŞMAYI VE LAF ATMAYI YAPIYORLAR, KARALIYORLAR.

BEN İNANMIYORUM YAHUDİ OLDUĞU İÇİN DIŞLANDIĞINA, SUÇLANDIĞINA, KARŞILIK VERİLDİĞİNE VE FAUL YAPILDIĞINA. HIRSINDAN, HIZINDAN VE TOPLA GÜZEL DRİPLİNG YAPMASINDAN DOLAYI DURDURAMIYORLAR, FAUL YAPIYORLAR, KIZIYORLAR, KARALIYORLAR. YOKSA BALİLİ YAHUDİ-MÜSLÜMAN OLAYLARINA HİÇBİR ZAMAN GİRMİYOR, ÇİRKEFLEŞMİYOR SAF TUTUMUYOR. BİZDEN BİRİSİ GİBİ DAVRANIYOR, BİZLERİ SEVİYOR VE SEVİLİYOR.

BENCE İYİ BİR FUTBOLCU OLDUĞU İÇİN KISKANILIYOR VE DURDURAMAYINCADA OLAYLARI BAŞKA PLATFORMLARA ÇEKMEYE ÇELIŞIYORLAR.

BOŞVER BALİLİ, SEN BU GÜZEL FUTBOLUNU OYNAMAYA DEVAM ET, HERKES SENİ FUTBOLUNLA KONUŞSUN. BİZ SANA İNANIYORUZ VE SENİ SEVİYORUZ.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
geldİler, Üzerİmİze