Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: Sivas yandı
Alt 16.08.2007, 12:50   #21
yyucepur
Acemi Yiğido

yyucepur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yyucepur ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Sivas yandı

Kurallara göre saldırıya uğrayan sadece kendini muhafaza etmeye çalışır.Kramponla veya yumrukla vurmak suçdur 3 Futbolcumuz ceza alır.Bunlardan her türlü dersi çıkarmak en büyük kaarımız olur.
yyucepur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Sivas yandı
Alt 16.08.2007, 13:53   #22
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt
Standart --->: -->: Sivas yandı

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENCE CEZAYI HAK ETTILER MOHAMMED SERVEST VURUS KULLANICAKTI OLAYI GORUNCE ADAM DEPARLA GELDI TEKMELER ATTI MURAT SOZGELMEZ YUMRUK ATTI MUSA AYDINDA TEKMELEDI BU 3 OYUNCU HAK ETTI CEZA ALMAYI AMA MEHMET YILDIZ KENDINI KORUDU YASIRIN KI COK BISEY DEYILDI KOVALADAI AMA VURAMADI BILE ONUN DISINDA AKIN NAPTI BILMIYORUM... O ALSIN ZATEN ONEMLI DEGIL

EGER CEZA GELIRSE KIMSE SIZLANMASIN OLAYIN ICINDEKI SEDAT BAYRAK ORDAKI TARAFTARI KORUMAYA CALISIYO DEFANS DAKI MURAT ADAMA YUMRUKLA DALMAK ICIN DEPER ATIYOO BUNUN ACIKLANACAK YANI YOK FUTBOLCULARIMIZ DAHA SAG DUYULU OLMALIYDI KIMSE DOKUNMAYACAKTI TARAFTARA O ZAMAN BUTUN CEZALAR TS YE GIDICEKTI
sabah tahmın ettiğim gibi sonuç çıkdı MOHAMMED AKIN VE MURAT CEZALI DURUMA DUSTU
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Sivas yandı
Alt 16.08.2007, 13:59   #23
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Sivas yandı

sanki olay burda yaşandıda biz ceza aldık.arkadaşlar traBZonun cezaları nerde ve maçın kime verildiğini ne zaman öğrenecez_??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2007, 14:26   #24
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1567 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

OLAY ÇIKARMAK ORDAN CEZASI BİZDEN NE İŞTİR YAW

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2007, 14:58   #25
58ikose58
Acemi Yiğido

58ikose58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 58ikose58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

PFDK'tan 3 Sivassporlu futbolcuya 1'er maç ceza...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbolcu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.
Kurul, 12 Ağustos tarihinde oynanan ve maçın son anlarında yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Sivasspor maçında olaylara karışan 3 Sivassporlu futbolcuya 1'er resmi müsabakadan men cezası verirken, Sivasspor'un masörünü ise 2 maç ile cezalandırdı.
Olaylı maçla ve Trabzonspor ile ilgili kararını açıklamayan PFDK, Sivasspor'dan Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş ve Akın Vardar'ı 1 resmi müsabakadan men etti.
Sivasspor'un masörü İ.Halil Eldek'i ise Trabzonspor müsabakasında spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezasına çarptırdı.
PFDK ayrıca, 11 Ağustos tarihinde yapılan Ankaraspor-Ankaragücü maçında izinsiz pankart ile müsabakaya çıkarak talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan evsahibi Ankaraspor'a bin YTL para cezası verdi.

Kurulun bugün açıkladığı cezalar şöyle:

2 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL: Nadir Alataş (Malatyaspor yöneticisi).
Bin YTL: Ankaraspor.
2 maç: Kenan Aslanoğlu (Adana Demirspor futbolcusu), İ.Halil Eldek (Sivasspor masörü).
1 maç: Muammer Sanlak (Malatyaspor futbolcusu), Murat Bölükbaş (Altay Spor futbolcusu), Murat Sözgelmez, Muhamed Ali Kurtuluş, Akın Vardar (Sivasspor futbolcuları).

Sivasspor’da öfke

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzon maçında çıkan olaylardan dolayı 6 futbolcularının tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevkedilmesine isyan etti. Uygun, “Mağdur olan biziz ama cezalandırılmak istenen de biz oluyoruz'' dedi.
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan ve son dakikalarda çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla ilgili olarak sahaya girip kaptan Mehmet Yıldız’a tokat atan taraftara karşılık verdikleri gerekçesiyle Sivassporlu Musa Aydın, Mehmet Yıldız, Mohammed, Yasir, Murat ve Akın Vardar’ı tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na göndermesi tepkilere neden oldu. Sivasspor Yönetim Kurulu, bu gelişme üzerine hemen Tahkim Kurulu’na başvurarak tedbirin ve devamında da ceza talebinin kaldırılmasını istedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yapılan uygulamaya anlam vermenin mümkün olmadığını belirterek, “Sahada mağdur olan, saldırıya uğrayan taraf biziz. Böyle bir şey açık seçik ortada iken, koruma psikolojisine giren futbolcuların da ceza kuruluna sevkedilmiş olması inanılır gibi değil. Sanki taraftar sahaya girmemiş de bizim futbolcumuz tribüne çıkıp taraftara saldırmış gibi. Resmen mağdur olan taraf cezalandırılmak isteniyor. Tahkime başvurumuzu yaptık ve bizim lehimizde bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. Aksi takdirde önemli bir maç öncesinde Trabzon’dan daha çok biz cezalandırılmış olacağız. Böyle bir uygulamayı kabul etmemiz mümkün değil'' dedi.
Tahkim Kurulu alınan kararı reddetmediği taktirde bu futbolcular hafta sonunda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Disipline sevkedilen oyunculardan yadek kaleci Akın dışında diğerleri ilk 11’de görev yapıyordu. Bu oyunculara izin verilmemesi halinde Sivasspor yedek ağırlıklı bir kadro ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkmak zorunda kalacak.
58ikose58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2007, 15:13   #26
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ne kadar haklı olursak olalım,yapılmaması gereken hareketler yapıldı.HAKLI İKEN HAKSIZ olduk.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2007, 15:18   #27
birisi965
Yeni Yiğido

birisi965 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 birisi965 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yine de Sivas'ın ceza alması pek mantıklı değil bana göre, bütün olayın sorumlularını izleyen herkes gördü, son 30 saniye de sahaya mı inilir. İnecekler adam dövecekler, sen duracaksın orda kum torbası gibi. Bence yanlış. Ben kavga edilsin demiyorum, ama bunlara göz yumanların da kesinlikle bu ve benzeri olaylardan sorumlu olduklarını düşünüyorum.
Saygılarımla.
birisi965 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: Sivas yandı
Alt 17.08.2007, 09:48   #28
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: Sivas yandı

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Jakobieen arkadaş sen kimsin? tavrını belli et.Bir bakıyorum Trabzon sitesinde yazıyorsun şimdi de bizim site'de futbolcularımızı suçluyorsun.Hukukta nefsi müdafaa diye bir şey var.Adamlar her hangi bir tepki göstermese belki de linç edilecekler.Canlının kendisini koruması doğanın kanunuda var.Siz bir zamanlar da Kasımpaşayı bu sitede savunmuştunuz.
tavrım gayet belli, ben hiç bi zaman tek bi taraftan bakmıyorum olaylara, haklı gördüğümün arkasında olurum, iki taraftada yazdığım aynı şey, tabiki suçun büyüğü sahaya inen akıldan yoksun insanımsıların ama bence maçın tatil edilmesinin nedeni bizim oyuncuların gözü dönmüşçesine o taraftar bozuntularına saldırmasıdır, dünyada ve türkiyede ilk defa bi taraftar sahaya inmiyor bu sonda olmayacak ama ben sahada taraftar kovalayan futbolcuları ilk defa görüyorum bana m.yıldızın yaptığını savunabilirsiniz ama yasir ve muratın yaptığını asla, şimdi o sahaya inenlerden ne farkı kaldı bu iki oyuncunun..
ayrıca ben onların sitesindede sivasımı savunuyorum merak etme, tabi haklı yanlarını tıpkı burada onların haklı yanlarını anlattığım gibi.. ve tıpkı kasımpaşanın bileğinin hakkıyla süper lige çıktığında burada kasımpaşa hakkındaki çirkin sözlere karşılık verdiğim gibi..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2007, 10:36   #29
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

trabzon bunu hep yapıyor zaten hem sen gel sahaa ortasında bana
darbe ver hemd ebenim kendimi savunmam için beni cezalandır eğer bu gib olaylar sivasta bile olsa tamam sivassporun cezalanmasını isterim
fakat sen kendi sahanda bana
darbe vur benim futbolcum cezaa alsın bu çok cidddiyetsizlik diilmidir eğer rakip takım yapmışsa bun tamam yok sen rakip takımın üstüne gelmişsen cezayı hak edeceksin ve 3-0 malup olucan artı bir 3 puanında otomatik olarak düşücek eğer hak hukuk varsa bu tüm takımlar için geçerli olması lazım sivas fener bjk gs ts
önemli diil herhangi bir takım olursa olsun cerzası büyük olmalı eğer sen bu gün trabzonunyaptıklarına öz yumar sivası cezalandırırsan
yarın trabzon bak sivasa yaptık ne oldu mantığıylan gene yapıcak o zaman disiplinsizlik ortadan kalkmış olacak
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2007, 10:56   #30
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

TRABZOSPOR'U SÜPER LİG'DEN İHRAÇ ETMEK GEREKİYOR.HİÇ BİR TAKIM TRABZON'A GİTMEK İSTEMİYOR.BURASI SANKİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BİR İLİ DEĞİL DE, TEKSA SA BENZİYOR.BUNLAR KENDİLERİNİ NE SANIYOR.ŞUNU HİÇ BİR ZAMAN AKILLARINDAN ÇIKARMASINLAR KİMSE ONLARDAN KORKMAZ BUNU BÖYLE BİLSİNLER.EL ELDEN ÜSTÜNDÜR.SAKIN UNUTMAYIN.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla