Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 17.08.2007, 01:57   #71
firtina61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 firtina61 FAZLA SÖZE GEREK YOKfirtina61 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

bak kardesim terbiye sinirlarini asma utanmiyormusun öyle yazmaya yaziklar olsun be nedemek hepsi ayni peki hepsi ayniysa nasil hepsi terbiyeli ol ben bir trabzonsporlu olarak bir trabzonspor taraftari olarak yapilanlari kiniyorum ve trabzonsporun büyük ceza almasini diliyorumki artik derse olsun olaylardan önce sivassporu kim alkisladi kulagin nerdeydi ozaman yazdiklarini önce iyice bir incele sonra yaz benim almanyada yüzlerce sivasli tanidigim var yüzde 90i dürüst mert insan yüzde 10u yaramaz diye sivaslilara leke atma hakkim varmi ayip be ayip
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HOCAM BENİM TRABZONLU O KADAR ÇOK TANIDIĞIM VAR Kİ..YEMİN EDİYORUM HEPSİ AYNI..1 -2 KİŞİ DĞİL HEPSİ ÖYLE...
firtina61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 17.08.2007, 02:55   #72
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
firtina61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak kardesim terbiye sinirlarini asma utanmiyormusun öyle yazmaya yaziklar olsun be nedemek hepsi ayni peki hepsi ayniysa nasil hepsi terbiyeli ol ben bir trabzonsporlu olarak bir trabzonspor taraftari olarak yapilanlari kiniyorum ve trabzonsporun büyük ceza almasini diliyorumki artik derse olsun olaylardan önce sivassporu kim alkisladi kulagin nerdeydi ozaman yazdiklarini önce iyice bir incele sonra yaz benim almanyada yüzlerce sivasli tanidigim var yüzde 90i dürüst mert insan yüzde 10u yaramaz diye sivaslilara leke atma hakkim varmi ayip be ayip
Kardeş haklsıın 3 5 delinin yaptıgını Trabzona mal etmek olmaz ama sitede de rahat durmayan bazı trabzonlu arkadaşlar karıştırıor işi baksana neler yazmışlar...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 17.08.2007, 03:23   #73
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

benım çok trabzonlu ve trabzonsporlu arkadaşım var.bu olayları trabzona trabzonspora nasıl mal ederız ımkansız bişey.

bu olaylar nurı alço başkana o sahaya giren sopa yıyen ınsan kılıgındakılere trıbunden sıvasa pkk dıye bagıranlara bu olay sankı ıyı bı seymıs gıbı destekleyıp savunanlara ve bordo mavı mıdır nedır o sıtede sıvasa sıvassporumuza laf atan adılere mal edılır...

trabzonun bu gıbı çuruk elmalardan kurtulmasına ıhtıyac var.2 senedır bunun yuzunden kıcı kırık takımlara elenıyor avrupada.sivas sivassporlu oyunculara çatacanıza kendınıze bı bakın bence.
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 17.08.2007, 09:52   #74
yigido_musta
Acemi Yiğido

yigido_musta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_musta ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

hem suclusunuz hem guclusunuz dıecem ama guclu olan bızız
sizizn gibi boş adamlar kayleye alanda kabahat adam sandık
iyilik yapalım dıoruz adamlara adamlar neler yapıolar bunlar ne iyilikten anlarlar nede insanlıktan
yigido_musta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2007, 10:50   #75
yigithan
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigithan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben trabzonsporluyum biz< haksız degiliz demiyorum ama bizim seyircimizin sahaya atlayıp sizin oynculara vurması yanlış sizin oyuncularınızın ona vurması dogrumu? olaylar zaten ondan sonra basladı macın son otuz saniyesinin oynatılmasına sayın trabzon valimiz kefil olmasına karsılık sivaslıu futbolcuların sahaya cıkmaması bir art niyet degilmi 3 puanı alırsanızz anlınızın teriyemi aldınız!!!
yigithan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2007, 11:39   #76
yigido_musta
Acemi Yiğido

yigido_musta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_musta ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gercekten de TRABZON KENDİNE BAKSIN
yigido_musta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2007, 11:44   #77
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1202 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

birkaç kişinin yaptığını tsye mal edecek değiliz ama doğru olan da bu ama görüyoruz ki tüm ts camiası başkanıyla tafartarıyla olayı savunuyor,haklı görüyor üstüne bir de sivasa olmadık çamurlar atıyorlar...fırtına 61 hemşehrilerinin gelipğ de "yahudi sivaslılar " dediğini unutma.."ayrıca git bordomavi.nete bak "sivaslılar" kelimnesinin başına hangi iğrenç lafları yazıyoralr..biri değil beşi değil hapsi..sonra buraya gelip biz centilmeniz sloganı yapma..
Alt 17.08.2007, 12:00   #78
ZYYZ
Yiğido

ZYYZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 ZYYZ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yigithan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben trabzonsporluyum biz< haksız degiliz demiyorum ama bizim seyircimizin sahaya atlayıp sizin oynculara vurması yanlış sizin oyuncularınızın ona vurması dogrumu? olaylar zaten ondan sonra basladı macın son otuz saniyesinin oynatılmasına sayın trabzon valimiz kefil olmasına karsılık sivaslıu futbolcuların sahaya cıkmaması bir art niyet degilmi 3 puanı alırsanızz anlınızın teriyemi aldınız!!!
Ya arkadaş saçmalama lütfen. Yani hiç tanımadığın bilmediğin bir vatandaş gelip sana veya yanındaki arkadaşına durup dururken bit tokat atsa sen ne yaparsın önce bunun cevabını bir ver. ikincisi hakem maça devam kararı alsa bizim oyuncularımız çıkıp aslanlar gibi mücadele ederdi. Başkanımız olsun, teknik direktörümüz olsun zaten bunu röportajlarda söylediler. Sivassporun sahaya çıkmak istememesi gibi bir durum olmadı ki nereden uyduruyorsunuz bunları anlamıyorum ki.
ZYYZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2007, 12:29   #79
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yigithan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş sen daha olayı bılmıosunkı..
sahaya girecek adam futbolcuyu dovecek oda mal gıbı dayak yıyecek oylemı.sen durur dayak yermısın??
sivasspor sahaya çıkmadı demıssın.sen her halde lıg tv yı maç anında ızlemedın.gerek mecnun odyakmaz gerek bulent uygun gerek mehmet oflaz hakem ne derse o olur çıkın derse çıkar oynarız dedı.sen uzaydamı yasıosun
su 3 puana gelırsek bizim ble puanlara ıhtıyacımız olmadı olmazda.alın nurı baskana hedıyemız olsun..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2007, 17:57   #80
gençsivaslıyım
Acemi Yiğido

gençsivaslıyım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 gençsivaslıyım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SİVASTA KİM KORUYACAK ACABA TRABZONU ONU MERAK EDİYORUM.....
gençsivaslıyım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır