Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 14.08.2007, 18:10   #321
kasko
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 20.06.2006
Mesajlar: 283
Thanks: 54
71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

bazı ts arkadaşlar baliliyi savunmamamız gerktiğini söylüyorlar nedenmiş o bizim futbolcumuz değil mi istediğimiz gibi savunuruz madem konu oradan açıldı siz binlerce müslümanı katleden sırp kökenli futbolcuyu nasıl oynattınız peki buna ne dicen...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 14.08.2007, 19:01   #322
farozlu29
YASAKLI ÜYE
 
Üyelik Tarihi: 12.08.2007
Mesajlar: 4
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 farozlu29 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

bakın arkadaşlar bu alemde
biz sanal alemde konuşmuyoruz biz heryere gideriz nasıl isterseniz ama bu hiç bir zaman çözüm olmicak ayrıca kardeşlerim sivas spor taraftarına bi kinimiz olsaydı yapardık on tane taraftarı vardı efendice geldi efendice gitti hiç bişey olmadı..ama o musa çok ayıp etti.......................... .
farozlu29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 14.08.2007, 20:03   #323
yigido Atilla
Usta Yiğido
 
yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.03.2006
Yaş: 57
Mesajlar: 1.799
Thanks: 25
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
sinan_5806 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İsrail'li bir futbolcu var sürekli tahrik ediyor. Şu Balili'den artık kurtulun. Tüm süçü Trabzon'lulara atmamak lazım.

Irkcilik yapmayalim Nicin Baliliden kurtulacakmisiz Adam cikip Adam gibi Topunu oynuyor, Balili Süratli oldugu icin kimse Durduramiyor tek durduracaklari yönü Yahudi olmasi Kendiside Medyada Defalarca Acikladi (( YAHUDI ... diyorlamis ))) Baliliye karsi sahada Türlü olaylar oynaniyor .Burasi dag basimi Balili SIVASSPORUN futbolcusudur ve Bizlerde Baliliyi Destekliyoruz ve Seviyoruz......
!!!!!!!!!!!!!!!!!! IRKCILIGA HAYIR !!!!!!!!!!!

Trabzonsporlu Taraftarlar her basarisiz bir sezonda aynisini tekrarliyorlar Otello Galatiye elenmeli taraftari cileden cikardi. Patlamak icin adamlar dakika sayiyorlar bu da bizim maca denk geldi...
__________________
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 17.08.2007, 20:21   #324
Del Piero
Usta Yiğido
 
Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 01.10.2005
Yaş: 40
Mesajlar: 2.341
Thanks: 1.278
545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

EYY !!! HAMSİ KAFALILAR SİZİN BU YAPTIĞINI HAREKET KLASİK BİR TEMEL FIKRASI GİBİ YILLARCA ANILACAK VE SİZ BUNLARDAN UTANACAKSINIZ HALA SAVUNMAYIN YETER !!!



ALEMİN EN DELİKANLISI YİĞİDOLAR BUNU UNUTMAYIN YAZIN BİR KENARA



ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR SİVASLIYIZ
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Fatih Şahinoğlu Trabzon-Sivas Maçındaki Olayları Değerlendirdi
Alt 17.08.2007, 21:42   #325
ErdalGüler
Usta Yiğido
 
ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Mesajlar: 1.438
Thanks: 55
46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Fatih Şahinoğlu Trabzon-Sivas Maçındaki Olayları Değerlendirdi




Trabzonspor taraftarı çılgınların sitesinde çıkan yazıyı aynen aktarıyorum...

Fatih Şahinoğlu yazısında Sivas maçında çıkan olayları ve sonrasında mevcut yönetimin acizliğine değindi.


Kriz Yönetimi

Pazar akşamı Sivasspor maçında yaşananlar için söylenecek tek şey var ki o da Trabzonspor’a yakışmadı. Bunun aması, fakatı, sebebi yok. Hiçbir olumsuzluk bu olaylar için “sebep” olamaz. Hakemin art niyetinden, Sivaslı oyuncuların hal ve hareketlerine kadar söylenecek çok şey var ama olaylar bittikten sonra bunlardan daha fazla bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Dikkat çekmek istediğim nokta çok farklı.

“Turunculu” diye tanımlanan kişinin sahaya girmesinin ardından futbol oynamak için kullanılan yeşil saha resmen savaş alanına döndü. Sahanın karışmasının ardından kameralar protokol tribününe çevrildiğinde Trabzonspor başkanı ve Sivasspor başkanını yan yana gördük önce. Ardından kısacık bir süre geçmedi ki Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz’ı sahada gördük. Önce ortamı sakinleştirmeye, futbolcularını kenara çekmeye çalışırken takıldı kameralara. O esnada Sivas paf takımını da tribünden indirip güvenli bir bölüme yolladığını gördük. Kısa sürede bizlere göre doğru olmasa da takımını soyunma odasına gönderdi ve bir nebze olsun olaylar yatıştı. Peki o esnada Trabzonspor, yani ev sahibi takımın başkanı ne yapıyordu dersiniz. Maçı izlediği yerden sahaya bakıp kafasını sadece sağa sola sallıyordu. Ne bir direktif, ne bir talimat verdiğine şahit olduk.
Bu tür beklenmedik olayların geliştiği durumlara “kriz” deriz. Kriz durumunda yapılacak ve yapılmayacak şeyleri bilmek, daha doğrusu kriz durumunda ortamı kontrol altında tutmak “lider” denilen kişilerde olması gereken en büyük özelliklerdendir. Lideri diğer insanlardan ayıran şeydir kriz yönetimi, ve bazı insanlar kriz yönetiminde nasıl davranılması gerektiğini ders olarak öğrendiği gibi, bu yetenek bazı liderlerde doğuştan vardır.

Pazar günü yaşananlardan gördüğümüz kadarıyla Trabzonspor başkanında kriz yönetimi yeteneği ne doğuştan var, ne de sonradan kriz yönetimini öğrenmek için bir çalışma yapmış. Koca şirketleri idare ettikleri söylenen bu insanların acaba şirketlerinde alışılmışın ve beklentilerin dışında bu tür kriz ortamları olduğunda neler yaptıklarını gerçekten merak ediyorum. Pazar akşamı sadece sahayı seyredip kafasını sağa sola sallayan kişinin Trabzonspor’un, dahası ev sahibi takımın başkanı olduğunu düşündükçe hem gülüyor hem de üzülüyorum.

Şöyle bir örnek vereyim. Evlisiniz ve çocuklarınız var. Bir akşam evinize başka bir arkadaşınız misafir olarak geliyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde sizin ve misafir arkadaşınızın çocukları evin içinde kavgaya tutuşuyor. O evin idaresi sizde olmasına rağmen kılınızı kıpırdatmıyor, oturduğunuz koltuktan kavgayı seyrediyorsunuz. Misafiriniz ise çocukları ayırmaya, ortamı yatıştırmaya çalışıyor. Belki bire bir aynısı değil ama Pazar günkü şartlara benzer bir örnek bu. Trabzon’da oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçında ev sahibi olan N.A idi. Ama yaşanan gelişmeler karşısında hiçbir varlık gösterememesi bizleri her zamanki gibi derinden üzdü. Bırakın Trabzon’u, Türkiye’nin herhangi bir yerinde bu tür bir olayda eğer Trabzonspor taraf ise, Trabzonspor başkanının olaylara müdahale etmesi, olayları kontrol altına alması ve gerekeni yapması beklenir. Çünkü Trabzonspor büyük bir camiadır ve başkanı da büyük camiaya yakışacak şekilde her duruma hazırlıklı olmalı, ve nerede ne yapması gerektiğini bilmelidir. En azından biz Trabzonsporluların görmek istediği başkan budur. Daha doğrusu olması gereken başkan modeli budur. Kongrede “masaya yumruğumu vuracağım” diyerek göreve talip olanların bu tür durumlarda düştükleri hal ne kadar ilginç ve bir o kadar da komiktir.

Maçtan sonra yapılan açıklamalar daha da işleri karıştıran cinsten olsa da onlara hiç değinmeyeceğim. Kriz ortamında aldığı ani ve etkili kararlarla dikkat çeken, olayları çözmeye yönelik hal ve hareketler içinde olan bir başkan görmek için umarım daha fazla beklemeyiz.
__________________
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 17.08.2007, 22:52   #326
fatihada58
Yiğido
 
fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 408
Thanks: 497
107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

valla helal olsun trabzonlulara nerdeyse sivalılar dövdü trabzonluları diyecekler.arkaları sağlam tabi konuşuyolar.bizde saygı fair-play vs vs.ya arkadaşlar sivası 80 dakika alkışlamışsınız bunu her taraftar yapar takımına tepki olsun diye.sanki gerçekten alkışladınız lan ne güzel oynuyolar die.bizde yedik.olayların sonucu şöyle olacak sivaslı birkaç futbolcu ceza alacak,trabzonun sahası bikaç maç kapatılacak,3 puanıda trabzona verecekler bakınsana albayrak nerdeyse ağlayacak 3 puanı verin gerisi ne olursa olsun diyor.sivasa geldiğinizde bende sizi alkışlamak isterim madem alkışlamak hafifletiyor.bülent korkmazda alkışladı ama kırmızı kart gördü nasıl alkışladığına bağlı tabi anlayana.neyse genelleme yapmadım ve yapmakta istemiyorum çünkü biz sivaslılar olarakta çektik bu genellemeler yüzünden.ama sizde kabul edin hatanızı adam gibi özür dileyin.sivaslının damarına basmayın milliyetçilkte yapmayın bize zaten bizden milliyetçi olamazsınız.sivaslıyız yiğidoyuz adaletliyiz babacanız.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 17.08.2007, 23:08   #327
yigido Atilla
Usta Yiğido
 
yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.03.2006
Yaş: 57
Mesajlar: 1.799
Thanks: 25
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Trabzonpor'un eski külüp başkanı Atay Aktuğ, Sivasspor maçında yaşanan olayları değerlendirdi. Atay Aktuğ, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada herkesin aynaya bakması gerektiğini söyledi.

Olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu'nun vereceği karara herkes saygılı olması gerektiğini belirten Atay Aktuğ, şöyle devam etti:
"Bu tip olaylar, 5-6 senedir yaşanmıyordu. Seyirci, tel örgüler varmış gibi centilmence sahaya müdahale etmiyordu. Sahaya atlamak Trabzon'a yakışmadı. O noktada sahaya girene hemen müdahale edilseydi, bunlar yaşanmazdı. Yönetimin taraftar gruplarıyla bu olayları halletmiş olması gerekiyordu. Seyircinin futbolculara müdahale etmesi, ağır cezalar gerektirir. Hakem tahrik etti,demek mazerettir Suçu hakeme, ya da başkasına yöneltmeye gerek yok."
"TAKIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ"

Trabzonspor'un ortaya koyduğu futbola da değinen Atay Aktuğ, bordo mavili takımda bazı iyi isimler olduğunu açıklarken şöyle konuştu:
"Ancak Trabzonspor'da takım oyunu yok ve pas yapamıyor. Çok pozisyon veriyor ve gol yollarında sıkıntı çekiyor. Sivasspor maçında da öyle oldu. Bence takımı ve taraftarı strese sokan bu durum oldu. Trabzon'un normalde iki üç tane daha gol atması lazımdı. Bunu yapabilecek futbolcular var. Teknik adam ve futbolcular, takım oyununu bir türlü oturtamadılar. Hangi futbolcunun ne derece oynayabileceği, teknik adama, diğer konular yönetime bağlıdır. Yönetimin teknik adamla konuşup eksikleri gidermeleri gerekiyor. Şampiyonluk bekleyen büyük bir camia var. Böyle olaylar Trabzon'a hiç yakışmıyor. Bu tür olaylarda olunca karalamak isteyenlere fırsat veriyoruz.“

yes(tm)aö


Trabzonda olumlu gelismeler !!!! yavas olsa suclarini itiraf ediyorlar....
__________________
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 17.08.2007, 23:15   #328
yigido Atilla
Usta Yiğido
 
yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.03.2006
Yaş: 57
Mesajlar: 1.799
Thanks: 25
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Olaylı maç planları değiştirdi

Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA) 17 Ağustos 2007
Trabnzonspor'da, Sivasspor maçında yaşanan olaylar bütün planları altüst etti. Takıma takviye yapmayı düşünen yönetim, transferi askıya aldı.

PRİCA BEKLEMEDE

Maçtan önce Aalborg'dan Prica ve Sivassporlu Hayrettin'le ciddi olarak ilgilenen bordo-mavililer, yaşanan olaylar nedeniyle görüşmeleri rafa kaldırdı.

Olaylı maç nedeniyle özellikle Hayrettin konusunun kapandığı bildirilirken, Prica için ilerleyen günlerde yeniden bir değerlendirme yapılabileceği belirtildi. Yönetimin Aalborg'un istediği yüksek bonservis bedelinde indirim yapmasını beklediği öğrenildi.

Öte yandan sol kanat için şu ana kadar hiç bir kulüple anlaşamayan Galatasaraylı Orhan Ak'ın da yeniden gündeme gelebileceği ifade edildi.


Trabzonda Hayrettin Defteri kapanmis bu da iyi bir Haber. Hayrettinin Kafasini karismadan Sivasspora maclarina daha iyi konsantra olur...
__________________
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git