Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 17.08.2007, 18:05   #81
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

MACTA TUM TRBUN BIZE YANI TUM SIVASA KUFRETTI SALDIRANLARDA KAHRAMAN GIBI ELINI KOLUNU SALLAYARAK CIKTI GITTI.ELLERINDE BICAK OLSA MEHMET YILDIZA BIRSEY YAPSAYDI ALLAH KORUSUN,HESABINI NASIL VERECEKLERDI,BU OLAY BITMEDI TUM TRBUN BIR SEHRE KUFREDEMEZ .EDERSE ONUN SAHBI KENDI A...DIR.SANKI SIRP YADA DIGER YABANCILAR TURK KARDESI BIR ISRAIL DUSMAN.HEPSI AYNI ADAM GIBI DURUP ISINI YAPAN VE INSANIMA SAYGI DUYAN YABANCI MISAFIRDIR VE BASTACIDIR.BALILIDE BUNLARDAR BIRIDIR.TRABZON KENDILERINI ADAM YERINE KOYMAYAN MUSAMPA GIBI YATTARA GIBI ADAMLARA KUFRETTSIN.BALLILI GIBI PARASINI HAKEDEN TERLEYIP KOSANA DEGIL!!!
Alt 18.08.2007, 00:50   #82
firtina61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 firtina61 FAZLA SÖZE GEREK YOKfirtina61 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

benim bu forumda bir yazim var kardes eger o yazimi okursan herkesi kastettigimi anlarsin ben almanyada yasayan bir gurbetci taraftar olarak tüm 18kulübün taraftarlarini benim cok sevdigim trabzonspor taraftari dahil kiniyorum gelin bir su almanyada mac izleyin stadda oturun ve inceleyin okadar güzle okadar harika geciyorki maclar herkes tarafini destekliyor rakibi yuhaliyor okadariylada kaliyor ben sivas trabzon ayrimi yapmiyorum malesef ve malesef söylüyorum egitim sifir hepinizde tüm türkiyede olan taraftarlarda tümü olmasada cogunda bu nedir ya maclara döner bicaklariyla bilmem nelerle girmek alman basini bunlardan bahsettigi zaman ben utaniyorum yüzüm kizariyor cünkü bu tür olaylar malesef alman basininda hemen manset yapiliyor.yapmayin allah korkusu olsun biraz ya
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birkaç kişinin yaptığını tsye mal edecek değiliz ama doğru olan da bu ama görüyoruz ki tüm ts camiası başkanıyla tafartarıyla olayı savunuyor,haklı görüyor üstüne bir de sivasa olmadık çamurlar atıyorlar...fırtına 61 hemşehrilerinin gelipğ de "yahudi sivaslılar " dediğini unutma.."ayrıca git bordomavi.nete bak "sivaslılar" kelimnesinin başına hangi iğrenç lafları yazıyoralr..biri değil beşi değil hapsi..sonra buraya gelip biz centilmeniz sloganı yapma..
firtina61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 18.08.2007, 01:06   #83
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
firtina61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim bu forumda bir yazim var kardes eger o yazimi okursan herkesi kastettigimi anlarsin ben almanyada yasayan bir gurbetci taraftar olarak tüm 18kulübün taraftarlarini benim cok sevdigim trabzonspor taraftari dahil kiniyorum gelin bir su almanyada mac izleyin stadda oturun ve inceleyin okadar güzle okadar harika geciyorki maclar herkes tarafini destekliyor rakibi yuhaliyor okadariylada kaliyor ben sivas trabzon ayrimi yapmiyorum malesef ve malesef söylüyorum egitim sifir hepinizde tüm türkiyede olan taraftarlarda tümü olmasada cogunda bu nedir ya maclara döner bicaklariyla bilmem nelerle girmek alman basini bunlardan bahsettigi zaman ben utaniyorum yüzüm kizariyor cünkü bu tür olaylar malesef alman basininda hemen manset yapiliyor.yapmayin allah korkusu olsun biraz ya

Sen çok sevdin heralde bu siteyi senin yorumun çok burda eğer gerçekten sevdiysen diğer haberler hakkında da yorum yaparsın eğer sadece trabzon hakkında yorum yapıp kafamızı ağrıtacaksan trabzonu kendi sitesi var gider orada yazı yorum yaparsın artık trabzonspor lafını duymak istemiyorum(dikkat et trabzon demiyorum trabzonspor diyorum) yeter ya (silinmiştir) çıkardınız artık...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 18.08.2007, 02:06   #84
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Ya bi tuturmusun almanya almanya sen kendı ülkene bak ya almanyada varmı saha içine girip oyuncuya vurmak !
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.08.2007, 13:39   #85
gençsivaslıyım
Acemi Yiğido

gençsivaslıyım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 gençsivaslıyım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BEN FIRTINA ABİ KATILIYORUM..ÇNK BENDE TV LERDE İZLİYORUM ADAMLAR REKLAM PANOLARINDA MAÇ İZLİYO O KADAR YAKIN OLDUKLARI HALDE GİRMİYOLAR...ADAMLARDA FEDERASYON VAR...HEMEN CEZAYI VERİYO BİZİMKİLERDE YOK BÖLE BİŞEY...BİZİMKİLER REKLAM PANOLARINDA OLSA NE OLURDU BİLMİYORUM
gençsivaslıyım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 18.08.2007, 20:35   #86
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1202 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
orası almanya burası türkiye!türkiye de 50 yıl sonra o seviyeye gelir merak etme...
Alt 20.08.2007, 17:31   #87
firtina61
Yeni Yiğido

almanyada ne sahaya inip futbolcuya vurmak var ne kültürsüz cahil geri kalmis taraftar var evet tutturdum almanya ama ne bilirsiniz sen hosgörüyü saygiyla sevgiyle maci izlemeyi hepiniz aynisiniz trabzonlusu sivaslisi bursalisi fenerlisi hepiniz kültürsüz cahil geri kalmis taraftarlar iste sirf ana avrat küfür baska bise degil isiniz biri cilginlar grubu koro halinde biri yigidolar yok biri carsi grubu vah vah cahiller vah
Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya bi tuturmusun almanya almanya sen kendı ülkene bak ya almanyada varmı saha içine girip oyuncuya vurmak !
--->: -->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 20.08.2007, 17:35   #88
firtina61
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

kardes sen kendi isine bak ben nerede nasil yorum yapar yaparim herhanki bir saygisizlikta yaptigim yok oyüzden seni ilgilendirmez
biktiysan trabzonspor lafindan ozaman kendine baska is bul hersey tartisilir hersey konusulur laf olsun diye ortaya bise atmana gerek yok
Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen çok sevdin heralde bu siteyi senin yorumun çok burda eğer gerçekten sevdiysen diğer haberler hakkında da yorum yaparsın eğer sadece trabzon hakkında yorum yapıp kafamızı ağrıtacaksan trabzonu kendi sitesi var gider orada yazı yorum yaparsın artık trabzonspor lafını duymak istemiyorum(dikkat et trabzon demiyorum trabzonspor diyorum) yeter ya (silinmiştir) çıkardınız artık...
Alt 20.08.2007, 17:40   #89
firtina61
Yeni Yiğido

kardes yasina baktim baya gencsin.sana bir abi nasihati lütfen hicbirzaman futbol sevgini futbola olan askini kinle nefretle birlestirme.sana tesekkür ediyorum bana katildigin icin herzaman kendi icini yokla hicbirzaman baskasinin yaptigi yanlislari örnek alma bu sadece bir futboldur spordur canim kardesim insallah olaylara hep objektif olarak bakar karar verirsin.sana hayatinda basarilar diliyorum allah okulunda yolunu acik etsin.
Alıntı:
gençsivaslıyım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN FIRTINA ABİ KATILIYORUM..ÇNK BENDE TV LERDE İZLİYORUM ADAMLAR REKLAM PANOLARINDA MAÇ İZLİYO O KADAR YAKIN OLDUKLARI HALDE GİRMİYOLAR...ADAMLARDA FEDERASYON VAR...HEMEN CEZAYI VERİYO BİZİMKİLERDE YOK BÖLE BİŞEY...BİZİMKİLER REKLAM PANOLARINDA OLSA NE OLURDU BİLMİYORUM
--->: -->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
Alt 21.08.2007, 14:16   #90
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: TRABZON KENDİNE BAKSIN

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adam burda gelmiş,güzel güzel yorum yapıyor,bende bir yanlışına rastlamadım,neden adamı kovuyorsun anlamadım.Biz misafirperver bir milletiz,ama senin tutumuna şaşıyorum.
Seni bu tutumunla kınıyorum.
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır