Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ZAFER REÇETESİ HAZIR..
Alt 18.08.2007, 20:42   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ZAFER REÇETESİ HAZIR..

Geçtiğimiz sezonu ligin 7. sırasında bitererek taraftarına korku yaşatmayan Sivassporumuz , Bugün tam 84 gün sonra 4 Eylül Stadı’nda taraftarının karşısına çıkacak.

Kendi evindeki sezonun ilk maçını üç puanla kapatmayı planlayan Sivassporumuz , lige yeni çıkan ancak Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek sükse yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı bir hayli temkinli.

Teknik Direktör Bülent Uygun, hafta içinde yaptıkları antrenmanlarda futbolcularını bu maça konsantre etmeye çalıştığını ifade ederek “Bilindiği gibi ilk oynadığımız olaylı Trabzon maçı sonrası çok şeyler yazılıp çizildi ve hâlâ da gündemdeki yerini koruyor. Açıkcası bu durum bir teknik direktör olarak beni bir hayli endişelendiriyor. Yaptığımız antremanların hepsinde futbolcularıma Trabzon’da yaşanan olayları ve sonrasında yazılıp söylenenleri kesinlikle unutmalarını söyledim” dedi.

Rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un iyi bir takım olduğunu da ifada eden Uygun “Rakibimiz nasıl bir takım olduğunu daha ligin ilk haftasında gösterdi. Çok dikkatli olmak zorundayız. Taraftarımızın bize vereceği destekle kendi sahamızdaki maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

BİLETLER 5-10 YTL
Öte yandan Sivasspor yönetim kurulu İstanbul Büyükşehir maçının bilet fiyatlarını 5 ve 10 YTL olarak açıklarken, biletlerin Cuma gününden itibaren satışta olduğunu bildirdi.

3 ÖNEMLİ EKSİK
Sivasspor’un yarınki maç öncesi tek canını sıkan olay 3 önemli oyuncusunun cezalı olması. Trabzon’da yaşanan olaylar sonrasında PFDK Sivasspor’dan Murat Sözgelmez, M.Ali Kurtuluş ve Akın Vardar’a birer maç ceza vermişti.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 3 ÖNEMLİ EKSİK !
Alt 18.08.2007, 21:05   #2
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: 3 ÖNEMLİ EKSİK !

kötü oldu ama bu maçı almalıyız başka yolu yok
Alt 18.08.2007, 22:21   #3
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..

Bilet fiyatları cok uygun ya 5 ytl ye Süperligde mac izliyoruz Ben tokat ta okuyorum 3. ligde kı macları 5 ytl inşgecen seneden farklı olur da statımız her macta full olur.. Bu arada İstanbul BB biraz önce büyük otele geldi...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..
Alt 18.08.2007, 22:36   #4
onetanem58
Acemi Yiğido

onetanem58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 onetanem58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilet fiyatları cok uygun ya 5 ytl ye Süperligde mac izliyoruz Ben tokat ta okuyorum 3. ligde kı macları 5 ytl inşgecen seneden farklı olur da statımız her macta full olur.. Bu arada İstanbul BB biraz önce büyük otele geldi...
evet bencede fiyatlar cok uygun butun taraftarlarımızın gelmesini bekliyoruz
Alt 19.08.2007, 09:18   #5
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Tüm yiğidolar HAYDİ 4 Eylüle maça...
Alt 19.08.2007, 09:25   #6
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

YÖNETİM BİLET FİYATLARINI UCUZ TUTARAK TARAFTARI STADA ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR İNŞALLAH DA BAŞARILI OLUR BU UYGULAMA
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..
Alt 19.08.2007, 20:38   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..

Bu sezon sivasspor çok büyük başarılara imza atacaktır
buna bütün kalbimle inanıyorum gecen seneden daha iyi yerlerde olacağız allahın izniyle her şey SİVASSPOR için
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..
Alt 20.08.2007, 18:27   #8
zanzara
Yeni Yiğido

zanzara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zanzara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..

YA ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKASIZ BİR ŞEY YAZACAĞIM. AFFINIZA SIĞINIYORUM. FORUMDA DOLAŞTIM AMA GÖREMEDİM. BEN BİR KONU AÇMAK İSTİYORUM FORUMDA AMA AÇAMIYORUM SEBEBİ NE OLABİLİR. BANA AŞAĞIDAKİ UYARI YAZISI ÇIKIYOR.

zanzara, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Alt 23.08.2007, 16:22   #9
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1526 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: ZAFER REÇETESİ HAZIR..

BU SENE İLK 4 DE GİRERSEK BİZDEN İİİİ Sİ YOK.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla