ZAFER REÇETESİ HAZIR..
Geçtiğimiz sezonu ligin 7. sırasında bitererek taraftarına korku yaşatmayan Sivassporumuz , Bugün tam 84 gün sonra 4 Eylül Stadı’nda taraftarının karşısına çıkacak.
Kendi evindeki sezonun ilk maçını üç puanla kapatmayı planlayan Sivassporumuz , lige yeni çıkan ancak Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek sükse yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı bir hayli temkinli.
Teknik Direktör Bülent Uygun, hafta içinde yaptıkları antrenmanlarda futbolcularını bu maça konsantre etmeye çalıştığını ifade ederek “Bilindiği gibi ilk oynadığımız olaylı Trabzon maçı sonrası çok şeyler yazılıp çizildi ve hâlâ da gündemdeki yerini koruyor. Açıkcası bu durum bir teknik direktör olarak beni bir hayli endişelendiriyor. Yaptığımız antremanların hepsinde futbolcularıma Trabzon’da yaşanan olayları ve sonrasında yazılıp söylenenleri kesinlikle unutmalarını söyledim” dedi.
Rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un iyi bir takım olduğunu da ifada eden Uygun “Rakibimiz nasıl bir takım olduğunu daha ligin ilk haftasında gösterdi. Çok dikkatli olmak zorundayız. Taraftarımızın bize vereceği destekle kendi sahamızdaki maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
BİLETLER 5-10 YTL
Öte yandan Sivasspor yönetim kurulu İstanbul Büyükşehir maçının bilet fiyatlarını 5 ve 10 YTL olarak açıklarken, biletlerin Cuma gününden itibaren satışta olduğunu bildirdi.
3 ÖNEMLİ EKSİK
Sivasspor’un yarınki maç öncesi tek canını sıkan olay 3 önemli oyuncusunun cezalı olması. Trabzon’da yaşanan olaylar sonrasında PFDK Sivasspor’dan Murat Sözgelmez, M.Ali Kurtuluş ve Akın Vardar’a birer maç ceza vermişti.
|