Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KARAR BUGÜN
Alt 21.08.2007, 12:30   #41
markolinkow
Acemi Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 markolinkow Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KARAR BUGÜN

bende yaptı demedim arkadas nerde görülmüs deplasman takımın sahasının kapatılması demis bende onun görüldügünü yazdım
yoksa orda tasknlk oldu felan diye yazmadım zatenn
markolinkow isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 12:45   #42
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

BUGÜN HİÇ BİRŞEY BELLİ OLMİYİCAK.EN ERKEN CUMA BELKİ CUMADA OLMAZ.
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KARAR BUGÜN
Alt 21.08.2007, 12:50   #43
muhammed_ozen58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muhammed_ozen58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: KARAR BUGÜN

mecburlar maçı bize vermeye yoksa ligin tadı tuzu kalmaz onlar b terbiyesizligi yapıyor vede federasyonda buna segirci kalıyorsa biz seyirci kalmayız etme bulma dünyası misali
muhammed_ozen58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 14:37   #44
gençsivaslıyım
Acemi Yiğido

gençsivaslıyım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 gençsivaslıyım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

KARAR AÇIKLANMIŞ ÖLE DİOLAR?? PARA VE MAÇ CEZASI GELMİŞ AMA SİVASA VERMEMİŞLER MAÇI GLB.
Alt 21.08.2007, 14:40   #45
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.08.2007 Tarih ve 04 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- Sakaryaspor A.Ş. Kulübü hakkında: 10.08.2007 tarihinde oynanan Sakaryaspor A.Ş.-Altay müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası ile birlikte 20.000.-YTL (Yirmibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

2- MKE Ankaragücüspor Kulübü hakkında: 11.08.2007 tarihinde oynanan Ankaraspor A.Ş.-MKE Ankaragücü müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, Ayrıca bu ceza ile birlikte hasarın tazmin edilmesine,

3-Nuri BEKAR (Trabzonspor A.Ş. medya sorumlusu) 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında hakeme sözle ve eylemle ağır şekilde hakaret etmekten ve ayrıca sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan içtimaen 3 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine,

4- Sivasspor Kulübü hakkında: 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 250.000.-YTL (İkiyüzellibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

5-Trabzonspor A.Ş. Kulübü hakkında: 12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasında; Çıkan saha olayları nedeniyle 5 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası verilmesine,

Ayrıca taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 30.000.-YTL, merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 31.000.-YTL (Otuzbirbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Karar verilmiştir.

Talay ŞENOL
Prof.Fut.Dis.Krl.Bşk.

yine bize ceza yaaa böle federasyonun ....

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 14:55   #46
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein

olmaz bu kadarda taraf tutulmaz yaaaa bize 250milyar trabzona 31 milyar

DAYAK YİYEN FUTBOLCU BİZDE
1 MAC CEZA YİYEN 3 FUTBOLCU
2MAC CEZA YİEN MASÖR
+250 MİLYAR YİYEN YİNE BİZ

Alt 21.08.2007, 16:40   #47
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1166 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

Olaylı maçın faturası kesildi
Olaylı maçın faturası kesildi

Trabzonspor Kulübü Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'ın Lig TV Trabzon muhabiri Can Karyağdı'ya yaptığı açıklamaya göre, Trabzonspor-Sivasspor maçı nedeniyle PFDK Trabzonspor'a 5 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

PFDK ayrıca bu maçla ilgili olarak karşılaşma sırasında ve sonrasında çıkan saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 30 bin YTL, koridorlarda çıkan olaylar nedeniyle de bin YTL olmak üzere 31 bin YTL para cezası verdi.

PFDK bu maçta çıkan saha olayları nedeniyle Sivasspor'a 250 bin YTL para cezası verdi.

PFDK ayrıca saha içinde Sivasporlular'a fiili saldırıda bulunan Trabzonspor Medya Merkezi’nden Nuri Bekar da 3 ay hak mahrumiyeti verdi.

Trabzonspor bu ceza nedeniyle, Ç.Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor, Beşiktaş ve Ankaraspoır maçlarını seyircisiz oynayacak

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 17:31   #48
muratmert58
Yeni Yiğido

muratmert58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 muratmert58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Son haber! ŞU İŞE BAKINIZ TFFCEZALARI AÇIKLADI SİVASSPOR SAHASINDA OYNANAN! SİVAS TRABZON MAÇINDA;SİVAS SPORLU BİRÇOK TARAFTAR SAHAYA İNDİ VE TRABZONLU FUTBOLCULARA SALDIRARAK KAPTANLARI HÜSEYİN'İ DARP ETTİLER VE BİR ÇOK FUTBOLCULARINA DA SALDIRDILAR BUNUN ÜZERİNE OLAYLARI TELEVİZYON BAŞINDA İZLEYEN BİZ SİVASLILAR İSTANBUL'DAN SAHAYA İNDİK VE MAÇIN BİLMEM KAÇINCI SANİYESİNDE MAÇIN OYNANMASINA ENGEL OLDUK. HAKEM MAÇI TATİL ETMEK ZORUNDA KALDI. SİVAS'TA MEYDANA GELEN BU SAHA OLAYLARI NEDENİYLE SİVASIMIZA 250.000.- YTL PARA CEZASI KESİLDİ. NE YAPALIM ADAMLAR HAKLI, BEN DAHİL BÜTÜN SİVASLILAR DÜNYANIN HER YERİNDEN SAHAYA İNDİK VE ENGELLEDİK. TS BAŞKANI ALBAYRAK FUTBOLCUMA LAF SÖYLETMEM DİYOR HAKLI AMA BE ADAM BAŞKALIRININ FUTBOLCUSUNA DA LAF SÖYLEMEYE HAKKIN YOK PAÇAN TUTUŞUNCA TV TV DOLAŞIYORSUN, AYIP SİZİN YAPTIĞINIZ, MERT OLUN, DELİKANLI OLUN, YİGİT OLUN VEYA GELİN YİĞİTLİK NASIL OLUR SİVAS'TA GÖRÜN ÖĞRENİN GERÇİ YİĞİTLİK ÖĞRENİLECEK BİR DURUM DEĞİL AMA BELKİ BİRAZ BULAŞIR. SONUÇ OLARAK TFF VE TS Yİ ŞİDDETLE KINIYORUM VE BU AĞIR PARA CEZASININ KALDIRILMASINI DİLİYORUM. VAKİT GEÇMEDEN DE 3 PUANIMIZIN TESCİL EDİLMESİNİ BEKLİYORUM. KİMSE CAHİL DEĞİL HERKES HERŞEYİ BİLİYOR. BURASI TÜRKİYE MASALI ARTIK BİRŞEY İFADE ETMİYOR..............
muratmert58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 17:37   #49
muratmert58
Yeni Yiğido

muratmert58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 muratmert58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TFF Yİ YANLI TUTUMUNDAN, TS TESİRİ ALTINDA KALMASINDAN, SS YE VERMİŞ OLDUĞU 250.000.- YTL PARA CEZASINDAN, VE ADALETİ GECİKTİRMESİNDEN DOLAYI;, KINIYORUM, AYIPLIYORUM, YAKIŞTIRAMIYORUM VE ACİZLİKLERİNDEN DOLAYI DA KENDİLERİNE TÜM KURUMLARIYLA BİRLİKTE ACIYORUM..........
muratmert58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KARAR BUGÜN
Alt 21.08.2007, 18:25   #50
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bu maçı trabzona vermiyecekler.eğer ki bizede vermmiyeceklerse maç tekrar ya da 2 takımda hükmen yenik sayılacvak.trabzonun 3 puanı alabilmesi için mutlaka hakemin son düdüğü çalması gerekir.

sonuç:5 maç seyircisiz
3 puan sivassporumuzun
sivasada 200milyar para cezası....
İŞTE BEN BUNU SÖLEMİŞTİM VE ÇIKTIDA.......
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla