Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alt 22.08.2007, 10:49   #41
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM

hıncal uluç çok doğru söylüyor ayman ceza almadı 1 sonraki g.oftaş maçında oynadı sivassporda futbolculara ceza geldi sivasspor 250.000 ytl lik ne yaptı hatta 10.000 ytl ceza alcak kadar bişe bile yapmadı ama asıl ceza sivasspor a geldi bari sivasspor a maçı versinler
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alt 22.08.2007, 10:56   #42
zanzara
Yeni Yiğido

zanzara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zanzara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM

ULUÇ A hela olsun işte spor adamı böyle olur. Varsa bir usulsüzlük hemen kamuya açıkla bravo doğrusu.
Alt 22.08.2007, 11:53   #43
fırtına6t1s
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 fırtına6t1s Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
turgutkizgir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ülkemizde her alanda olduğu gibi,dayın varsa istediğin her şeyi yaparsın ve sana hiç bir şey olmaz.Trabzonun da federasyonda dayısı var.Görüldüğü gibi sivasspordan daha az ceza almış durumda.sivas gibi maddi imkanları kısıtlı bir takıma 250,000 ytl para cezası 5 maç seyircisiz oynamaktan daha kötüdür.Ülkemizde bir gerçek gözardı edilmemeli hiç kimse kendi takımı veya kendi insanı için kötü yorum yapmıyor.Bir Trabzonlu da çıkıp,biz taraftar olamamışız yaptığımız yanlıştı diyemedi.Hadi taraftar demedi diyelim.O kadar eğitimli insanları var Mecliste milletvekilliği yapmış,Federasyonda görev yapmış ve hala yapmakta olan insanlar var.(onun açıklaması da vahim bir açıklamaydı)Bir tanesi diyemedi ya sahada bunca olay olmuşken Federasyonun vereceği karara saygılıyız diyemedi ya... Bu kadar bencillik,küstahlık olamaz ya..Hala gs.maçında hakemin maçı 17.dk durdurduktan sonra tekrar sahaya çıkıp,maçı tamamladığını öne sürüyorlar.Hey kör insanlar,kendi doğrusundan başka doğru bilmeyen küstahlar bir taneniz çıkın açıklama yapın,Gs.maçında sahaya yabancı madde atıldı.Biraz yabancı madde demek yanlış olur oturaklar atıldı onlar yabancı değil Stadın demirbaşları, ama olan olayların tamamı tribünlerde gelişti.Bir tane seyirci sahaya inmedi.Sahaya inmediği gibi,rakip takımın futbolcularına saldırmadı,darp yoktu,temas yoktu.Neden bu farkı açıklamaktan korkuyorsunuz.Açıklayında görelim!Ayrıca bir konuyu daha merak ediyorum.Bu maç TRABZON-SİVAS arasında değildi.3 büyükler olarak tabir edilen takımlar arasında olsa ve aynen bunlar yaşansaydı.Federasyon kuklası ne karar verecekti.Stadlarda yaşanan bu tür olayları hiç bir zaman tasvip etmiyorum ama böyle bir olayın,3 büyüklerden birisi ile oynanan maçta olmasını isterim sırf çıkacak kararın nasıl olacağını merak ettiğim için...Ayrıca biz oradan gelecek 3 puanın hesabında değiliz..Bu tür kararlar Türk futboluna zarar veriyor ve vermeye de devam edecektir.Tüm yiğidolara ve centilmen taraftarlara sevgi ve saygılarımla..............EN BÜYÜK YİĞİDOLAR FUTBOLCUSUYLA,TARAFTARIYLA,TEK NİK DİREKTÖRÜ,BAŞKANIYLA VE YÖNETİM KURULUYLA TÜRKİYE YE FUTBOL VE YÖNETİCİLİK DERSİ VERMİŞTİR. AMA TABİ ANLAYIP OKUYANLARA!!!!!!!!!!!!!
Herşeyden önce bütün sivaslı kardeşlerimize selamlar olsun! yorumlarınızı okuma fırsatı buldum. Sitede ilk gözüme çarpan yorumlarınızın seviyeli ve düzgün oluşudur.Ayrıca sunuda unutmayalımki TRABZON'da oynanan maçta sivaslı taraftarlarda vardı.Maç ta iki taraftar grubu arasında en ufak bir gerginlik olmamıştır.Ayrıca arkadasın söylediklerine katılıyorum. Yinede Bu maçta en büyük hatayı Hakem Bülent demirlek yapmış ve ceza iki kulube gelmişir.İstanbulda farklı anadoluda farklı maç yönetmenin cezasını çekecektir.( Hıncal uluç Türk futbol tarihinin en kötü yazarlarından birtanesidir. Çünkü kendisi istanbul dışına yada anadolu yüzü görmemiştir)
fırtına6t1s isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 13:10   #44
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
fırtına6t1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herşeyden önce bütün sivaslı kardeşlerimize selamlar olsun! yorumlarınızı okuma fırsatı buldum. Sitede ilk gözüme çarpan yorumlarınızın seviyeli ve düzgün oluşudur.Ayrıca sunuda unutmayalımki TRABZON'da oynanan maçta sivaslı taraftarlarda vardı.Maç ta iki taraftar grubu arasında en ufak bir gerginlik olmamıştır.Ayrıca arkadasın söylediklerine katılıyorum. Yinede Bu maçta en büyük hatayı Hakem Bülent demirlek yapmış ve ceza iki kulube gelmişir.İstanbulda farklı anadoluda farklı maç yönetmenin cezasını çekecektir.( Hıncal uluç Türk futbol tarihinin en kötü yazarlarından birtanesidir. Çünkü kendisi istanbul dışına yada anadolu yüzü görmemiştir)
Sitemize hoş geldın evt bizim yorumlarımız seviyeli karşı takımı aşağılayıcı hakarete varan yorumlar yapılmaz taki kışkırtan , konuşmaktan ne dediği anlaşılmaktan aciz 3 5 kişi gelene kadar öle idi. Onlarda maalesef sizden di senın gibi düzgün konuşan Trabzon taraftarını aramazda görmek sevindirici. Hınval ULUÇ un kötü yazar olması ayrı bir konudur ama burda sarf ettiği sözler sonderece gercek tir...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 14:08   #45
fırtına6t1s
YASAKLI ÜYE

Bir de şu konuya değinmek istiyorum arkadaşlar: Trabzonsporumuzun sahasının beş maç kapatılması demek:
Stat kapasitesi :21500
ceza lı maç sayısı:5
toplam syirci sayısı:107500
ortalama bilet fiyatı:20000ytl
toplam hasılat: 2trilyon yüzellimilyar En ağır cezayı kim aldı burdan anlayabilirsiniz.Bir şeyin farkında değilsiniz ama ligin ilk haftasında trübünleri tek dolu maç trabzon sivas maçıydı.
Alt 22.08.2007, 14:21   #46
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
fırtına6t1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir de şu konuya değinmek istiyorum arkadaşlar: Trabzonsporumuzun sahasının beş maç kapatılması demek:
Stat kapasitesi :21500
ceza lı maç sayısı:5
toplam syirci sayısı:107500
ortalama bilet fiyatı:20000ytl
toplam hasılat: 2trilyon yüzellimilyar En ağır cezayı kim aldı burdan anlayabilirsiniz.Bir şeyin farkında değilsiniz ama ligin ilk haftasında trübünleri tek dolu maç trabzon sivas maçıydı.
gardas ortalama bilet fiyati 20.000 YTL yazmisin bu nasil oluyor
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 14:39   #47
fırtına6t1s
YASAKLI ÜYE

arkadaşlar trabzonda bilet fiyatları 10 ytl 20 ytl 50 ytl 150 ytl'dir ortalaması 20 ytl ye geliyor.
Alt 22.08.2007, 15:14   #48
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1236 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

trabzonspora karşı en ufak sempati kalmadı kimsede astığımız astık kestğimiz kestik dedikcede hala olmayacaktır bu işten kazan tff kaybeden sivasspor olmuştur trabzona bence hiçbirşey olmamıştır.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alt 22.08.2007, 15:17   #49
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM

ts bu cezayı haketti kimse neden verdi demiyor bile..ama sivas 250 bin ytl yi haketmedi..herkes bunu soruyor neden verdiler sivasa ceza diye..anladın umarım..
Alt 22.08.2007, 17:29   #50
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivasspor 250 bin ytl ceza alacak ne yaptı ya hayret hakkaten.ayrıca bu maçın skorunu 3-0 tescil etmek için daha neyi bekliyorlar bunlar bir iş bu kadar uzatılmazki yaa.