22.08.2007, 11:53
|
|
YASAKLI ÜYE
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alıntı:
turgutkizgir Nickli Üyeden Alıntı
Ülkemizde her alanda olduğu gibi,dayın varsa istediğin her şeyi yaparsın ve sana hiç bir şey olmaz.Trabzonun da federasyonda dayısı var.Görüldüğü gibi sivasspordan daha az ceza almış durumda.sivas gibi maddi imkanları kısıtlı bir takıma 250,000 ytl para cezası 5 maç seyircisiz oynamaktan daha kötüdür.Ülkemizde bir gerçek gözardı edilmemeli hiç kimse kendi takımı veya kendi insanı için kötü yorum yapmıyor.Bir Trabzonlu da çıkıp,biz taraftar olamamışız yaptığımız yanlıştı diyemedi.Hadi taraftar demedi diyelim.O kadar eğitimli insanları var Mecliste milletvekilliği yapmış,Federasyonda görev yapmış ve hala yapmakta olan insanlar var.(onun açıklaması da vahim bir açıklamaydı)Bir tanesi diyemedi ya sahada bunca olay olmuşken Federasyonun vereceği karara saygılıyız diyemedi ya... Bu kadar bencillik,küstahlık olamaz ya..Hala gs.maçında hakemin maçı 17.dk durdurduktan sonra tekrar sahaya çıkıp,maçı tamamladığını öne sürüyorlar.Hey kör insanlar,kendi doğrusundan başka doğru bilmeyen küstahlar bir taneniz çıkın açıklama yapın,Gs.maçında sahaya yabancı madde atıldı.Biraz yabancı madde demek yanlış olur oturaklar atıldı onlar yabancı değil Stadın demirbaşları, ama olan olayların tamamı tribünlerde gelişti.Bir tane seyirci sahaya inmedi.Sahaya inmediği gibi,rakip takımın futbolcularına saldırmadı,darp yoktu,temas yoktu.Neden bu farkı açıklamaktan korkuyorsunuz.Açıklayında görelim!Ayrıca bir konuyu daha merak ediyorum.Bu maç TRABZON-SİVAS arasında değildi.3 büyükler olarak tabir edilen takımlar arasında olsa ve aynen bunlar yaşansaydı.Federasyon kuklası ne karar verecekti.Stadlarda yaşanan bu tür olayları hiç bir zaman tasvip etmiyorum ama böyle bir olayın,3 büyüklerden birisi ile oynanan maçta olmasını isterim sırf çıkacak kararın nasıl olacağını merak ettiğim için...Ayrıca biz oradan gelecek 3 puanın hesabında değiliz..Bu tür kararlar Türk futboluna zarar veriyor ve vermeye de devam edecektir.Tüm yiğidolara ve centilmen taraftarlara sevgi ve saygılarımla..............EN BÜYÜK YİĞİDOLAR FUTBOLCUSUYLA,TARAFTARIYLA,TEK NİK DİREKTÖRÜ,BAŞKANIYLA VE YÖNETİM KURULUYLA TÜRKİYE YE FUTBOL VE YÖNETİCİLİK DERSİ VERMİŞTİR. AMA TABİ ANLAYIP OKUYANLARA!!!!!!!!!!!!!
|
Herşeyden önce bütün sivaslı kardeşlerimize selamlar olsun! yorumlarınızı okuma fırsatı buldum. Sitede ilk gözüme çarpan yorumlarınızın seviyeli ve düzgün oluşudur.Ayrıca sunuda unutmayalımki TRABZON'da oynanan maçta sivaslı taraftarlarda vardı.Maç ta iki taraftar grubu arasında en ufak bir gerginlik olmamıştır.Ayrıca arkadasın söylediklerine katılıyorum. Yinede Bu maçta en büyük hatayı Hakem Bülent demirlek yapmış ve ceza iki kulube gelmişir.İstanbulda farklı anadoluda farklı maç yönetmenin cezasını çekecektir.( Hıncal uluç Türk futbol tarihinin en kötü yazarlarından birtanesidir. Çünkü kendisi istanbul dışına yada anadolu yüzü görmemiştir)
|
|
|