ulan bu trabzonlular adam olmaz.
korayhanTS diye biri beni sivassporumun sitesinde tehdit ediyor
Acaba federasyonada mı böyle yaptılar.
ben şimdi buna özelden bi yorum yapıyım
ulan bu trabzonlular adam olmaz.
korayhanTS diye biri beni sivassporumun sitesinde tehdit ediyor
Acaba federasyonada mı böyle yaptılar.
ben şimdi buna özelden bi yorum yapıyım
Sen kendinden utan kararsız adam hangi takımı tuttuğuna karar ver.En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
baliliye sert giren roberto carlosa saldırsaydınızda..Pis fenerli olan sivasın bazı taraftarları
kadıköyde sahaya inenler oslaydı herhalde kızacaktık carlosa..saha içinde her türlü olay olabilir..ayak kırmalar bile oluyor..ama bu saha içinde olur ve biter..kavga eden iki oyuncu maç sonunda elele sahayı terkeder..bu futbolun doğasında var..ama sahay inmek futbolun ve taraftarlığın doğasında yok kardeşim..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
kadıköyde sahaya inenler oslaydı herhalde kızacaktık carlosa..saha içinde her türlü olay olabilir..ayak kırmalar bile oluyor..ama bu saha içinde olur ve biter..kavga eden iki oyuncu maç sonunda elele sahayı terkeder..bu futbolun doğasında var..ama sahay inmek futbolun ve taraftarlığın doğasında yok kardeşim..
OZAMAN BU BAŞLIĞI NİYE AÇTINIZ .. SAHADA OLAN OLAYI BURAYA NİYE TAŞIDINIZ. BİR FENER YALAKALIĞI SEZİYORUM
OZAMAN BU BAŞLIĞI NİYE AÇTINIZ .. SAHADA OLAN OLAYI BURAYA NİYE TAŞIDINIZ. BİR FENER YALAKALIĞI SEZİYORUM
BAŞKANINIZ MEDYADA,TARAFTARINIZ BORDOMAVİ.NETTE BİZE OLMADIK HAKARETLERİ VE SUÇLAMALRI YAPRKEN BİZ BÖYLE HAKKIMIZDA VERİLECEK KARARI EL PENÇE DİVAN MI BEKLEYECEKTİK YANİ..SAHADA OLAN OLAYA ANINDA SAHAY İNEREK MÜDAHELE ETMEK NORMAL,SANAL ORTAMDA TARTIŞMAK YALAKLIK ÖYLE Mİ...TUHAF..GEÇEN SENE HASAGİÇ DE BALİLİYE TÜKÜRDÜ AYNI TEPKİYİ ONA DA VERDİK..BALİLİ MANİSA ÖMAÇINDA HOŞ OLMAYAN HARETKETE BULUNDU ONA TEPKİMİZİ VERDİK..AYMANLA VEYA TSYLA ALAKALI DEĞİL..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.