Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR
Alt 29.08.2007, 14:22   #71
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR

Alıntı:
Mert5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biraz daha bir kaç yıl sonrası.. Fenerbahçe, tarihi maçta Trabzonspor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atıyor. Ancak ''Bir kaç bin kendini bilmez Trabzonspor taraftarı'' Sarı-Lacivertli takımı sahadan çıkartmıyor. Sonuçta güvenlik güçlerinin olayları yatıştırması ile yaklaşık 2 saatlik bir gecikmeyle de olsa Fenerbahçe Avni Aker'de canını kurtararak havaalanının yolunu tutuyor..

Yıllar biraz daha geçiyor.. Trabzon'la Fenerbahçe arasında oynanan kupa maçında Sarı-Lacivertli takımın hocası Otto Bariç'in beline ''Kendini bilmez'' biri ya da birileri tarafından yakın mesafeden taş atılıyor.. Fenerbahçe sahadan çekilmek zorunda kalıyor. Trabzon doğumlu Federasyon Başkanımız Haluk Ulusoy, bu karşılaşma sonrası yaptığı ''Ne olmuş yani magnumla mı ateş edilmiş'' açıklaması ile yüreklere su serpiyor (!!!)

Yine bir kaç yıl sonrası.. Tesadüfe (!) bakın ki, yine bir Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Yönetimi İstanbul'dan gelen 400 kadar Fenerli taraftarı maçın 2'nci dakikasına kadar stada sokturmuyor.. Taraftar stada girdikten sonra Avni Aker'de bulunan ''25 bin kadar kendini bilmez'' topluluk, gelenleri ''Hepiniz o...... çocuğusunuz'' tezahüratları ile karşılıyor.. İş sırf bununla da bitmiyor.. Devre arası 400 Fenerbahçeli'nin bulunduğu tribüne taş, koltuk, çakmak vs. ne varsa yağıyor. Doğal olarak yaralananlar oluyor. Ancak ne hikmetse karşılaşma bitimi Trabzonlular, ''Fenerli taraftarlar bizi dövdü'' diye açıklama yapıyorlar. Bu ilginç maç da ''400 Fenerbahçeli'nin Avni Aker'de 25 bin Trabzonsporlu'yu dövdüğü (!) karşılaşma'' olarak tarihe geçiyor..

Sonra bir kaç yıl daha geçiyor.. Trabzonspor, Konyaspor'la oynuyor ve 2-1 geride. Maçın uzatma dakikalarında ''2 kendini bilmez taraftar'' sahaya atlıyor ve rakip takım oyuncularına saldırıyor.. Karşılaşma bir kaç dakika duruyor. Sonra yeniden başlıyor. Trabzon o arada bulduğu bir golle maçı berabere bitirmeyi başarıyor.. Yönetim sahaya atlayan 2 taraftar için, ''Deli'' raporu alıyor.. Futbol Federasyonu'nun Trabzon doğumlu Başkanı Haluk Ulusoy ise ''Bunlar delidir, ne yapsa yeridir'' diyerek kendi kulübüne ceza veremiyor..
Trabzonspor 11 yıl sonra çok yaklaştığı şampiyonluğu muhteşem oynadığı bi maç sonrasında acı bi şekilde kaybediyor ve bu müthiş hayal kırıklığı sonunda hiç bi taşkınlık olmadan, 2 saatte fb li oyuncular rahatça stadı terkediyor..

kupada Çeyrek Final rövans karsilasmasi, Fenerbahçe Istanbul' daki ilk maçi 2 - 1 kazanmanin avantajiyla geldigi Trabzon' da, Vugrinec' in golüyle yenik duruma düsmüs, Uche' nin de kirmizi kart görmesiyle 10 kisi kalmisti. Karsilasmanin 73. dakikasinda saha kenarinda oyuncularina taktik veren Otto Bariç, bir anda yere yigilmis, Bariç' in sirtina tas geldigini iddia eden Fenerbahçeliler sahadan çekilmisti.. o gün bariçin tercümanlığını yapan Çemsir Muratoglu;
- Otto Bariç orada rol yapti. O durumdan dolayi utandim. Ancak benim görevim söylenenleri tercüme etmekti. Ben de konusmalarini tercüme etmekle yetindim. Neden böyle bir sey yaptigini herhalde herkes anlamistir. Takim 1 - 0 maglup durumdaydi ve 10 kisi kalmisti. Bu durumda yaptigi rolle sonucu lehine çevirebilecegini zannetti. Takimin sahadan çekilme olayi da yönetimle birlikte aldigi karardi. Belki hükmen galip ilan edilebileceklerini hesaba kattilar. Ancak dönemin Federasyon yönetimi çok sagduyulu davrandi ve bu oyuna gelmedi"

istanbuldan Trabzona gelen 400 kadar fb li taraftar(!) ın otabüsünden satırlar, bıçaklar, kesici bi çok alet çıkyor.. geliş amaçları belli olan bu grup maçla alksı olmayan küfürler savuruyor Trabzon taraftarına ve aynı şekilde karşılık alıyor.. bununla yetinmeyen fb li taraftarlar bulundukları koltukları kırıp Trabzonlu taraftarlara fırlatıyor bunun sonucuda zaten fb kulübü doğal olarak ceza alıyor....

ligde Trabzonla-konya arasında 2-2 biten bi karşılaşma yoktur.. sahaya bundan önce seyirci istanbuldada girmiştir, anteptede, almanyada, ispanyadada, sivastada girmiştir.. ve bundan sonra girecektirde bu Trabzona has bi olay değildir....

sadece bir kaç taraftar
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR
Alt 29.08.2007, 14:56   #72
atp5858
Acemi Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 atp5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR

sayın futbolmania(galiba nickin anlamıbaşka m....k gibi) yasayı niye uygulatmıyorsun bundan sonra olacakları hiç düşünmüyorsun, saçmalıyorsun çünkü zaten 1-0 öndesin niye dövüyon topçumuzu akıllı olda maç bitsin.ligleri hiç takip etmiyorsun herhalde kaç tane maç son saniyelerde değişti hatırlassana . ben hatirlatayım taze bitane antep -bjk0-1 +95...,sivas-ist b.b. 1-0.+92 1-1.+93 2-1......şampiyonlar ligi finali manchester-B.münih 0-1 +91 1-1 ve 30 saniye sonra 2-1 sen hariç ve bütün futbol severleri Trabzon Futbol Federasyonuna karşı SAĞDUYUYA davet ediyorum
atp5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2007, 15:10   #73
atp5858
Acemi Yiğido

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 atp5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sayın futbolmania(galiba nickin anlamıbaşka m....k gibi) yasayı niye uygulatmıyorsun bundan sonra olacakları hiç düşünmüyorsun herhalde genele bak iyice saat 12 den sonra mümkünse konuşma saçmalıyorsun çünkü salaklığınıza doymayın zaten 1-0 öndesin niye dövüyon topçumuzu akıllı olda maç bitsin.ligleri hiç takip etmiyorsun herhalde kaç tane maç son saniyelerde değişti hatırlassana .Pardon sende o yetenek yoktu özür. ben hatirlatayım taze bitane antep -bjk0-1 +95...,sivas-ist b.b. 1-0.+92 1-1.+93 2-1......şampiyonlar ligi finali manchester-B.münih 0-1 +91 1-1 ve 30 saniye sonra 2-1 sen hariç ve bütün futbol severleri Trabzon Futbol Federasyonuna karşı SAĞDUYUYA davet ediyorum
atp5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2007, 15:22   #74
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Basından:

Başımız Sağolsun

Bu satırlarda dün saat 21.00 itibariyle Beşiktaş’ın Zürih maçına yönelik bir yazı vardı. Ama saat 21.00’de alınan haberle Türk futbolunun kuruluş tarihinden bu tarafa en büyük skandalı yaşanmıştır. Bu kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu maalesef yaşarken ölmüştür. Çünkü artık onların hükmü şahsiyeti kalmamıştır. 35 senedir Türk futbolunun içindeyim, 15 sene de futbol müsabaka talimatları, disiplin talimatlarının gereğini onurlu bir şekilde uygulayan bir kurumun içinde oldum. Ama bugün bu kurumun içinde bulunmadığımdan dolayı kendimi çok mutlu hissediyorum. Bakın, sakın Trabzon taraftarı dostlarımız ve arkadaşlarımız yanlış anlamasın. Bu üç puanı aldılar ama Türk futbol tarihine en büyük dinamiti soktular. (Üç puan aldılar tabi, kaybedilmiş bir üç puan) Futbol müsabaka talimatları ne der biliyor musunuz? Bu müsabakanın 3-0 Sivas lehine tescili 3’de puan tenzili der. Bunu ben demiyorum, Haluk Ulusoy federasyonunun oluşturmuş olduğu hukuk ve disiplin kurulu söylüyor. Ama burası Türkiye, burada her şey olur. Bu Beşiktaş’ın başına da gelseydi aynı olacaktı Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın başına da gelse aynı olacaktı. Benim üzüntüm, merak da ediyorum çok sevdiğim Affan Keçeci ağabeyimin bu kararda imzası olup olmadığı. Ama şu bir gerçek bugün itibariyle artık statlarda skorun kendi lehine olduğu bir ortamda sahaya hangi takımın taraftarı girerse girsin müsabaka tatil edilemeyecektir. Edilse bile futbol disiplin talimatları uygulanamayacaktır. Bunun en büyük acısını kim çekecektir biliyor musunuz? Futbolun alt yapıları, amatörler. Çünkü oralarda müsabaka talimatları yerinde uygulandığından, katliamlar yapılmakta. Sakın Haluk Ulusoy bir daha televizyon kameralarında ağlayıp, “Bizi rahat bırakın, biz Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz” demesin. Zaten bugünkü durumlar beşinci sandıkta kullanılan oyların tamamına yakını, Türkiye Futbol Federasyonu’nda dolarla işbaşı yaparken verdiği mesajla bana oy verenler bin yaşayacaktır diyor. Ulusoy sakın siyaset futbola karışıyor diye UEFA kapılarına gitmesin, alınan bu kararla UEFA, federasyonun kapısına dayanacaktır. Tek kelime daha söylemek istiyorum. Yazıklar olsun! Birazcık utanmanız varsa istifa edin. Başımız sağolsun! TFF ölmüştür.
Yemen Ekşioğlu

Futbolcu dövmek serbest
Federasyonun verdiği bu kararla, bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Eğer bıçakla öldürürseniz, belki o zaman karar değişebilir.

DOĞMA büyüme futbolun içindeyim. Ben böyle bir rezilliği ilk defa görüyorum. Zaten bu kararı vermek için bu kadar beklenilmesi ve işin sulandırılması neticeyi bu noktaya getirdi. Olmaz olsun böyle özerk futbol. Olmaz olsun böyle Futbol Federasyonu ve kulüp yöneticiliği... Bu kararı verirken işi hukuken neye dayandırdılar bilmiyorum. Ama hakem raporunda maçın neden tatil edildiği açıkça yazılmıştı.

Seyircinin sahaya girmesi, Sivassporlu futbolculara darp yapmaları ve özel güvenlik görevlilerinin yetersiz kalmaları... Bu maça illa 3-0 kararı verilmesi için birkaç tane Sivassporlu futbolcunun bıçaklanarak öldürülmesi mi gerekir? Bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Bundan sonra bütün statlarda rakip futbolcuları dövmek serbest olacaktır. Eğer bıçakla öldürürseniz belki o zaman karar değişebilir.

O lisansı yırtmalı

Trabzonspor-Sivasspor maçındaki görüntülerde ve şartlarda FIFA’ya bağlı bütün ülkelerin hakemleri aynen Bülent Demirlek’in yaptığı gibi içeri girer, maçı bırakırdı. Bu maçın kasedini FIFA’ya yollayın belki FIFA bizim iç işimize karışmaz ama Türkiye’de maçların nasıl olduğunu, Futbol Federasyonu’nun asıl yüzünün nasıl olduğunu, olduğu gibi görürler. Futbol Federasyonu bu kararı verdikten sonra hakem Bülent Demirlek’in lisansını yırtması gerekir. Aferin İbrahim Usta’ya... Demek ki bildiği varmış. Aferin Trabzonspor Kulübü Başkanı’na, helal olsun Futbol Federasyonu Başkanı’na... Sizlerin heykelini Türkiye’nin en yüksek tepesine dikmek lazım; "İşte Türkiye’de futbolu katledenler" diye...

* ÖNEMLİ NOT:

Sayın Başbakan Erdoğan, 20 yıl futbol oynadım. Milli Takım formasını giydim, 10 yıl hakemlik yaptım, FIFA kokartı taktım. Eğer bu olaya acilen el koymazsanız ve gereğini yapmazsanız, tecrübelerime dayanarak söylüyorum; Bundan sonraki haftalarda bazı statlardan cenazeler kaldırmak durumunda kalırsınız. O zaman bu Haluk Ulusoy’u ortalarda bulamazsınız, sorumlusu siz olursunuz. İnşallah yanılırım ama tecrübelerim, beni bu cümleleri yazmaya zorladı. Çünkü bu insanlarda ne kızaracak yüz var ne de surat... Benden söylemesi. Saygılarımla...
Erman Toroğlu

Türk futbol tarihinde rezaletin son perdesi
Yıllardan 2007, günlerden Ağustos'un 28'i. Türkiye Futbol Federasyonu bırakın Türk futbol tarihini, dünya futbol literatürüne kara bir leke olarak geçecek skandal bir karar verdi. Sahaya atlayan seyirciler nedeniyle tatil edilmiş olan TrabzonsporSivasspor maçı tarafsız sahada yeniden oynanacaktı. Yani diğer bir deyimle futbol federasyonu bir gayrimeşru hareketi meşrulaştırmak için günlerce bekledi ve sonunda buram buram eyyam kokan Türk futbolunun zaten çıkmış çivilerini yerinden kopartıp alan bir karara imza attı. Bundan böyle maçın hangi dakikasında olursa olsun sekiz on seyirci sahaya atladığında ve rakip takım oyuncularını tokatladığında hakemin maçı tatil etme hakkı yok. Çünkü sahaya atlayıp da rakip oyuncuları tokatladıklarında şayet hakem maçı tatil ederse maç yeniden oynanacak. Örneğin maçın son dakikası ve ev sahibi takım mağlup. 10 tane kendini bilmezi sahaya sürün rakip santrforu, rakip kaleciyi tokatlasınlar ve maç da tatil edilsin. Fark etmez maç yeniden 0-0'dan nasıl olsa başlayacak. Bundan birkaç ay önce Danimarka'da bir maç oynandı. Kopenhag'ta Danimarka-İsveç maçının 89. dakikasında alkolü fazla kaçırdığı daha sonra öğrenilen, tombul bir Danimarkalı sahaya girdi. Danimarkalı seyirci, Rosenberg'in midesine yumruk atan Poulsen'e kırmızı kart gösteren ve Danimarka aleyhine de haklı bir penaltı çalan maçın Alman hakemi Herbert Fandel'i hafifçe tokatladı. Güvenlik güçleri de adamı hemen pasifize ettiler. Peki Alman hakem ne yaptı? Penaltıyı bile attırmadan çaldı düdüğü, girdi içeri. UEFA da pek tabi ki Danimarka'ya acımadı. 3-3 iken tatil edilen karşılaşmanın ardından basıverdi Danimarka'ya hükmen mağlubiyeti, dünya futbolunu kurtarıverdi. Ama işin asıl ilginç olanı Danimarka Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamaydı. Sağduyulu bir Avrupa ülkesinin federasyonu "Seyircimizin yaptığı çok çirkindi, verilecek cezaya saygı duyuyoruz" deyiverdiler.

DEMİRLEK'E MAÇ VERECEK BABAYİĞİT TANIMIYORUM
Kopenhag kriterlerini uygulamaya çalışan 3. dünya ülkesi olan bizler kendimizi yakıyoruz. İşin ilginç tarafı da şu. Ben bundan böyle bu ülkede hakem Bülent Demirlek'e de maç verecek babayiğit tanımıyorum. Çünkü bundan böyle hakem Demirlek hangi maçı yönetirse yönetsin sahaya seyirciler girecek, Bülent'e, rakip oyunculara Allah ne verdiyse girişecekler, ama Bülent, "Devam" diyecek.
Maalesef Haluk Ulusoy federasyonu hemşehricilik uğruna hem kendilerini hem de Türk futbolunu bitirdiler. Popülist felsefeler zaten yolun sonuna gelmiş federasyonumuzu bundan böyle işin içinden çıkılamayacak durumlara sokacak.
Bu karar için söylenebilecek bir tek cümle olabilir: "Rezaletin son perdesi.
Ahmet Çakar

Dilerim ki Bu karara sevinen Trabzonun canı da gün gelir aynı sebepten yanmaz.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
!!!
Alt 29.08.2007, 16:19   #75
glant
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 glant Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart !!!

anlaşıldı konuyu fazla uzatmaya gerek yok her takımın kendini taraftar diye adlandırdığı bir kaç serserinin yaptıkları tüm şehire , tüm taraftarlara ve camia ya mağal edilemez
glant isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR
Alt 29.08.2007, 16:24   #76
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR

tüm türkiye gerçekleri görüyor...hadi biz ve ts taraft oldukları için gerçeği göremiyoruz diyelim..peki o kadar tarafsız insanın,yazarların yazdıklarına ne demeli..hepsi gerçeği o kadar güzel görmüş ki..
Alt 29.08.2007, 16:52   #77
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: YENEMİYORSAN SAHAYA ATLA, TAKIMINI KURTAR

Biz sahaya atlasak sivassporu 2 ci lige düsürür Haluk ulisoy ve tayfasi bu olaydan sonra hemen yeni bir madde koyarlar.Bu yazdiklarimi kimse unutmasin ..

BAGIMSIZ BIR FEDERASYON ISTIYORUZ !!!!. KURALLAR HER TAKIM ICIN AYNI SARTLARDA OLMALI
Alt 29.08.2007, 16:56   #78
karakule58
Yiğido

karakule58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 karakule58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
tonyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HEYY SAYIN YAZAR-KASA!!!

NE DEMEK İSTİYORSUN SEN?
BIRAKIN ŞU KANLI KALEMİ EDEPLE DÜRÜSTLÜKLE YAZ.
SAAT 12 DEN SONRA LAFINI ÇOK KİŞİYE YEDİRTTİM SANADA YEDİRTİRİM.

ADAM OL DÜZGÜN YAZ SAVUNDUĞUN FİKRİ BİZE ÖRNEKLERLE KABUL ETTİR.
5 MAÇ CEZA ALDIK BENCE ÇOK AZ.SİVASA 250000 YTL CEZA ÇOK AĞIR.CEZA VERİLEN FUTBOLCULARA KARAR ÇOK HAKSIZ.
EN BÜYÜK CEZA MUSA YA YASİR E MEHMET YILDIZA OLMALIYDI.TARAFTAR SAHAYA GİRDİ TAMAM BİRİNE SALDIRDI TAMAM SEN NE KARŞILIK VERİYORSUN.ORDA GÜVENLİK VAR POLİS VAR.
HAK YERİNİ BULDU.ÖYLE BEDAVADAN 3 PUAN ALMAK KOLAY DEĞİL HELEDE TRABZONSPORDAN.
YAZILARINDA AŞIRI TARAFLI OLMAMAN DİLEĞİYLE.
SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.DAHA BİZ ÇOK SİVASA GELECEZ SİVAS DAHA ÇOK BİZE GELECEK.O YÜZDEN KİN YAPMAYA GEREK YOK.ANADOLU OLARAK BİRLİK OLMAK GEREKLİ.SİZİN BİR ABİNİZ OLARAK TRABZONSPORA DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN.İSTANBUL SİZİ YER BİTİRİR AMA TRABZON SZE HER ZAMAN KUCAK AÇAR..
BÜTÜN SİVASLI KARDEŞLERİME SELAMLAR..
tabi orda güvenlik var polis var seyirci tokattan sonra biçak çıkarsın bıçaklasın bizim futbolcuları biz polisi bekliyelim bole saçmalıkmı olur ya ,,ts puan almak kolay degil demişsin haklısın bizim arkamızda haluk ulusoy yok...bu arada bize sakın ola abilik filan yapayım demeyim biz kendimize yeteriz ....
Alt 29.08.2007, 17:00   #79
neca
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 neca Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar görüyoruz her şeyi trabzona yaranmak için maç tekrarı yapılıyo burdan hem federasyonu hemde trabzonspor yönetimini kınıyorum.....
Eklenen Resim Ön İzlemesi

neca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: bırakın ya
Alt 29.08.2007, 17:01   #80
karakule58
Yiğido

karakule58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 karakule58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: bırakın ya

Alıntı:
glant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizin yaptıklarınız olmasaydı bu durum buralara kadar gelmezdi Ayman faul yaptı sanki musa aydına söğdü olayların başlangıcı tamamem musa aydın dır ayriyetten ama musa aydın hiç ceza almadı bırakın 3-0 ları 30 saniyede 3-0 ne ala o kadar güveniyorsanız tekrarı alın bide yok yenilen takım tarraftarı sahaya girsinmiş biz burda galip taraftık mağlup taraf değil hakkı yenen bizdik ama biz siiz her koşulda her an yeneriz bunu da göreceksiniz
çok komiksin ya geçmişteki bi maçlara bak bakalım kim ne kadar yenmiş.