Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 30.08.2007, 20:58   #291
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido
 
1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 38
Mesajlar: 688
Thanks: 0
14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

Gerekçe rezalet...
Karar rezalet...
Federasyon Rezalet...
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 30.08.2007, 21:12   #292
LosTie58
Usta Yiğido
 
LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 04.02.2007
Yaş: 37
Mesajlar: 1.053
Thanks: 176
182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

katılıyorum REZALETTTTTTTTTTT............. ............
__________________
Since 1967
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 30.08.2007, 21:30   #293
yigido Atilla
Usta Yiğido
 
yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.03.2006
Yaş: 57
Mesajlar: 1.799
Thanks: 25
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KARAR GEREKÇESİ

Ayni oyuncularla oynanacak !!!!!!!!!!!!


PDFK yine sacmaliyor.!!!! Türkiyenin Futbolunu Bu insanlara emanet etmenin ne kadar hata oldugunu her gün yaptiklari hata ile bu isi bilmediklerini gösteriyorlar...
O gün sahada oynayan 5-6 oyuncu ve ya daha fazla oynanacak tarihe kadar oyuncularin Kirmizi sari kart cezasi Durumunda TFF nasil bir karar verecek sakatlik söz konusu olursa o zaman sakat olan Takim maci kac kisiyle tamamlayacak.Futbolda dün yok her Futbolcu her an sakatlanabilir mac olur Anteraman olur veya yolda ypürürken sakatlanir ,kaza gecirir olurda olur. Ozaman ne olacak Haluk ulusoy ??????
__________________
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 30.08.2007, 21:35   #294
Yiğiter
Usta Yiğido
 
Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Mesajlar: 4.788
Thanks: 510
1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1142 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: KARAR GEREKÇESİ

sakar yaptığı sakarlıktan dolayı "ben sakarım onun için böyle oldu demez herhalde..illa ki bir bahane bulacaklar acizler..
__________________
Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Yiğiter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 30.08.2007, 21:37   #295
talha58
Usta Yiğido
 
talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.127
Thanks: 27
221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

komik olmuş. kararı kılıfına uydurmuşlar. uydurmaya çalışmışlar daha doğrusu. Burada bizim göstereceğimizi tepki çok önemli. Ses getirmeliyiz.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 30.08.2007, 22:18   #296
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido
 
1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 49
Mesajlar: 1.892
Thanks: 0
50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

gerekçenizi okuduk tamam futbolcularımız seyirciyi tahrik etti vede bunun karşılığında futbolcularımız bir maç oynamama cezası aldı saygı duyduk trabzonla sivasspor tarafsız sahada seyircisiz oynayacak tamam bunada saygı duyduk peki bu 250 milyar ceza neyin gerekçesi tamam bunada saygı duyduk sonradan neden cezayı 50 milyara indiriyorsunuz bunu anlamadık vede bu 50 milyar cezayı almamızdaki neden ne ben hala bunu anlamadım şu anda karşımda olsanız size ne sorular sorardım sizi nasıl terletirdim ama malesef uzanamıyorum size sadece içimden gelen tepkiyi buraya yazarak geçiştiriyorum ama sabrediyorum ikinci yarı oynanacak sivasspor trabzon karşılaşmasını 4 gözle bekliyorum kaldığınız otele geleceğim tek tek bu soruları sizlere soracağım bakalım nasıl cevap vereceksiniz eğer gele bilirseniz korkmayın hepiniz gelin yiğido adam yemez
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 31.08.2007, 05:05   #297
sisortali
Acemi Yiğido
 
sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 63
Thanks: 0
2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasının 89. dakikasında Trabzonspor ceza alanına yakın bölümlerinde Sivasspor lehine bir serbest vuruş verildiği, serbest vuruşa sebep olan Trabzonspor'dan 12 nolu futbolcu ve bu oyuncunun üzerine koşarak gelip iten Sivassporlu futbolcuya hakem tarafından sarı kart gösterildiği, bu serbest vuruş kullanılmadan önce skorbord tarafı kale arkası açık tribününden Trabzonsporlu bir seyircinin sahaya atlayarak, özel güvenlik görevlilerinden sıyrılıp ceza sahasındaki futbolculara doğru koştuğu, Sivassporlu 9 forma nolu Mehmet Yıldız'a tokat attığı, takım arkadaşlarına yapılan bu saldırı karşısında Sivassporlu bir kısım futbolcunun bu seyirciye karşılık verdikleri, bunun akabinde Trabzonsporlu 35 seyircinin muhtelif tribünlerden sahaya atladığı, bu seyircilerden 7'sinin futbolculara ulaştığı ve karşılıklı arbede yaşandığı, hakemlerin olaylar sırasında yaklaşık 10 dakika orta sahaya yakın bir yerde bekledikleri, olayların yatışmaması ve kargaşa ortamının sürmesi sebebiyle polis koruması altında kapalı tribün altındaki körükten soyunma odasına gittikleri, seyirciler tarafından Sivassporlu futbolculara yapılan fiili ve çirkin saldırıların devam etmesi, Sivassporlu futbolcular tarafından karşılık verilmesi, ayrıca özel güvenlik güçlerinin yetersiz kalması nedeniyle hakemin müsabakayı tatil ettiğini temsilciler aracılığıyla kulüp başkanlarına ilettiği, hakem, 4. hakem ve iki temsilci raporunda belirtilmiştir.
Hakem, 4. hakem ve iki temsilci ilk raporlarını yukarıdaki şekilde sunuyorlar. Fakat 27 Ağustos 2007 tarihinde, yani kararın açıklanmasından bir gün önce önce iki temsilci hakemin "eğer devam ettirseydim 3 - 5 Sivassporlu oyuncuyu atmak zorundaydım" şeklindeki ek raporlarını sunuyor.
Gerekçede rezillik devam ediyor. Ek raporlar doğrultusunda TFF yönetim kurulu üyelerinde şu vicdani(!) kanaat oluşuyor:
Ayrıca Futbol Müsabaka Talimatı'nın 29/b maddesi, hakemin müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde tatil kararı verebileceğini düzenlemiştir. Burada asıl olan hakemin tatil kararını verirken güvenliğin, müsabakanın devamına engel olacak şekilde zafiyete uğradığını ve bu zafiyetin devam etmekte olduğunu tespit ederek sağlıklı bir karar vermesidir. Gerek Ek Raporlar gerekse Yönetim Kurulu huzurundaki açıklamalardan anlaşıldığı üzere hakemin, temsilcilerin odaya girmesinden sonra bu konu ile ilgili bir değerlendirme yapmadığı, sahada ve tribünlerde güvenlik ile ilgili tedbirler hakkında temsilcilerle bilgi alışverişinde bulunmayarak tedbirsiz davrandığı bu sebeple maddede yer alan tüm şartların oluşmadığı anlaşılmış, tatil kararının hukuki dayanağı zedelenmiştir. Verilen tatil kararının hukuki temellerden yoksun ve adil olmadığı yönünde Yönetim Kurulu'nda oluşan bu kanaat neticesinde Futbol Müsabaka Talimatı'nın 29/b maddesinin üçüncü paragrafına dayalı olarak karar verme gereği doğmuştur.
Futbol Müsabaka Talimatı 29/b maddesinin üçüncü paragrafı Yönetim Kurulu'na müsabakanın tatil kararını yerinde görmemesi halinde seçimlik iki karar verebilme hakkı tanımıştır. Bunlardan biri müsabakanın yarım kaldığı skoru ile tescili, diğeri ise müsabakanın baştan tekrarı şeklindedir.

Müsabaka uzatma dakikalarında durmuş ve bu dakikadan sonra da hakem tarafından tatil edilmiştir. Futbol müsabakalarında müsabaka skorunun müsabaka bitiş düdüğüne kadar değişebileceği, futbol oyununun defalarca rastlanmış bir gerçeğidir. Bu sebeple tatil edilen müsabakanın bitiş düdüğüne çok az bir süre kalmış olmasına rağmen normal bir şekilde sonuçlanamamış olması, az da olsa kalan sürede her iki takımın skoru değiştirebileceği gerçeği de göz önünde bulundurularak müsabakanın yarıda kalan skoruyla tescili futbol oyunu açısından adil(!) görülmemiştir.

Ve can alıcı diğer husus:
12.08.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Sivasspor müsabakasına ilişkin hakemin tatil kararının uygun görülmemiş olması sebebiyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 29/b maddesi üçüncü paragrafı gereği müsabakanın baştan yeniden oynanmasına; baştan tekrar edilecek müsabakanın Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18/b maddesi gereği tarafsız bir sahada seyircisiz olarak ve ileride belirlenecek bir tarihte oynanmasına; tekrar edilecek müsabakada her iki takımın da tatil edilen müsabakadaki kadrolarında yer alanlar dışında başka bir futbolcu oynatamamasına karar verilmiştir.

Şimdi:
maçın 4 yetkili ismi raporlarını maçtan sonra sunuyorlar. Hepsi de güvenlik gerekçesiyle maçın iptal edildiğini söylüyor. Sonra ne hikmetse karardan bir gün önce iki temsilci vicdana(!) gelerek "3-5 oyuncu atılacaktı" sözünü yumurtluyor. Sonuç olarak da bütün suç hakeme yükleniyor. Adam GS-FB maçını iptal etmedi suçlu. Bu maçı iptal etti yine suçlu. Bu durumda da TFF yöneticileri( daha doğrusu Türk futbolu hainleri) iki karar arasında sıkışıp kalıyorlar. Vicdanları(!) maçın tekrar oynanması gerektiğini söylüyor.
Adamlar gerekçelerinde maçamız yemediği için Trabzon veya Sivasspor lehine veremedik diye bir gerekçe yazamayacaklarından böyle uyduruk bir gerekçe hazırlıyorlar.
Be adi herifler madem hakem 3-5 oyuncuya kırmızı kart gösterecekti o futbolculara niye ceza vermediniz?
Sivasspor'a 250.000 ytl'lik cezayı hangi gerekçeye dayanarak verdiniz. Daha sonra yine hangi gerekçeyle 50.000 YTL' ye indirdiniz.
Bir de maç aynı kadroyla oynanacakmış. Ulan adi herifler Mehmet Yıldız'ın durumu belirsiz. Transfer olursa oynamasına nasıl müsade edeceksiniz? Ya başka gidenler de olursa ne yapacaksınız? Belirlediğin tarihte cezalı futbolcu olursa onun da oynamasına müsade edecek misin?
Acaba adamlar kararı alırken; " arkadaşlar alacağımız bu karar bundan sonraki maçlar için emsal oluşturacak. Artık her hafta bir kaç kişi sahaya dalacak. Hakem maçı iptal edecek. Biz de önce ev sahibi takıma 5 maç ceza veririz. Rakip takımdan da bir kaç oyuncuyu ceza + kulübe yüklü miktarda ceza. Sonra da maçı tekrar ettiririz. Bu durumda bir kaç hafta sonra bütün maçlar seyircisiz oynayacak duruma gelir. Digitürk patlaması yaşanır. Oradan da hissemize düşeni alırız." diye mi düşündüler?

Arkadaşlar Allah rızası için birisi bu gerekçeden ne anladığını açıklasın.
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 31.08.2007, 06:52   #298
Abuzer
Yiğido
 
Abuzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 325
Thanks: 0
2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 Abuzer BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

GEREKÇEYİ TAM KILIFINA GÖRE UYDURMUŞLAR BRAVOOOOOOOOOOOOO
Abuzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 31.08.2007, 07:03   #299
pwaigo
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.11.2006
Yaş: 41
Mesajlar: 1
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pwaigo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

eeeee minareyi çalan kılıfını hazırlamaz mı
pwaigo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KARAR GEREKÇESİ
Alt 31.08.2007, 07:15   #300
Sarkdakikisla58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 39
Mesajlar: 230
Thanks: 9
6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sarkdakikisla58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARAR GEREKÇESİ

baska söze gerek varmi REZALET
Sarkdakikisla58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git