--->: PROTESTO
İstanbul Sivasspor Traftar Derneği ,öncülünde T.F.F önünde gerçekleştidiğimiz protesto eylemine katılım az oldu.Şimdi arkadaşlar beyinleri ölçüsünde kaç kişi geldi,ne kadar geldi gibi sorular soracaklar.İçlerinden ve fesat duygularından gülecekler ve avuçlarını ovuşturacaklar.Bilmiyorlar ve anlamıyorlar,SİVAS ve SİVASSPOR aşkı, sevdası,doğduğumuz,doydugumuz topraga olan sevgimizin,onun bunun şunun öncülüğü haricinde tüm hemşerilerimizin ortak meselesi olduğunu.Var sayalım ki istanbul dernek eline yüzüne bulaştırdı,sesini duyuramadı,federasyon hiç tınmadı ve sivasspor'a cezayı uyguladı.Acaba bugün destek vermeyen içinden haset duygular ile körükleyenler birşeyler mi kazanacaklar.Veya biz kalabalık bir şekilde daha fazla ses çıkararak eylem yapsak, olumlu sonuçlu alsak bizim cebimize mi birşeyler girecek.
Üzülüyorum,SİVASLIYIM diyerek kendilerini adlandırarak böylesi haset duyguları içinde barındıranlara,üzülüyorum.
Yine üzülüyorum ki basın mesubları geldi,hatırı sayılır bir topluluk oluşdu ve basın yolun ile sesimizi duyurduk,bu haset duygusunda olan arkadaşlar site içinde ortalığı bulandıramadıklarına.
Bir kişi olsun,bin kişi olsun,T.F.F önüne gelerek,SİVASSPOR davasında bizleri yalnız bırakmayan onurlu hemşerilerime İ.S.T.D olarak teşekkür ediyorum.
Konu albina58 tarafından (01.09.2007 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir..
Sebep: noktalama ve eksik yazılım.
|