Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: PROTESTO
Alt 01.09.2007, 15:37   #101
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt
Standart --->: PROTESTO

TABİKİ SAYI ONEMLI ORDA 2 KISI ELINDE CELENK DURSA ADAMLAR TIRSAR YOKSA CAMDAN BAKTIKLARINDA KUYRUKLAR HALINDE COSKUN BI KALABALIK GORDUKLERINDEMI TAMAM ONU DA GECTIM HADI SEN HAKLISIN ONEMLI OLAN SAYI DEGIL SES IN CIKMASI PEKI O ZAMAN NEDEN 50-60KISI OLURSAK TOPLANACAGIMIZ PARK DA GITMEYIZ DAHA IYI DAGILIRIZ FALAN DIYODUN BUNLAR SENDEN ALINTI
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: PROTESTO
Alt 01.09.2007, 15:41   #102
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: PROTESTO

bnde bi sitede okudum sayıyı görünce cok üzüldüm millet yazıodu yok otubusle 10 ksıı gelcez yok surdan gelecez bazı seyler yazmakla olmuo giden ark. canı gönülden tsk. ediyorum gercek Sivassporlu sizlersiniz
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2007, 17:41   #103
OrhanKARAHAN
Acemi Yiğido

OrhanKARAHAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 OrhanKARAHAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstanbul Sivasspor Traftar Derneği ,öncülünde T.F.F önünde gerçekleştidiğimiz protesto eylemine katılım az oldu.Şimdi arkadaşlar beyinleri ölçüsünde kaç kişi geldi,ne kadar geldi gibi sorular soracaklar.İçlerinden ve fesat duygularından gülecekler ve avuçlarını ovuşturacaklar.Bilmiyorlar ve anlamıyorlar,SİVAS ve SİVASSPOR aşkı, sevdası,doğduğumuz,doydugumuz topraga olan sevgimizin,onun bunun şunun öncülüğü haricinde tüm hemşerilerimizin ortak meselesi olduğunu.Var sayalım ki istanbul dernek eline yüzüne bulaştırdı,sesini duyuramadı,federasyon hiç tınmadı ve sivasspor'a cezayı uyguladı.Acaba bugün destek vermeyen içinden haset duygular ile körükleyenler birşeyler mi kazanacaklar.Veya biz kalabalık bir şekilde daha fazla ses çıkararak eylem yapsak, olumlu sonuçlu alsak bizim cebimize mi birşeyler girecek.
Üzülüyorum,SİVASLIYIM diyerek kendilerini adlandırarak böylesi haset duyguları içinde barındıranlara,üzülüyorum.
Yine üzülüyorum ki basın mesubları geldi,hatırı sayılır bir topluluk oluşdu ve basın yolun ile sesimizi duyurduk,bu haset duygusunda olan arkadaşlar site içinde ortalığı bulandıramadıklarına.
Bir kişi olsun,bin kişi olsun,T.F.F önüne gelerek,SİVASSPOR davasında bizleri yalnız bırakmayan onurlu hemşerilerime İ.S.T.D olarak teşekkür ediyorum.
orda olmayı çok isterdim, istanbulda olmadığım için kalbim sizinle idi
Alt 01.09.2007, 18:02   #104
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
İstanbul Sivasspor Traftar Derneği ,öncülünde T.F.F önünde gerçekleştidiğimiz protesto eylemine katılım az oldu.Şimdi arkadaşlar beyinleri ölçüsünde kaç kişi geldi,ne kadar geldi gibi sorular soracaklar.İçlerinden ve fesat duygularından gülecekler ve avuçlarını ovuşturacaklar.Bilmiyorlar ve anlamıyorlar,SİVAS ve SİVASSPOR aşkı, sevdası,doğduğumuz,doydugumuz topraga olan sevgimizin,onun bunun şunun öncülüğü haricinde tüm hemşerilerimizin ortak meselesi olduğunu.Var sayalım ki istanbul dernek eline yüzüne bulaştırdı,sesini duyuramadı,federasyon hiç tınmadı ve sivasspor'a cezayı uyguladı.Acaba bugün destek vermeyen içinden haset duygular ile körükleyenler birşeyler mi kazanacaklar.Veya biz kalabalık bir şekilde daha fazla ses çıkararak eylem yapsak, olumlu sonuçlu alsak bizim cebimize mi birşeyler girecek.
Üzülüyorum,SİVASLIYIM diyerek kendilerini adlandırarak böylesi haset duyguları içinde barındıranlara,üzülüyorum.
Yine üzülüyorum ki basın mesubları geldi,hatırı sayılır bir topluluk oluşdu ve basın yolun ile sesimizi duyurduk,bu haset duygusunda olan arkadaşlar site içinde ortalığı bulandıramadıklarına.
Bir kişi olsun,bin kişi olsun,T.F.F önüne gelerek,SİVASSPOR davasında bizleri yalnız bırakmayan onurlu hemşerilerime İ.S.T.D olarak teşekkür ediyorum.
EMİNİM ORAYA GELEN HABER AJANSLARI BUYUK BIR KALABALIK BEKLIYOLARDI 15 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞAŞIRMISLARDIR
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: PROTESTO
Alt 01.09.2007, 18:21   #105
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1027 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: PROTESTO

Alıntı:
GAYRETLERİNİZE ÇABALARINIZA BAŞKENTTEKİ YİĞİDOLAR OLARAK DESTEK VERİYORUZ KALBİ SİVASSPOR İÇİN CARPANLAR ARTIK İŞ ZAMANI GELMİŞTİR
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2007, 18:29   #106
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evt ozgur bütün sivas halkı carsıda seni beklıo sensiz kımse cıt cıkarmıo git de bi baslasınlar
mikrafonsen de emre senı bekliyoruz
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2007, 18:31   #107
gamzeli_58
Yeni Yiğido

gamzeli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 gamzeli_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

maça siyah formayla çıkmak federasyondan daha fazla cwza getirmesin arkadaşlar gardaşlar
gamzeli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2007, 20:39   #108
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivassporumuz çıkıp gereken dersi Tarbzonspor'a sahada verecektir inşallah. Trabzon bekle biz Geliyoruz.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2007, 22:56   #109
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Cool --->: PROTESTO

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mikrafonsen de emre senı bekliyoruz
ben sahada (tribünde) konusurum abi
Alt 02.09.2007, 11:04   #110
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evt ozgur bütün sivas halkı carsıda seni beklıo sensiz kımse cıt cıkarmıo git de bi baslasınlar
dur gardas ya ben hala cevap beklıyorum armagan abıden

yonetım abımızı arayıp haber versın ondan sonra teşkılatlanırız
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır