Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
Alt 02.09.2007, 09:18   #41
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

Öyle sanıyorumki İstanbul'da yaşayan Saygıdeğer yiğidolarımız belkide böyle bir protestodan haberdar olmamış olabilirler.Ben inanıyorumki eğer bilselerdi kesin gelirlerdi.Çünkü koskoca İstanbul'da 15 Sivas'lının orada bulunması doğrusu ilginç.Mutlaka bir iletişimsizlik olmuş desem bunuda diyemiyorum.15 kişinin olmasına doğrusu şaşırdım.Çünkü sitemiz sağolsunlar herkese e-mail ile ulaşıp bu konu ile ilgili duyurusunu yaptı,daha ne olsun.Bana da e-mail ile haber verildi..Keşke Sivas'ta değilde İstanbul'da yaşamış olsaydım koşa koşa giderdim.Bence bu durumda İstanbul'daki yiğidolarımız biraz daha duyarlı olabilirlerdi.Gerçek yiğido takımının durumunu takip eder ve gerekeni yapar.Ama tabiki gelen 15 yiğidomuza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım.Sağolsunlar.Kutluyorum onları. Şuna inanıyorumki gerçek yiğido,yüreğinde Sivasspor aşkı olan yiğido,Sivasspor'u iyi ve kötü günde yanlız bırakmaz.Duyarlı olmalarını beklerdim.
Olsun yinede basın açıklaması yapılmış, proptesto gerçekleşmiş emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Umarım bundan böyle bu konularda biraz daha duyarlı oluruz. Eğer yüreğimizde Sivasspor sevgisi varsa takımımızı takip edip herzaman,hertürlü koşullarda,en zor anında bile desteğimizi esirgememeliyiz.Ben inanıyorumki toprağımın saygıdeğer yiğidoları zaten öyledir,takımını herzaman sever ve korur.Buna yürekten inanıyorum.Zaten bu sevgi öyle farklı birşeyki kanımıza ,canımıza işlemiş sevgisi.53 yaşındayım.Gençliğim 4 Eylül Stadında grup grup bayanlar maça giderek yiğidolarımıza tezahurat etmekle ,sesim kısılarak evlerimize dönmekle geçti.Halende yüreğim çarpar bu sonsuz sevgi ile.Bu sevgimi,Sivasspor aşkımı anlatmaya kelimeler yetersiz kalır.Dünyanın neresinde olursak olalım hepimiz tek yumruk olup Sivassporu'muzu herzaman destekleyip iyi ve kötü gününde yanında olalım,zaten olacağınızada bütün kalbimle inanıyorum saygıdeğer can yiğidolarımız.Herkese Sivas'tan kucak dolusu selam ve saygılarımla...
SİVASSPORUM YANINDAYIZ VE SONSUZA KADAR DA YANINDA OLACAĞIZ..YİĞİDO OLMAKTAN HERZAMAN GURUR DUYDUK ÇÜNKÜ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ ÇOOKK...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
Alt 02.09.2007, 10:33   #42
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

Bu habere hiç şaşırmadım çünki bi Sivasa birde Kayseriye bakınca bunun böyle olacağı çok açık belli oluyor. Kayseri Sivasın ilşesi idi ama şuanda büyükşehir ve her zaman göç alan bir şehir ya Sivas yerinde bile sayamıyor hep geriye gidiyor, sürekli göç veriyor. Neden acaba dersiniz. Tabi ki milliyetçi olmamamızdan kaynaklanıyor. Koskoca Sivas sporun sitesinde bir tane reklam veren sivaslı firma yok. Kale kilit gibi ülke çapında firmalarımız var ama Sivasa, Sivasspora gelince destek yok. Sözün özü bizler geçmişimizden utanırsak, şehrimizle barışık olmazsak daha çok bu hallere düşeriz. Orada bulunan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2007, 10:48   #43
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kusura bakmayın ama öyle bir saatte yapıldı ki;
şahsen ben 16:00 da işten çıktım.ne yapabilirim.gitmeyi çok istiyordum ama imkanlar buna müsade etmedi..
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2007, 12:39   #44
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya 15 kisimi olamazz o kadar sivasli war 15 kisimi gelmis o gidenlere yurekten tsklerrrrr................
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2007, 14:28   #45
fatihdev
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihdev Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKAKAADASLAR BU SİVASSPORUMUZ NİYE BU SÜREÇTE NEDEN DAHA ÖNCE YAPILAN HAKSIZLIKLARA SAKIN KARŞI ÇIKMADIĞIMIZDAN OLMASIN
ADAMLAR MEHMET YILDIZI İSTİYOR BİZ VREBİLİRİZ DİYORUYZ SORUYORUM KAYSERİDEN DAHA AŞAĞI Bİ TAKIMMIYIZKİ ÜÇÜNÇÜ SINIF Bİ ADAMI BİLE ELİMİZDE TUTAMIYORUZ BÜLENT HOCAM SEN ARTIK SİVASLISIN FENERE OYUNCU YETİŞTİRMEK SENİN İŞİN DEĞİL LÜTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTFEN
fatihdev isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
Alt 02.09.2007, 14:38   #46
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

BİR AVUCTUK,TEK YÜREK, TEK SES,TEK YUMRUK,VE BİZLER SİVASSPORA GÖNLÜNÜ VEREN GERCEK YİĞİDOLARIZ Evet arkadaşlar biz dün federesyon binasının önünde 20 kişiydik ama yinede biz sesimizin cıktığı kadar haykırdık bunu ulusal basın mensuplarının bir çoğnun gözü önünde yaptık sesimizi bütün dünyaya duyurduk bu haksız düzene bize destek olmuyarak bu onurlu mücadelemizde bizi yanlız bırakan sayın hemşerilerime diyorumki aman ben gelmesem ne olacakki başkaları gelir ben gitmesemde olur diye diye sivassporumuzu dünkü protestoda olduğu gibi diğer her kulvarlardada yanlızlığa sev ediyoruz sen geleceksinki başkalrıda gelsin neme lazımcılığı bir yan bırakalım takımımıza sahip cıkalım ha siz gelmedinizde ne oldu evet biz 20 kişi idik ama 2000 bin kişinin yapacağını yaptığımıza inanan azimli kararlı ve kendinde sorumluluk taşıyan bir gurup olarak protestomuzu yaptık sırf bu protestomuza destek vermek için sivasın spor camiası ve milli eğitim camiasınında yakından tanıdığı öğretmen TURGUT DEMİRKAN kardeşimi bizim bu mücadelemizde bize destek amacıyla sivasstan kalkıp ta istanbula gelmesinden dolayı tebrik eder bu onurlu davranışı için teşekkür ederim dünkü yürüyüşümüze destek veren 20 yiğidoyu tek tek kucaklayıp hepsini tebrik ederim bundan sonrada şartlar ne olursa olsun sivassporumuzun her işine koşmayı kendimi mecbur hissediyorum İSTANBULTARAFTARLAR DERNEĞİNE BU KÜCÜK AMA ANLAMLI PROTESTOYA İMZA ATMASINDAN DOLAYI KUTLARIM
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2007, 14:55   #47
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

dün akşam tv58 den izlerken şahsen gururlandım 15-20 kişilik yürekli insan sizleri yürekten kutluyorum helal olsun sizlere az olsun öz olsun gerçek yiğido olsun..

gelmeyenlerde sağolsunlar gerçek yiğidolar ile tatlı yiğidoları belli oluyor..

biz neyi tartışıyoruz daha 4 eylül stadını düzeltebildikmi hala fb-gs-bjk forması ile kaşkolü ile maça gelen insanlar var onlara tepkimizi koyamıyoruz ki istanbula birşeyler diyebilelim biz önce 4 eylülde ki 3 büyük leri destekleyen yalamaları temizleyemedik asıl iş 4 eylülden başlamak lazım

tekrardan derneği ve katılımcıları kutluyorum
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2007, 16:13   #48
lokman
Acemi Yiğido

lokman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lokman isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Helal olsun o 20 kişiye.
Bugün gaziantep maçında çekirdek yiyen bizden değildir.
Bugün sivasa destek zamanı. Federasyonu protesto zamanı.
lokman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2007, 18:43   #49
alkanmustafa
Acemi Yiğido

alkanmustafa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 alkanmustafa FAZLA SÖZE GEREK YOKalkanmustafa FAZLA SÖZE GEREK YOKalkanmustafa FAZLA SÖZE GEREK YOK

ARKADAŞLAR BİR HAFTADIR PROTESTO İÇİN ÇAĞRI YAPILIYO YORUM LARIN OKUYORUM HERKES GELİRİZ GELECEĞİZ V.S. BU MUYDU YANİ KOCA İSTANBULDA 1 MİLYON SİVASLI YAŞIYOR BU MUYDU 15 KİŞİ YAZIKLAR OLSUN!!! SADECE KENDİMİZİ REZİL ETTİK

http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279
Alt 02.09.2007, 18:51   #50
fatihdev
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihdev Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaslar kayseride en az 0100000 istanbulda en az 1 milyon tane sivaslı var yönetime baskıyı yapıp sivas store yi etkin bi hale getirelim arkadaslar ondan sonra su işadamı bu işadamı gibi bi kasygımız olmasın bu kurum bireylerle bi yerlere gelmez sonra klupten transfer talebimizde olamaz öncelikle herkes herkesin birinci takımı sivas ikinci takımı varsa başka bi takım olmalı gelin klübümüz adına proje calışmaları yapalım bu takım hangi şartlarda düzgün yerlere gelir. biz kümeden düşmeyelimde ne olursa olsun dersek bugun bi sivastan bi rizeden bi farkımız olmaz. Arkadaslar bu takım otogar gelirleriyle ayakta durmaz
fatihdev isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla