-->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
Öyle sanıyorumki İstanbul'da yaşayan Saygıdeğer yiğidolarımız belkide böyle bir protestodan haberdar olmamış olabilirler.Ben inanıyorumki eğer bilselerdi kesin gelirlerdi.Çünkü koskoca İstanbul'da 15 Sivas'lının orada bulunması doğrusu ilginç.Mutlaka bir iletişimsizlik olmuş desem bunuda diyemiyorum.15 kişinin olmasına doğrusu şaşırdım.Çünkü sitemiz sağolsunlar herkese e-mail ile ulaşıp bu konu ile ilgili duyurusunu yaptı,daha ne olsun.Bana da e-mail ile haber verildi..Keşke Sivas'ta değilde İstanbul'da yaşamış olsaydım koşa koşa giderdim.Bence bu durumda İstanbul'daki yiğidolarımız biraz daha duyarlı olabilirlerdi.Gerçek yiğido takımının durumunu takip eder ve gerekeni yapar.Ama tabiki gelen 15 yiğidomuza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunarım.Sağolsunlar.Kutluyorum onları. Şuna inanıyorumki gerçek yiğido,yüreğinde Sivasspor aşkı olan yiğido,Sivasspor'u iyi ve kötü günde yanlız bırakmaz.Duyarlı olmalarını beklerdim.
Olsun yinede basın açıklaması yapılmış, proptesto gerçekleşmiş emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Umarım bundan böyle bu konularda biraz daha duyarlı oluruz. Eğer yüreğimizde Sivasspor sevgisi varsa takımımızı takip edip herzaman,hertürlü koşullarda,en zor anında bile desteğimizi esirgememeliyiz.Ben inanıyorumki toprağımın saygıdeğer yiğidoları zaten öyledir,takımını herzaman sever ve korur.Buna yürekten inanıyorum.Zaten bu sevgi öyle farklı birşeyki kanımıza ,canımıza işlemiş sevgisi.53 yaşındayım.Gençliğim 4 Eylül Stadında grup grup bayanlar maça giderek yiğidolarımıza tezahurat etmekle ,sesim kısılarak evlerimize dönmekle geçti.Halende yüreğim çarpar bu sonsuz sevgi ile.Bu sevgimi,Sivasspor aşkımı anlatmaya kelimeler yetersiz kalır.Dünyanın neresinde olursak olalım hepimiz tek yumruk olup Sivassporu'muzu herzaman destekleyip iyi ve kötü gününde yanında olalım,zaten olacağınızada bütün kalbimle inanıyorum saygıdeğer can yiğidolarımız.Herkese Sivas'tan kucak dolusu selam ve saygılarımla...
SİVASSPORUM YANINDAYIZ VE SONSUZA KADAR DA YANINDA OLACAĞIZ..YİĞİDO OLMAKTAN HERZAMAN GURUR DUYDUK ÇÜNKÜ SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ ÇOOKK...
|