Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Alt 13.09.2007, 12:25   #61
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

Milli takımımız yine ve ne yazık ki kendine yakışır perfonmansı gösteremedi.. Dün herşey lehimizdeydi Allah'tan.. Hakem kararları ve rakiplerimizin maç sonuçları da dahil olmak üzere.. Dün akşam ki sonucu galibiyet olarak görmeliyiz, ama başarı değil..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 12:26   #62
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK

Üç SıFıR YEnDık...TebrIKler Cocuklar
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 12:48   #63
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

hakemide tebrik etmek lazım cok güzel karsılasma yonettı.macaristanın kırmızı kart pozisyonunda art niyetli bir hakem olsaydı hic tereddütsüz penaltı noktasını gösterirdi.
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 13:56   #64
SivasLady
Gast

yazarlar

13 eylül 2007
Erman TOROĞLU

Allah razı olsun hakemden!..

DAKİKA 63: Macarlar sol iç koridorundan bir faul kazanıyorlar. Hakem de topa yakın. Topu hakemin düdüğünü beklemeden ters taraftan aniden oyuna sokuyorlar. Aynen Malta’dan yediğimiz golde olduğu gibi.

Sağ iç koridorunda Macar futbolcu bomboş. Hakan çaresiz çıkıyor. Rakip (Zoltan Gera) çalımı atıyor, yerde kalıyor. Hakemin mesafesi bu pozisyona 30-35 metre. 1 nolu yardımcısının da 20 metre. Hakemin iki karardan birini vermesi lazım. Birincisi, penaltıyı verecek, kaleci Hakan’a kırmızı kartı gösterecek. İkincisi, aldatma verecek, rakip Macar topçuya sarı kart gösterecek. Temas var, her şey var. Aldatma, kendini atmaya gösterilir. Ama hakem aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendiriyor, Macarlar 10 kişi...

Bana göre Hakan’a kırmızı kart ve penaltı. "Allah razı olsun" diyeceğim, diyemiyorum. Çünkü Allah adalet ister. Ondan sonra maç bitiyor, skor 3-0.

Macar takımı zaten ahım şahım bir takım değil. Ama o dakikaya kadar bizden iyiler. Norveç’le Yunanistan berabere kalıyorlar, ekmeğimize yağ sürülüyor. Bundan sonra artık gidemezsek, kimse basını filan suçlamasın. Zaten kötü oldu mu, spor ve siyasette fatura basına kesiliyor, iyi oldu mu kendilerine...

Tabi senatörlerle olmaz

Dün Macar oyuncu atılana kadar milli takımın futbolundan memnun olan var mıydı? Ama tabela 3-0. Aynı pozisyon bizim aleyhimize çalınsaydı, acaba bizim teknik adamlarımız ve federasyon yetkililerimiz neler söylerdi? Olsun, bizim işimiz gördüğümüzü söylemek ve gördüğümüzü yazmak. Zor da olsa kazandık. İyi mi oynadık? Hayır. Ama "Kılım döndü, sakatlandım. Ben tribüne çıkayım" diyerek oynamayan futbolcuların canları sağolsun. Futbola rekabeti sokarsanız bir yere varırınız. Ama tabi senatörlerle oynarsanız geçmişe dönersiniz.

Bilmiyorum Fatih Terim ders aldı mı? Yoksa hala inat ediyor mu, "Ben ders veririm" diye.

Kazandığımız zaman gerçeği tokat gibi suratımızda görürsek, doğru yere varırız. Ben dün gece sadeace sonuçtan memnunum, futboldan değil. Hiçbir şey oynamadan hakem sayesinde kazandık. Muhakkak yarın suçlarlar, "Milli takım böyle eleştirilir mi?" diye. Ama maçtan sonra futbolseverlerle konuşuyorum, "Milli takımı beğendiniz mi?" diye soruyorum. "Macarlar 10 kişi kalana kadar hayır" dediler, "Allah razı olsun hakemden" dediler. Bugün Ramazan. Bütün müslümanlara kutlu olsun.
Alt 13.09.2007, 14:30   #65
mekansiz5834
Yeni Yiğido

mekansiz5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mekansiz5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

site habercisine tşk ediyorum çok güzel özetledi maçı.Artık milli takımın puan kaybına taammülü yok.
Alt 13.09.2007, 18:28   #66
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0

COSTUK. COSTURDUK.

HALİLİN GOLÜ MUHTEŞEMDİ KALECİNİN MALLIĞI
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2007, 18:55   #67
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

valla ARKADAŞLAR BİR ŞEY SÖLESEM MEHMET AURELİO NUN GOLUNDEN SONRA EMRE BELÖZOGLU BASIN TRÜBİNÜNE EL HAREKETİ YAPTI BENCE İYİKİDE YAPMİŞ HELAL OLSN EMRE ARKANDAYIZ
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TÜRKİYE:3 MACARİSTAN:0
Alt 13.09.2007, 22:40   #68
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

nereye kadar bu çile bilmiyorum..mehmet topuz bu takımda neden oynamıyooooor..adam her vurduğunu 90a takıyor..bir tanede fatih terimin gözüne mi takması lazım illa ki....murat sözgelmez harika bir defans..milli takımı fazlasıyla hakediyor ..ama emre eşık var murat'ımımz yok..yazık gerçekten yazık..
Alt 13.09.2007, 22:49   #69
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Futbol Federasyonu Malta maçı beraberliği ile eleştirilerin hedefi haline gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in maaşına zam geliyor.

110 bin YTL maaş alan Fatih Terim'e zam yolda. Zam ile maaşı bakın ne olacak.

Göreve geldiği günden bu yana maaşına zam yapılmayan ve aylık 110 bin YTL ücret alan Fatih Terim ve yardımcıları (Müfit Erkasap, Oğuz Çetin, Metin Tekin ve Eser Özaltındere) için Futbol Federasyonu formül aramaya başladı.

İlk formül, federasyon çalışanlarına yapılan zamdan teknik ekibin de faydanlanması yönünde. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Eylül ayında federasyon çalışanlarının ücretlerine yüzde 9 oranında zam yaptı. Ancak bu zam Terim ve yardımcılarının ücretlerine yansıtılmadı.

İkinci formül ve Terim ve ekibinin maaş artışlarının diğer çalışanlardan bağımsız olarak belirlenmesiydi. Federasyon yöneticilerinden bazıları teknik ekibe yüzde 30 oranında zam yapılmasından yana görüş bildirdiler. Buna göre 110 bin YTL ücret alan Terim'in maaşı 143 bin YTL'ye çıkacak.

Ancak iddialara göre Malta maçı beraberliği bu kararın alınmasını erteledi. Macaristan galibiyeti ile zam yeniden gündemde...

yazık gerçekten çok yazık..bu adam ne milli takımı ne de bu parayı hakediyor...gerçi burası türkiye makul görmek lazım..
Alt 14.09.2007, 01:48   #70
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

çok güzel oldu darısı obir maclara
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla