Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı
biliyorum o maçta bende vardım...işte ne güzel yazmışsın olaylar her şehirde olabilecek hatta benzeri olmuş olaylar...ayrıca ts nin başında ki başkanın herkeste farkında eğer başkan aty aktuğ olsaydı eminim böle olmazdı...burda yanılıyosun ts kamu oyu olayları hiç bir zaman tasvip etmedi...sadece bitime 30 sn kala önde olan takımın taraftarı neden sahaya girer sebebine bakılsın ve aynı hakem neden gs-fb maçını tatil etmedide bizimkini etti diye tepki gösterdiler...sizi suçlu gören yok ama bende şunu sizden beklerdimki o maçtaki futbolcularınız bilhassa musa nın adeta bizim futbolcuya saldırırcasına hareketlenmesini ve ortamı germesini ayrıca olayı sırf balili yahudi diye arap yahudi savaşına çekmemenizi beklerdim...tamam aymanın yaptığı hareket çok sertti zaten o ayman değil ayIman...
|
musanın veya diğer sivaslı oyuncuların bir suçu yok..saha içinde futbolcular içinde o kadar döğüş oluyor,ayaklarını bile kırıyorlar,yumruk atıyorlar,kafa atıyorlar...ama maç sonunda elele sahayı terkediyorlar..zidane kafa atınca ya da rooney ronaldoya tekmeyi basınca sahaya inmeli miydi .sahada futbolcular arasında olanlar sahada kalır kimse karışamaz..hiçbirinde de sahaya kimse inmiyor..yani tahrik diye bir bahane asla kabul edilemez..ben ts nin forumlarını hep geziyorum ve sivas artık düşman ilan edilmiş..ahlaksız seviyesiz onlarca hakaret ediliyor bize..hoş hakaretin seviyelisi ve ahlaklısı olmaz yaa!!düşman ilan edildik suçumuz yokken