bursaspor ilk altı haftanın en fazla faul yapan takımı..dikkat etmeliyiz..ama faulle kazanılan bir duran toptan murat bir mermi daha gönderse çatala fena olmaz hani...havuz tarafındaki kalenin örümcek ağlarını da almak lazım
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
-->: --->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yoru
Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı
bencede bu mac derbi niteliğinde potansiyeli yüksek bi mac bence gol yemeyecez yeterki atalım tedbiride elden bırakmamak lazım sinan çok tehlikeli.
Bence öyle değil derbi potansiyeli olabilmesi için rakibimizin deplasman performansı iyi olmalı... Dışarda 4 puan almışlar 1 galibiyet 1 beraberlik... Bizim ise içeri maçlarımız belli inşaallah devam edeceğiz...
--->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yorumları
o açıdan demedim potansiyeli yüksek iki takımın macı olması anlamında dedim yoksa bursa yenecek güçteyiz zaten ama yabana atılacak takım değil nede olsa bursaspor.
--->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yorumları
nedendir ben bu sinandan çekiniyorum adam adamamı oynatmak lazım mesela murat tutabilirmi olmadık yerde şut çekiyor ayağına oturmasın yeterki top... bülent hoca önlemini almıştır ama çekiniyorum.
--->: -->: SİVASSPOR/Bursaspor maçı tahmin ve yoru
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
ben oftaştan korktuğum kadar bursadan korkmuyorum..bence çok rahat bir maç olacak..3 veya 4-1 yeneriz diye tahmin ediyom..
İnşallah futbolcularda bizim kadar rahat değildir
Biraz rahat olduğumuzu ve kesin alabileceğimizi düşündüğümüz bir maçın üzerinden henüz 2 gün bile geçmedi.
Ne olursa olsun aynı disiplinle çıkmakta fayda var.