arkadaslar ben avrupada kalan genc bir yigidoyum inanamicaksiniz ama ben hic hayatimda 3buyuk tutmadim 2. ligdeyken beri sivassporu tutuyorum inanan inansin inanmayan inanmasin
ilk defa bu sene sivassporun bi macini izledim belkide hayatimin en onemli aniydi (sivasspor-istabul bsb/sivasspor-gaziantepspor maclarina gittim)
ve cok aci bir olay ile karsilastim ne zaman kale arkasinda maraton maraton!! diye bagriyorlarsa hic birimiz kalkmadik tabi ben ilk defa geliyorum nasil oldugunu bilmiyorum ki bende yanimda iki yigenim var onlar bana eslik yapiyor kendi aklimdan diyorum bunlar mi kalkacak inatlarna ben kalktim
ama arkadada iki amca otur bee yerine diye bagirmadi mi ? BANA ama oyle bir uzuldum ki!! sormayin yani ilk defa gelmisim neden gencleri stadan sogutyyossunuz (arkadaslar maratondakilerin yarisi yasli bence sivasta genclere onem verilmiyor lutfen cocuklara sivassporu sevdirin lutfen!!!!)
ama bunu da iyi bilin ister yanlis anlayin ister dogru avrupadaki sivaslilar sivastaki sivaslilardan daha cok seviyor ve destekliyor yanlis mi dedim yorum sizin