Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 09:50   #41
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1094 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Emreciğim düşüncelerine katılmamak mümkün değil inanınki yazdıklarınızın tamamı doğru seyircimiz henüz bilincsiz acemi biraz zaman istiyor süper liğe cıkışımızdan bu yana 3 sene gecti ama biz yiğidolar hala bilincli bir seyirci topluluğu olmama yolunda yavaş ilerliyoruz bunun nedeni sivasspordan önce istanbul takımlarının tutulması olarakta bakılmalı bir türlü sözde büyük takımları bırakamıyoruz sanki bize ne faydası varsa ben bu konu üzerine defalarca yazdım ama adamlar hala istanbul takımlarını bir türlü bırakmıyorlar işte bizde bunlara karşı senin yazın gibi bizlerde sürekli olarak yazmalıyız bu seyirciyi bilinclendirmeyi kendimize borc olarak görmeliyiz yılmadan usanmadan cekirdekcileri ayrı tribüne almak gibi fikirler yazan arkadaşlarımız var benimde katılıyor olmamala birlikte bu işin gercekleşmeyeceği yönünde düşüncelerim var ben birde o amigo diye gecinen sözde sivassporla içli dışlı olmuş insanın gecen sene sivasa geldiğimde bir maca gittim gördüklerime inanamadım adam resmen elinde kendisi ve taraftara dağıtılmak üzere verilen biletleri acıktan gözümüze baka baka satıyor sivassporun sırtından rant sağlıyor bu olayı görünce dondum kaldım gecenlerde bu siteden amigomuzu beğeniyormusunuz diye bir topic acmışlar %90 beğendiğini yazdılar bu pehriz bu ne lahana turşusu
amigo amigoluğunu bilmeli karaborsa işinden daha kötü bir işe soyunmuş ona güvenip bilet verenleri aldatmanın bir manası yoktur işte bunun gibi bir çok celpeşik işlerin üstesinden gelmek için en az senin kadar sivasspor sevdalısı olmak gerekli buda zor bir olay değil sana sonuna kadar katılıyorum bu konu üzerine senelerce devam edecek fikirlerimizi süerkli yazmalıyız duyarlılığın için seni tekrar kutlarım ayrıca ramazan bayramını tebrik eder hayırlara vesile olamsını temenni ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 10:04   #42
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

haklısnız cok hemde bazıları görürde ders alır
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben u
Alt 12.10.2007, 11:04   #43
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben u

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Diger takimlara hakaret ettigin kisimlari cikarirsak dort dortluk bir yazi olacak. Bravo size...

EMRE KARDESIM SANA GELINCE BU YAZIYI OKUYUPTA STADA GELIP HALEN OTURAN OLURSA VALLA BILMIYORUM ARTIK O INSAN DA SEREF HAYSIYET KARAKTER VARMIDIR ... NESE INSAALLAH IYI OLACAK GOZTEPE
YALI ORNEK ALINACAK BI KONUYADA INMIS GIRIN YOUTUBEDE BIR SURU VIDEOLARI VAR YALI NIN...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.10.2007, 11:10   #44
alix_özdemir
Acemi Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alix_özdemir ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Yazdıklarınıza tamamiyle katılıyorum. Yönetimimiz, teknik heyetimiz bizleri devamlı yüceltiyor, bizleri tezahürat yapmaya teşvik ediyor; biz de hala anca oturuyoruz. On binlerce kişinin olduğu bir yerde çok derin bir sessizlik oluyor; hayret ediyorum buna. Umarım bu taraftarlık bilincine yakın zamanda ulaşırız.
Alt 12.10.2007, 12:56   #45
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sitede yapilan her yorumu okudum.
Cözüm nedir !!!!!!! Biz sivassporlular nerde yanlis yapiyoruz nicin Birlik ve Bereberligi olusturamiyoruz, her gün sitede yeni yeni gruplar olusuyor böyle grupculuk oldugu müddet birlik beraberlik saglamak olurmu hayir imkansiz.Allah askina Bizler neyi bölüsemiyoruz Tuttugumuz takim Sivasspor, renkleri kirmizi beyaz, yapilacak tezahüratlar da Sivassporun basarisi icin peki bu ayrilik ve bölünmelerin sebei nedir ?????? Bu is artik cigrindan cikmis bu yanlisliklari tek düzeltecek sahis Mecnun otyakmazdir. Yönetim Egitici,bilincli,yönledirici kisilerle sorunu cözmek mümkün olur, Baskanimiz Mecnun Otyakmazda bundan Sikayetci degilmi evet Defalarca proglamlarda bunu kendisi de bizzat acikliyor. Süperligde ne adimiz duyulur ne bilinir. Tek cati altinda toplanacak dernekte Maddi olarak desteklenir...

NOT: Bir Arkadasin yorumunda Takimi Amigosu olan sahis Stat disinda Bilet satiyormus .!!!! Giseden kendi aldigi biletleri Satmiyordur. ???? yönetimden kendilerine tahsis edilen biletler olmasi gerek. Bu sahislar bir an önce derneklerden ihrac edilmeli hic vakit kaybetmeden..
Alt 12.10.2007, 13:45   #46
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerden baslıyım nasıl yazıyım bılmıyorum...takım aldı basını gidiyor turkıyede bulunan sayıları 100 ü gecen butun takımların ruyası olan süper ligde liderliği zorluyoruz bi ihtimal belki de böyle devam ederse trabzondan baska bi anadolu kulubune gidicek sampıyonluk..Ya peki madalyanın diğer tarafi ya bu kulubun gercek sahibi taraftar ? ?..hepiniz biliyorsunuz ki her zaman cekirdekci tayfayı elestirdim yendıgımızde sivas sivas diye bagırmakdan baska bi sey yapmayan- yenildiğimizde hatta onu gectim topcunun yanlıs bi hareketinde onu yerden yere vuran kufur eden bi seyircimiz var..vede size bi takim isimi vericem sizde eminim ki bi o taraftara bi de bizim seyircimize bakıp vay be diyeceksiniz...

takımın isimi göztepe taraftarının adı yalı gecen sene biliyorsunuz ki takımları amatör kümeye düştü bir futbol takımın basına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadılar.takımları deplasmana gidicek parayı zor buldu futbolcularına ödemeleri cok zor yaptılar...zamanında 4 büyüklere kök söktüren turkıyeyi avrupa arenasında çogu kez temsil eden bir kulup artık küme düşmüştü..

Şimdi de karşılastırma yapalım Sivasspor-Göztepe karsılastırmasını...Göztepe ne durumda ? amator ligde mucadele eden cok zor günler geciren , deyim yerindeyse mahalleden takımında futbolcuların oynadıgı borc bataklıgında gidip gelen bir kulup..ya Sivasspor turkıyede butun spor yazarları ve medyadan buyuk ovgulerle bahsedilen korkan diil korkutan liderlige goz koyan (belkide lig sonunda 1. 2. 3. olucak) , futbolcularını bırakın turk takımlarının ısrarla istedigi herkesin gıptayla baktıgı bir takım...

ve sıra geldi taraftar bolumune Sivasspor taraftari her maca elınde cekırdegini almadan gelmeyen 5 mılyon verip kendisini takımın sahibi sanıp futbolcularına baskıdan baska bi sey yapmayıp deplasmana bir gun gitmemiş bir topluluk bagıran taraftarı ise (sayı vermiyim yine tepki toplarım) 3 taraftar grubunda kemık taraftarı 100 ü gecmeyen kendi yagında kavrulan senelerce pek bi icraat yapamamıs gelişememiş dernek ve gruplar..
göztepe taraftari : takımını onca lıgden dusmesi onca sorunla yuzyuze kalmasına ragmen her deplasmana gidip cogu süperlig takımında bile bulunmayan cefakar ve yine cogu süperlig taraftarının yonetımınden aldıgı destegi almayan kendı otobusunu kendı kaldıracak kadar fedakar bi taraftar grubu yalı...ve de size oncekı hafta olan bi hadisesini soyleyim durumu cok acık ve net anlayın anlayın ki gercek taraftar neymiş biraz görün ...

''göztepenin gecen seneden dolayı aldıgı seyircisiz mac cezasına ragmen yaklasık 3000 ateslı taraftar takımına dısardan destek verdi '' (bazı duyumlarıma gore 4000kişi)

ve şimdi soruyom hangi 40 yıllık sivasspor takım maclarında 3000 tane bagıran taraftar oldu hani macımızda bu sayının 5 de birisine cıkabildik ?
(http://www.youtube.com/watch?v=NMrmjfrLh-s)

ben sizi bilmem ama artık 18 yasımda olmama bu yasa ragmen o kadar sey yapmama ragmen kendımden dahi utanıyorum artık..

utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,

gunlerdir sabahlara kadar aklımdan cıkmıyor haftaya haftalara artık taraftar büyüyecekmi sampıyonluga giden yolda bu takıma layık bir grup yada taraftar olabilecez mi diye...

sizden tek istediğim gerek türkiyenin en genc grubu olmamıza gerekse de kim olursa hangi grup olursa olsun gercek bir taraftarsa başka bi bu takım sevdalısına lutfen sahip cıkın

vede bilmiyorum burayı okuyan firma sahipleri varmı ama ne olur taraftara sahip cıkın cunku onlar siz sivasspor ustunden reklamınızı yaparken kendınızı taraftar sanarken onlar yeri geldi telefonunu sattı yeri geldi ac gitti geldi deplasmanlara 5 mılyonla trabzona 2 mılyonla istanbula takımını desteklemeye gitti yinede sizin gibi kendısını taraftar saymadı..

lütfen altan gelen yuregınde Sivasspor sevdası olan kardeşlerinize elınızden geldiğince destek verin verin ki bu takıma layık bir taraftar olussun....
Emre, seni en iyi anlayanlardan biri olduğumu söyleyebilirim.

çok iyi niyetle ve Sivasspor a destek amacıyla birşeyler yapabilme arzusuyla kurulan Dernek ve Grupların önüne çoğu zaman setler çekliyor. Yapılmak istenenler maalesef çoğu zaman engelleniyor. Burada bazı konulara çokta fazla değinmek istemiyorum.

Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum ama maalesef nedendir bilinmez Yönetimimiz Taraftar gruplarının fazla büyümesini, güçlenmesini istemiyor.
''Toplam 100 kişiyi buluyoruz'' diyorsunya bence, yönetimde zaten bunu istiyor.
Alt 12.10.2007, 14:37   #47
BURAK_06
Acemi Yiğido

BURAK_06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 BURAK_06 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben u

Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EMRE KARDESIM SANA GELINCE BU YAZIYI OKUYUPTA STADA GELIP HALEN OTURAN OLURSA VALLA BILMIYORUM ARTIK O INSAN DA SEREF HAYSIYET KARAKTER VARMIDIR ... NESE INSAALLAH IYI OLACAK GOZTEPE
YALI ORNEK ALINACAK BI KONUYADA INMIS GIRIN YOUTUBEDE BIR SURU VIDEOLARI VAR YALI NIN...!
Öncelikle şunu söylemek istiyorum kimsenin şerefine haysiyetine ve karakterine söz söylemek sana kalmamış.
İsteyen herkes gelir oturarak maç izler stadda.
Bence bu işi çok abartıyorsunuz.Taraftarın futbolcu üzerinde etkisi elbette vardır.Fakat söylediğiniz ateşli taraftarların takımları ortada.Pek bi başaraıları yok.Oysaki bi gençlerbirliği örneği var.Hiç taraftarı olmadığı halde yıllarca başarılı oldu.
Gerektiği zaman gerektiği yerde sesimizi çıkaralım.İsteyen zıplayarak isteyende oturarak desteklesin takımını.
Saygılar
BURAK_06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.10.2007, 14:39   #48
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1337 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

arkadaslar ben avrupada kalan genc bir yigidoyum inanamicaksiniz ama ben hic hayatimda 3buyuk tutmadim 2. ligdeyken beri sivassporu tutuyorum inanan inansin inanmayan inanmasin

ilk defa bu sene sivassporun bi macini izledim belkide hayatimin en onemli aniydi (sivasspor-istabul bsb/sivasspor-gaziantepspor maclarina gittim)

ve cok aci bir olay ile karsilastim ne zaman kale arkasinda maraton maraton!! diye bagriyorlarsa hic birimiz kalkmadik tabi ben ilk defa geliyorum nasil oldugunu bilmiyorum ki bende yanimda iki yigenim var onlar bana eslik yapiyor kendi aklimdan diyorum bunlar mi kalkacak inatlarna ben kalktim

ama arkadada iki amca otur bee yerine diye bagirmadi mi ? BANA ama oyle bir uzuldum ki!! sormayin yani ilk defa gelmisim neden gencleri stadan sogutyyossunuz (arkadaslar maratondakilerin yarisi yasli bence sivasta genclere onem verilmiyor lutfen cocuklara sivassporu sevdirin lutfen!!!!)

ama bunu da iyi bilin ister yanlis anlayin ister dogru avrupadaki sivaslilar sivastaki sivaslilardan daha cok seviyor ve destekliyor yanlis mi dedim yorum sizin
Alt 12.10.2007, 14:42   #49
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1337 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

yani demek istedigim sivasta yasayan sivaslilar gurbetteki yasayan sivaslilar kadar sivasin ve sivassporun degerini bilmiyor lutfen takiminiza sahip cikin................
Alt 12.10.2007, 16:00   #50
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum ama maalesef nedendir bilinmez Yönetimimiz Taraftar gruplarının fazla büyümesini, güçlenmesini istemiyor.
''Toplam 100 kişiyi buluyoruz'' diyorsunya bence, yönetimde zaten bunu istiyor.

fazla söze gerek yok sucumuz kapı onlerınde bilet SATMAMAK sponspordan para alıp deplasmana gitmemek Sucumuz ayak oyunları yapmayarak cekememezlik yapmamız..sucumuz 3 5 kurusun davasına takımı satmayıp taraftar olmaya calısmamız

offff ulan oooooooooooooooooooooooooooof (bayram da aynı dert aynı hüzün)