Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo
Alt 12.10.2007, 15:04   #51
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar ben avrupada kalan genc bir yigidoyum inanamicaksiniz ama ben hic hayatimda 3buyuk tutmadim 2. ligdeyken beri sivassporu tutuyorum inanan inansin inanmayan inanmasin

ilk defa bu sene sivassporun bi macini izledim belkide hayatimin en onemli aniydi (sivasspor-istabul bsb/sivasspor-gaziantepspor maclarina gittim)

ve cok aci bir olay ile karsilastim ne zaman kale arkasinda maraton maraton!! diye bagriyorlarsa hic birimiz kalkmadik tabi ben ilk defa geliyorum nasil oldugunu bilmiyorum ki bende yanimda iki yigenim var onlar bana eslik yapiyor kendi aklimdan diyorum bunlar mi kalkacak inatlarna ben kalktim

ama arkadada iki amca otur bee yerine diye bagirmadi mi ? BANA ama oyle bir uzuldum ki!! sormayin yani ilk defa gelmisim neden gencleri stadan sogutyyossunuz (arkadaslar maratondakilerin yarisi yasli bence sivasta genclere onem verilmiyor lutfen cocuklara sivassporu sevdirin lutfen!!!!)

ama bunu da iyi bilin ister yanlis anlayin ister dogru avrupadaki sivaslilar sivastaki sivaslilardan daha cok seviyor ve destekliyor yanlis mi dedim yorum sizin

aynen abi hep aynı senaryo aslın her maca gelen yaslı bi adam yanında bı cocugunu yigenini genc akrabasını maca getirse taraftar gruplarından kım olursa olsun oraya gonderse sorun cıkmaz...bursada adamlar 9 10 yasındakı kardeslerını cocuklarını cocuk trıbunune getirip bırakıor onlar bile destek veriyor gelde delirme arkadas :@
Alt 12.10.2007, 15:10   #52
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

yiğido?halil benim abimde yurtdışında almanyada .
her maç akşamı beni arar maç nasıldı tribünler kalabalıkmı takım nasıl oynadı. vb.
sana sonuna kadar hak veriyorum.belki memleket özlemi belki başka şeyler sebep ama yurt dışında ve ildışındakiler Sivassporu buradakilerden daha çok seviyor.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 16:27   #53
merkez-apo
Yiğido

merkez-apo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 128 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 merkez-apo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=EwP4hUkrA74
iişte yalı taraftarından bir video takım amatöre düştüğü zaman çekildfi bu video.adamlar küme düşünce bile bu kadar tarftarı olduğu halde kafaya oynayan bir sivassporu sivas taraftarı aciz bir şekilde izliyor sanki takım küme düşüyor.Bu hafta sonu ankaradaydım sivas tribünündeki insanlar kırmızı beyaz yapmaya bile üşeniyorlar oysaki o maçta takıma destek verseydik koltuğa oturacaktık.futbolig programında ilk yarıyı kim lider tamamlar die anket vardı ankette swivassporda gösterilmişti böyler onur bişey verici bişey varmı.Ben maça giderken cebimde 20 milyon vardı gidiş dönüş maç bilet parasını bile karşılamıyordu oysaki maçı radyodan dinleyebilirdim paramda cebimde kalırdı ama sivasspor herşeyden önemli maça gitmediğim zaman kendimi suçlu gibi hissediyorum.SİVASSPORA DESTEK VERMEK HER SİVASLININ GÖREVİDİR..

Yeniçeriler
merkez-apo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 21:40   #54
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorumlarina katilmamak elde degil, Nicin biz taraftarlar organize olamiyoruz. ??? Burda yönetime de is düsüyor yönetimde bundan sikayetci degilmi defalarca Tv lerde acikladilar Cekirdekciler,tiyatro gibi mac izliyorlar diye cok duyduk peki bu taraftarlar icin bir sey yapmalari gerekmiyormu, televizyonda konyasporun 2 ci baskani 3700 tane konbine dagitacaklarmis ve yeni bir taraftar grubu olusturacaklarini tezahüratindan tutun her seyi ile ilgilenilecekmis ve Türkiyede ses getireceklerini acikladilar. Peki biz niye yapamiyoruz, Bizler nicin birlesemiyoruz sebebi nedir ??? Tuttugumuz takim ayni degilmi evet peki Tuttugumuz takimin renkleri ayrimi hayir ?? Bu isi yönetimden baska hic kimse cözemez. Bütün gruplar tek cati altinda toplamali, o dernegin bir hesap numarasi olmali bu isleri takip edecek yönetimden bir sahis görevlendirmeli,tezahüratindan tutun o dernegin her seyi ile ilgilenecek bir sahis olmali.Sivasspor Süperligde takir takir top oynuyor . Konya spor yapiyor biz niye yapamiyoruz bizim onlardan ne eksigimiz var ???

Açıkcası, Şu anda takımımızın durumu iyi nasıl olsa bilet satıyoruz diyip Yönetimin Taraftar grup-derneklerine iyice 3.sınıf insan muamelesi yapmalarından korkuyorum.

İnşallah sizin bu yorumunuzu Yöneticilerimizde okur. Tabii sadece okumakla kalmayıp çok geç olmadan hareketede geçerler,
Alt 12.10.2007, 21:51   #55
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Açıkcası, Şu anda takımımızın durumu iyi nasıl olsa bilet satıyoruz diyip Yönetimin Taraftar grup-derneklerine iyice 3.sınıf insan muamelesi yapmalarından korkuyorum.

İnşallah sizin bu yorumunuzu Yöneticilerimizde okur. Tabii sadece okumakla kalmayıp çok geç olmadan hareketede geçerler,

AYNUR ABLA BIRAK BİLET WERMEYİ BİZ KENDİ PARAMIZLA BURSA MAÇINDA MARATONA GİRDİK FARUK DENEN YÖNETİCİ GELDİ "BURASI MARATON SİZİN BURDA NE İŞİNİZ WAR" DİYOR BIRAK 3.SINIFI BIZI INSAN YERINE BILE KOYMUOR SİVAS SEYİRCİSİNİN BÜYÜMESİNİ İSTEMİYORLAR!!!!YOKSAAAA!!!!
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 12.10.2007, 21:56   #56
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Taraftar grupları önce hatayı kendinizde arayın, birleşin. Ortak tezahurat belirleyin. Birde SİVAS'lı taraftarın bir özelliği vardır. Takım zor duruma düşmezse destek vermez. Küme düşmemeye oynasaydık. Bütün TÜRKİYE'yi yerinden oynatırdı. Göztepelilere gelince onlar birinci ligdeyken 1000 kişiye oynuyordu. Şimdi akılları başlarına geldi.
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo
Alt 12.10.2007, 21:56   #57
İ_N_F_İ_A_L
Yiğido

İ_N_F_İ_A_L - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 İ_N_F_İ_A_L FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1967DERNEK_EMRE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

AYNUR ABLA BIRAK BİLET WERMEYİ BİZ KENDİ PARAMIZLA BURSA MAÇINDA MARATONA GİRDİK FARUK DENEN YÖNETİCİ GELDİ "BURASI MARATON SİZİN BURDA NE İŞİNİZ WAR" DİYOR BIRAK 3.SINIFI BIZI INSAN YERINE BILE KOYMUOR SİVAS SEYİRCİSİNİN BÜYÜMESİNİ İSTEMİYORLAR!!!!YOKSAAAA!!!!
CANINI SIKMA GARDAŞ PARAYLA SATILMIYOR MU BİLET ALIR GİRERSİN.
Alt 12.10.2007, 22:12   #58
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben ut

Alıntı:
1967DERNEK_EMRE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bende iyi Maratonada Grup girmiş diye sevinmiştim. Oysaki Maratonuda gözle görünür bir şekilde hareketlendirmiştiniz.
Ne diyelim Yönetimin bir bildiği vardır elbet???
Alt 12.10.2007, 22:13   #59
İ_N_F_İ_A_L
Yiğido

İ_N_F_İ_A_L - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 İ_N_F_İ_A_L FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden --->: -->: --->: -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende iyi Maratonada Grup girmiş diye sevinmiştim. Oysaki Maratonuda gözle görünür bir şekilde hareketlendirmiştiniz.
Ne diyelim Yönetimin bir bildiği vardır elbet???
HER EVE LAZIM.................
Alt 12.10.2007, 23:43   #60
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

mesut_tncsvs 4
CÜSSKB-Aynur 3
merkez-byCAN 2
edebiyatisyen 2
yigido_halil_58 2
Merkez_ArMaĞaN 2
myway 2
mrkz_abi 2
İ_N_F_İ_A_L 2
yigido Atilla 2
YALI 2
merkez-apo 1
yigido_furkan 1
izmirliyigido 1
ceza_tolga_rep 1
berlinli1967 1
Grup-aleM 1
alix_özdemir 1
Ss--58--Ss 1
çılgın-sedat 1
BURAK_06 1
yigidomustafa58 1
NAUGHTYBOY58 1
kurtay58 1
XXCakir58 1
SivasLady 1
merkez_ismail 1
UTKUM_58 1
ertugrulss 1
revenge58 1
toprak_gürün 1
altuntas58 1
FatihCan 1
Tarkan ÇeLik 1
sws-l33 1
gazili 1
zarali_sansar 1
GuNaY 1
1967DERNEK_EMRE 1
arifcoskun 1

yorum yapan herkese tesekkur eder aynı destegi maclarda da vermelerinizi rica ederiz