Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 13.10.2007, 14:23   #81
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

MSN DEN KONUŞALIMMI mserkan_@hotmail.com
Alt 13.10.2007, 14:23   #82
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorumlarina katilmamak elde degil, Nicin biz taraftarlar organize olamiyoruz. ??? Burda yönetime de is düsüyor yönetimde bundan sikayetci degilmi defalarca Tv lerde acikladilar Cekirdekciler,tiyatro gibi mac izliyorlar diye cok duyduk peki bu taraftarlar icin bir sey yapmalari gerekmiyormu, televizyonda konyasporun 2 ci baskani 3700 tane konbine dagitacaklarmis ve yeni bir taraftar grubu olusturacaklarini tezahüratindan tutun her seyi ile ilgilenilecekmis ve Türkiyede ses getireceklerini acikladilar. Peki biz niye yapamiyoruz, Bizler nicin birlesemiyoruz sebebi nedir ??? Tuttugumuz takim ayni degilmi evet peki Tuttugumuz takimin renkleri ayrimi hayir ?? Bu isi yönetimden baska hic kimse cözemez. Bütün gruplar tek cati altinda toplamali, o dernegin bir hesap numarasi olmali bu isleri takip edecek yönetimden bir sahis görevlendirmeli,tezahüratindan tutun o dernegin her seyi ile ilgilenecek bir sahis olmali.Sivasspor Süperligde takir takir top oynuyor . Konya spor yapiyor biz niye yapamiyoruz bizim onlardan ne eksigimiz var ???

Yönetim Tw LErde Cıkıp ÇEkirdekçi Taraftar İstemiyoruz ßağıran Taraftar İStiyoruz Dİyor Tamam Ama Kale Arkalarında ßağıran qEnçlere We Diğer qRuplara Hİç ßir DEstekde ßulunmuyor We Aksine Nerdeyse Satada ALmıyacaklar Cok Vahim ßr Durum Ama Yılmak Yok qErekirse Fİzanda Olsa Sivasspor Orayada qİderiz Aşkımız Renklere ßizim Hiç Kİmseye DEğil...!!!
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 13.10.2007, 19:00   #83
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
İ_N_F_İ_A_L Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR BURASI AĞLAMA DUVARI DEĞİL ORTADA BİLİNMESİ GEREKENLER VARSA ÇIKAR AÇIKLARSINIZ HERKES BİLSİN.ADRE YALNIŞ BENCE YERİ BURASI DEĞİL 4 EYLÜL STAYUMUDUR.

Taraftar sorunları, Futbolcularımız, yöneticilerimiz ve bütün Sivaslıların takip ettiği, Sivassporun en büyük sitesinin Forumun da yazılmayıp-tartışılmayacakta nederede tartışılacak?
Alt 13.10.2007, 19:30   #84
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

emre kardeşimin dediklerini bende yaşadım büyükşehir belediye maçı için 900-1000 km yol katederek gebze'den kocaelinden geldiğimiz halde ben ve 10-15 kişi olarak gelmiştik ve maratondayık millete ya allah rızası için biraz bağırın diyorum adam gardaş oturda maçı izliyek diyor bide ağzıda çekirde avcu dolmuş halde böyle sevgi olmaz böyle destek hiç olunmaz bayramı memleketimde geçirim dedim yarın 3.günü geri döncem bir forma birde atkı alarak destekte bulundum.vede bulunmaya devam ederim benim sadece 2 günlük masrafım 400 ytl'yi buldu 160 ytl otele diğeride ulaşım v.s lütfen sivasta bulunan hemşehrilerim şu takımımızı yanlız bırakmayalım lütfen ama lütfen hadi allaha emanet olun ben yarın dönücem şimdi milli maç nedeniyle lobi'ye inip maçı izleyicem iyi akşamlar
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 14.10.2007, 12:34   #85
TUNA_TNK
Acemi Yiğido

TUNA_TNK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 TUNA_TNK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlarım,abilerim,kardeşle rim başka takımların vıdeosunu ızlemekle onlar sunu yapıyor bunu yapıyor demekle bir ilerleme olmaz.Bizim birşeyler yapıp,başkalarını kendımıze imrendirmemiz lazım ama buna İZİN VERMEZLER çunku yonetım nedenını bılmem ama bence taraftar gruplarının buyumesını istemiyor.Bu gidişimiz hiç iyi değil sivasspor şampiyonluk maçınada çıksa millet geçer yıne çekırdek cıtlatır.Şuda unutulmamalıki sivasspor taraftar kaybedıyor şahsım adına ben sırf taraftarları guzel dıye farklı şehırlerın takımlarına yonelmeye basladım ve ınanıyorum ki benım gıbı cok arkadasım var....
SAYGILARIMLA
TUNA_TNK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda TUNA_TNK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 14.10.2007, 12:46   #86
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen runter --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
CÜSSKB-Aynur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Taraftar sorunları, Futbolcularımız, yöneticilerimiz ve bütün Sivaslıların takip ettiği, Sivassporun en büyük sitesinin Forumun da yazılmayıp-tartışılmayacakta nederede tartışılacak?
SEN ÖNCE KAYIP OLAN MEŞHUR CÜSSKB 'Nİ TOPLA OKULLARIN AÇILMASINI BEKLİYORSAN AYRI MESELE MEVSİMLİK İŞÇİ LER GİBİ!!!
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2007, 13:01   #87
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
karyola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SEN ÖNCE KAYIP OLAN MEŞHUR CÜSSKB 'Nİ TOPLA OKULLARIN AÇILMASINI BEKLİYORSAN AYRI MESELE MEVSİMLİK İŞÇİ LER GİBİ!!!
al bi de burdan yok kardes onun topladıgı kadar adam getir ondan sonra konus
Alt 14.10.2007, 13:05   #88
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen runter --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
al bi de burdan yok kardes onun topladıgı kadar adam getir ondan sonra konus
TOPLUYORDA HANİ NERDE DEVAMLILIK NERDE GÜNÜ KURTARMAK ÇÖZÜM DEĞİL BU HERKS İÇİN GEÇERLİ
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.10.2007, 13:06   #89
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
karyola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TOPLUYORDA HANİ NERDE DEVAMLILIK NERDE GÜNÜ KURTARMAK ÇÖZÜM DEĞİL BU HERKS İÇİN GEÇERLİ

işte senin gibiler oldukca trıbun olmaz sivasta
Alt 14.10.2007, 13:37   #90
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu konuyu iki hafta önce yazmıştım.7 milyon sivaslıyız ama hiçbirşeyimiz yok.SİVASSPORUMUZDAN başka.belki de çoğu sivaslılartı türküsünden,halayında yani adetlerimizden sonra buluşturan tek temel payda SİVASSPORUMUZ.kardeşim dediklerine katılmamak elde değil.ama ama.bişey yapmaya gelince çoğumuzdan ses yok icraat yok.ben 26 yaşındayım allaha çok şükür doğma büyüme sivaslıyım sivasta ne bir gelişme ne bir değişme var.sivasspor süper lişge yükseldi.memleket şenlendi.stadımız da söylediklerin şeyler mevcut.destekledin mi bazı zamnalr iki tane insan çıkıyor otur bağıtma ıslık çalma.BENİM SÖYLEYECEĞİM.4-5 TANE PROFESYONEL AMİGO ÇIKSIN.O STADI İNLETSİN.ORGANİZE ETSİN.3 KERE KIRMIZI BEYAZ YAPIYORUZ BENİM TÜYERİM DİKEN DİKEN OLUYOR.DÜŞÜN BUNU SON YARIM SAATTE SÜREKLİ O9LMASINI.BİZ SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK HERŞEYİMİZLE ORGANİZE OLMAYIZ.İÇİMİZDEKİ YİĞİDOYU ÇIKARMALIYIZ ARTIK.LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ.

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır