Senin O Gözyaslarin bizlerin Kurumus taslanmis Kalplerimizi yeserti Biz Bir TÜRK evladi olarak senin gibi Kalender Beyefendi Teknik Direktöre Sahip oldugumuzdan Gurur Duyduk.
Bu Senin Selam durusun ve Gözyaslarin Damarlarindaki Asil Kanda Mevcut olan Asaletten geliyor.
Senni Artik bir Vatandas degil bir Hemsehrim bir Aile Ferti gibi görmekteyim, seninle tüm Türkiye ve tüm TÜRK DÜNYASI gurur duymakta.
TÜM YIGIT TÜRK EVLATLARINA SELAM OLSUN
SEHITLERMIZE YÜCE ALLAHTAN RAHMET DILERIM, VE KEDERLI AILELERINE BASSAGLIGI.
askerim canım bulent gardaşım seni yaratana kurban olurum ben gardaş Allah razı olsun senden sivasta olsanda gitsende biz seni hep sevicez asker bülentim bnm Allah seni nazarlardan saklasın başarılarının devamını diliom k.i.b
seni aglatanlar aglasin elli kirilasicalar biz seni cok seviyoruz
i love you bulent uygun
Sivasspor manisa karşılaşmasındaki türk bayraklarıyla yapılan organizasyon vede bülent hocanın istiklalmaşımızın okunmasında duygulu göz yaşları SAYIN GENELKURMAY BAKANIMIZIN DİKKATİNİ ÇEKMİŞKİ İLK YARI VEDE KARŞILAŞMA BİTTİĞİNDE BÜLENT HOCAYI TELEFONLA ARAYIP TEBRİK ETMİŞ
bülent hocama san ve öğrencilerine bize süper ligde liderlik koltuğuna oturttuğunuz içim ne kadar tşk etsek azdır. bu akan gözyaşlarının hiç bir damlası boşuna değildir hocam herkesin gönlü ferah olsun kardeşlerimizin kanlarını dökeler o gözyaşlarında can vereceklerdir. sivassporu buraya taşıyan sayın başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza canı gönülden tekrar tekraar tşk ediyorum...
Bülent HOCAM ve Mecnun BAŞKAN siz olmasanız biz şimdi belki düşmüştük belki düşmemek için uğraşıyorduk.. Trübünler belki boş kalacaktı... Sizin sayenizde Liderlik gördü bu güzel kent.. Sizin sayenizde Kenetlenme Gördü Bu kent.. ve yine sizin sayenizde Takım Gördü Futbol gördü Mücadele ve Hırs Gördü... Size Sonsuz Teşekkürlerimi İletiyorum.. Ellerinizden öpüyorum.. Allah yolunuzu daima açık etsin..