TURKCELL'se bu 5858 msj hattını acsada sivassporumuza bir gelir kapısı daha acılsa.
Gelir Açısından Turkcelde 5858 kısa mesaj servisinin açılması iyi olur bence de. Bunun için turkcell.com.tr den http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,12000,00.html bu likle öneriler kısmında turkcele mesaj gonderebilirsek bence böyle bir servis açılabilir ve sivassporada gelir sağlamış oluruz
yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor
[size=6]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/size]
[size=6]Evet çok güzel oldu...Yönetimimiz keriz değildir...Biz Başkanımızın ve yönetimimizin daima arkasındayız...[/size]
yönetim turkcell ile anlaştı süper ligde sivasspor formalarında turkcell ve subuo reklamı olacak.abircan bu yönetimi keriz zannediyor herhalde çok fazla önyargılı düşünüyor