-->: IWAN REDAN TAMAM!!
arkadaşlar ben yabancı futbolcuların gerekli olduğuna ok diyorum ama biraz daha ayrıntılı baktığımızda Türk oyuncuların bizim başarımızda önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Bizi 3 yıldır başarıya götüren futbolculara baktığımızda kendini ispat edecek ruh halinde , yıldızını parlatmak için gerekli ortamı bulacak mentalitede ancak kumaşı iyi oyuncuların olduğunu görürüz. Hele bu yıl ki çok değerli olan başarımızdaki oyuncuları bir inceledeğimizde çoğunun 2 lige düşen takımlarda bulunduklarını ve küme düşme duygusunu yaşadıklarını görüyoruz. BU olay onların kalitesinin eksik olduğu yanılsamasına soksaydı başkanı ve hocamızı onları takımda bulundurmazlardı. anadoluda o kadar kaliteli yetenek var ki işlenmemiş cevherler olarak bekleyen, maalesef türkiye futbol federasyonunun berbat yönetimi sayesinde bunları izlemek, taltif etmek, yüceltmek ve öne çıkarmak mümkün olmadığı için körelip gidiyorlar. Ayrıca uygun antreman teknikleri olmadan çalışıp, uygun olmayan tesislerde kalıp ve adil olmayan teknik direktörlerin ve hakemlerin ellerinde körelen bu cevher yetenekler ancak Mohammed Ali gibi 34 yaşına gelince farkedilir, hatta hala farkedilmez bile...
Umarım iwan redan sivasspora ve sivasa uyum sağlar tabii haber doğru ise...
|