[size=6]Sivasspor ezip geçti [/size]
Yiğidolar, Çaykur Rizespor ile yaptıkları hazırlık maçını 5-2 kazandı.
[size=6]
5 yıldızlı Sivas[/size]
Süper Lig'in yeni takımı Sivasspor, Brezilyalı transferi Anderson'ın dört gol atıp coştuğu maçta Ç.Rizespor'u farklı mağlup etti. Diğer golü Mehmet Yıldız attı.
Sivasspor Koru Otel Tesisleri'nde oynadığı ikinci hazırlık maçında genç oyunculardan kurulu Ç.Rizepor'u 5-2 mağlup etti. Brezilyalı futbolcusu Anderson'ın mükemmel oynadığı karşılaşmada kırmızı-beyazlılar başarılıydı. Anderson'ın yıldızlaştığı maçta Sivasspor'un gollerini 4,20,61 ve 75. dakikada Anderson, 81. dakikada Mehmet Yıldız kaydederken, Ç.Rize'nin golleri Ferdi ve Tarık'tan geldi. z
ÇOK KLAS FUTBOLCU
Yiğidoların teknik patronu Werner Lorant, takımının her geçen gün daha iyi duruma geldiğini belirterek, "Gençlerden oluşan Ç.Rizespor önünde farklı galip gelirken iyi oynadık. Özellikle Brezilyalı oyuncumuz Anderson'ın takıma kısa sürede uyum sağlaması beni oldukça memnun etti. Kendisi çok klas ve becerikli bir futbolcu. Ligde başarılı olacak" diye konuştu.
GENÇLERE ŞANS VERDİM
As oyuncularını dinlendiren Ç.Rizespor'da teknik direktör Metin Yıldız, gençlerden oluşan bir kadroyla maça çıktıklarına dikkat çekerek, "Sivasspor'un kazanması normaldi. Bu karşılaşma lig için ölçü olmaz. Genç futbolcularıma şans verdim. Güçlü rakibimiz karşısında zaman zaman iyi oynadık" açıklamasını yaptı. Öte yandan Rizespor, Hollanda'ya geçecek.
Kaynak: pasfotomaç
|