Bursa Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karakaya, Sivasspor’un başarısı için Sivaslı işadamlarının Sivasspor’a destekci olaları gerektiğini belirterek, iş adamlarına çağrıda bulundu
Karakaya yazılı çağrısında “Sivas’ın suyu ile yoğruldum, sazağı ile yüz yıkadım, kültürü ile harmanlandım, soğuğu ile piştim” diyen Değerli İşadamlarımız. Bugün sizlere bir çağrımız var. Güzel şehrimizin Güzide takımına emeği geçen yönetici, teknik kadro ve futbolcuları, bu takımı lider yapmışlardır. Böyle bir yönetim ve böyle bir teknik kadro başka takımlarda olmadığı için Sivasspor’un başarısını yakalayamıyorlar. Başta Sayın Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Lider olmak belki kolay ancak lider kalmak zordur. Lider kalmak için değerli Sivaslı İşadamlarımızın maddi katkılarına ihtiyacımız vardır. Türkiye’mizin 81 vilayetine dağılan “Ah...be Sivas” diyen, özleyen “bu hafta da yeneriz” diye övünen, övünmek isteyen, sevgili Sivassporumuzla gurur duyan her değerli Sivaslı İşadamımızı katkı yapmaya çağırıyoruz” dedi.
SİVASSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ HESAP NUMARALARI
İşbankası Kızılırmak:5704-129792
Akbank Sivas Merkez :086-128049
Oyakbank Sivas Merkez: 2945–119/MT/0002