Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: KOMŞUMUZ SİVAS
Alt 26.11.2007, 18:30   #11
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: --->: KOMŞUMUZ SİVAS

Alıntı:
Rook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DepLasmanada geldim gördüm. Netten atar yapmayız. Başarılar dedik. Ordada başarıları fazlasıyla söyledik. Sizden çok sizin takıma bağırdık tebrik ettik.

Sahada Sivas Tribünde biz kazandık )
Size önerim. o bizim yandaki iki küçük grub varya üni ile çılgınlar58 onlar birleşsin.

Birde Merkez Tayfa vardı ? onları hiç göremedim ?

Sivastaki tüm tribün grubları birleşip takımlarını daha iyi bir şekilde desteklemeli.

Sanane bunlardan diyebilirsiniz ama inanın Medya sizin Yanınızda geçen senelerde bizim tribünler sizden iyi olduğu halde karalandık. Başarılarımızı istemediler.

Sizin takımınız iyiyken, medyada az buz destek verirken bu tribün olayını çözün derim ben.

Bu Arada Cin Ali Petrol ve Dinlenme Tesislerindeki Bakkalcı amcaya selamlar ))

Tam Yanınızdakı gRupta MErkez Tayfa 67 We Çılqınlar 58 qRubu Wardı ßu Aralar Tribün İşleri İyi qİtmıor Fazla qEçen Sene ßundan Daha İyiydik Ama ßu Sene ßazı Sorunlar Yüzünden ßu Durumlardayız Tribün Olayı Siwasta Muamma Oldu Çıktı Çözüm Yolunu Merakla ßeklioruz Anlaşılan ßiz Cozemeyecez..!
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
kayserispordan, kutlama, sivasa