Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 27.11.2007, 13:12   #11
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1308 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: DÜŞMAN MIYIZ????

ALLAHTANKİ BİZE KARŞİ BÖYLE ÇOK KÖTÜ BİR ZIT OLAN TAKIM YOK AMA ONUDA BU BASIN YALAN HABERLERİ YÜZÜNDEN OLUR ODA KARDEŞ TAKIMI BİZE RESMEN DÜŞÜRMEYE ÇALİŞİRLAR
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 13:30   #12
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..

Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor?

Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa
Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss

ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat...

Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı...

Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm...

Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu??

Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı??

Aynı şehirde yaşıyoruz...

Aynı takımı destekliyoruz...

Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz...

Aynı istasyon caddesinde geziyoruz...

Aynı taşhanda çay içiyoruz...

vs vs...

Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık???

Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken...
Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz???
Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak...

Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak ..
2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız

DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ...

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ..
HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM..

LÜTFEN ARTIK...

imzaa+++++++++++++++ başka nasıl anlatılır ki
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 27.11.2007, 14:48   #13
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: DÜŞMAN MIYIZ????

yavv kardeşim stat dolmuyor diyolar.ben 4 senedir tüm maçlara gidiyorum.deplasmanlarada arada bir.
fakat kapılarda rezalet var.geç açılıyor,güvenlik görevlilerinin ağız kokusu çekiliyor?adamlar sanki sivassprun sahibi?
bu kulüb herkesin.
ama birazda tarfatar düşnülemli.bi kapıda 3 saat beklenir mi?sivassa beklenir?
ben çok maça erken gitmeme rağmen istiklal marşından sonra giriyorum.yazık..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 27.11.2007, 15:37   #14
ertuqrul
Yeni Yiğido

ertuqrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 ertuqrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: DÜŞMAN MIYIZ????

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gruplar birleşti bir universiteler ayrı duruyor ama şimdi sıra yonetimde grupları zamanında içeri hatta maraton trubunune alıp orayı ayağa kaldırın diye emir vermeli bu maçta maç başladı dışarıda bir suru adam var kale arkası boş epey kişi maça giremedi bağırmayanlar maça girdi bağıracak taraftar dışarıda kaldı bunun tek çaresi yonetim eğer o statta marotan bağırırsa biz maç kaybetmeyiz haydi yonetip taraftarına sahip çık
ewet ben bu konu ıcın sunu soluceqım bırlestı dıosun ama kayserı macında kım vardı ya Allah askına nerde ıdı o qruplar cumhurıyet unı. qelenler destekledı.pekı cılqınlar nerde ıdı cok az kısı vardı ve bır ara qıdıolardı qerı donduler ne olduysa.bızım tek yurek olamamız lazım 3 5 tane qrup olsa ne olmasa ne dusunun ya bır Carsı taraftarlarını tek grup ama orqanıze super destek super bızım maclarda ayaqa ayaqa dıyoz kımse kalkıp katılmıo bıle.bızım ınsanımız taraftar deıl seyırcı sadece bunu bılır bunu soylerım
Alt 27.11.2007, 15:41   #15
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 968 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bülent hoca da diyor zaten binlerce seyricimiz var ama taraftarımız da yavaş yavaş oluşacaktır. kıvılcım ateşlendi grupların birleşmesiyle. inşallah kısa zamanda en iyisi olur Sivasımız için.
Alt 27.11.2007, 15:44   #16
ertuqrul
Yeni Yiğido

ertuqrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 ertuqrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1967_Dernek_Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca da diyor zaten binlerce seyricimiz var ama taraftarımız da yavaş yavaş oluşacaktır. kıvılcım ateşlendi grupların birleşmesiyle. inşallah kısa zamanda en iyisi olur Sivasımız için.
qruplar kayserı macından once bırlesmemısmıydı.pekı nerdelerdi.kımse yoktu benım anlamadıqım o kısım zaten ya bı bılqısı olan varsa bı acıklama yapsın lutfenn
Alt 27.11.2007, 16:13   #17
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: DÜŞMAN MIYIZ????

Sivasspor bu guruplardan yana çok şansız mutlaka birleşmeliyiz her kafadan bir ses geliyor yada herkes susmuş vaziyette mac seyrediyor bu öyle hemen ha deyince olmaz eğitim lazım yerel telvizyonlarda seyircinin bilinclendirilmesi lazım
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 27.11.2007, 16:47   #18
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: DÜŞMAN MIYIZ????

bnce bu takimi bu taraftar hak etmiyor stad bile ful dolmuyor tamam maratona gitmiosun kale arkasina gidin bare 5ytl gitsen kahvelere ful dolu adam maci tvden izlio git stadda izlede bi yararin olsun takima ayrica bnce gruplarin hepsi birlesip maratonda yada kapalinin yan taraflarindan birinde destegini vermeli ins en kisa zamanda duzelir bu durum eger bu basariyi bir bursa bir ankaragucu yapsa ogun o stadi inletirlerdi
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007, 17:52   #19
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Selam.. Tesekürler gardas ellerin dert görmesin cok güzel ifade etmisiniz konuyu. o türbunlerde insallah bir gun birlik beraberlik vede ayni zamanda kirmizi, beyaz Sivasspor formalarla dolar. siyah hic yakismiyor oraya. Türbun liderleride ilk olarak Sivas demeliler sonrada kendilerini düsunsunler derim ben Sivas varsa onlarda var.Sivasspor yoksa onlarda yoklar. bir gidersek bu ligten bir daha ( Allah Göstermesin ) ama bir daha gelemeyiz. onun icin herkes kendine düsen görevini bilmeli, bir daha böyle bir Baskan,yönetim,Hoca vede en önemlisi bu oyunuculari bulamiya biliriz. en son örnek Göstepe bakin haline ne oldular. insan elinde oldugu seyini kiymetini bilmeli, elinden kactiktan sonra neye yarar onun kiymeti!!
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2007, 21:44   #20
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVAS birleşti 1.ligte

Dağılırsa 2.ligte

Gelmek zor gitmek kolay