Erman Toroğlu "Ben Sivası seyrettiğimde keyif alıyorum.. Kayseriyi de seyrettiğim de keyif alıyorum.."
“SİVASSPOR’DAN KEYİF ALIYORUM!..”
ŞANSAL BÜYÜKA : Sivas’ın bu başarısı için ne diyorsun hocam?.. Takımın yarısı yok.. Balili’yi bugün çok aradım..
ERMAN TOROĞLU : İki yabancı ile oynuyor Sivas.. Sakatları var.. İngiltere ligi çok kaliteli lig.. Bende keyif alıyorum.. Takımları da başarılı.. Bundan sonra büyük ihtimalle bir İngiliz takımı Fener’e çıkabilir.. İngiliz milli takımı elemelerde gitti.. Bu şunu gösteriyor abi.. Yabancı oyuncunun kalitelisi gelirse başarı olur.. İngiltere’ye eleğin üstündekiler gidiyor.. Demekki çok yabancının gelmesi hatta üst düzey yabancı gelmesi bile futbola bir şey katmıyor.. Yabancı oyuncu gelsin ama bunun bir kriteri olsun.. Son üç yılda milli takımında 10 kere oynasın densin mesela.. Brezilya bir kere oynatıyor adamı, oh ne güzel.. Brezilya’da oynadı deniyor.. Bir sıralar Yugoslavlar böyleydi.. İşte ben oynanan oyuna bakarım hocam.. Aldığım adamın özelliklerine aldığım adamın takıma verdiğine bakarım.. Ben Sivas’ı seyrettiğimde keyif alıyorum.. Kayseri’yi de seyrettiğim de keyif alıyorum.. İkinci yarı 20 dakika kilitlendi maç.. Yarısından sonra
“BÜLENT HOCA BİRAZ DİKKAT ETSİN!..”
ŞANSAL BÜYÜKA : Son dakika Galatasaray golü olmasa Sivasspor liderdi hocam..
ERMAN TOROĞLU : Böyle olduğu daha iyi.. Maçı bırakmıyorlar.. Böyle gitmesi daha iyi.. Bugün Bülent hocayı gergin gördüm.. Onun biraz daha dikkatli olması lazım.. Seni gördüğü zaman futbolcu bizde bir tuhaflık mı görüyor hoca der panikler.. Ama belki o da futbolcuyu rahatsız etmek istiyor.. Bilemeyiz..
o soğukta yüreğini sahaya koyan ve terinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımızı bağrımıza basıyoruz,ve bu günü bizlere yaşattıkları için sonsuz teşekkürlerimizi kabul etmelerini umuyoruz.