Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 29.11.2007, 13:37   #151
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1094 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Eleştiri sınırını bazen aşaıyoruz kırıcı oluyoruz halbuki hepimizin ortak nokatası SİVASSPOR burda oluşumuzun en büyük nedeni tek ses tek yürek ve tek yumruk olmamız değilmidir ama herbirimiz bir tarafa cekersek bu işin içinden cıkamayız
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 29.11.2007, 14:44   #152
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eleştiri sınırını bazen aşaıyoruz kırıcı oluyoruz halbuki hepimizin ortak nokatası SİVASSPOR burda oluşumuzun en büyük nedeni tek ses tek yürek ve tek yumruk olmamız değilmidir ama herbirimiz bir tarafa cekersek bu işin içinden cıkamayız
evt hep böyle kırıcı sözler yapıp kavga edersek stada sivassporu desteklemek yerine kavga etmeye gelmiş oluruz
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 14.05.2008, 16:58   #153
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1034 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerden baslıyım nasıl yazıyım bılmıyorum...takım aldı basını gidiyor turkıyede bulunan sayıları 100 ü gecen butun takımların ruyası olan süper ligde liderliği zorluyoruz bi ihtimal belki de böyle devam ederse trabzondan baska bi anadolu kulubune gidicek sampıyonluk..Ya peki madalyanın diğer tarafi ya bu kulubun gercek sahibi taraftar ? ?..hepiniz biliyorsunuz ki her zaman cekirdekci tayfayı elestirdim yendıgımızde sivas sivas diye bagırmakdan baska bi sey yapmayan- yenildiğimizde hatta onu gectim topcunun yanlıs bi hareketinde onu yerden yere vuran kufur eden bi seyircimiz var..vede size bi takim isimi vericem sizde eminim ki bi o taraftara bi de bizim seyircimize bakıp vay be diyeceksiniz...

takımın isimi göztepe taraftarının adı yalı gecen sene biliyorsunuz ki takımları amatör kümeye düştü bir futbol takımın basına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadılar.takımları deplasmana gidicek parayı zor buldu futbolcularına ödemeleri cok zor yaptılar...zamanında 4 büyüklere kök söktüren turkıyeyi avrupa arenasında çogu kez temsil eden bir kulup artık küme düşmüştü..

Şimdi de karşılastırma yapalım Sivasspor-Göztepe karsılastırmasını...Göztepe ne durumda ? amator ligde mucadele eden cok zor günler geciren , deyim yerindeyse mahalleden takımında futbolcuların oynadıgı borc bataklıgında gidip gelen bir kulup..ya Sivasspor turkıyede butun spor yazarları ve medyadan buyuk ovgulerle bahsedilen korkan diil korkutan liderlige goz koyan (belkide lig sonunda 1. 2. 3. olucak) , futbolcularını bırakın turk takımlarının ısrarla istedigi herkesin gıptayla baktıgı bir takım...

ve sıra geldi taraftar bolumune Sivasspor taraftari her maca elınde cekırdegini almadan gelmeyen 5 mılyon verip kendisini takımın sahibi sanıp futbolcularına baskıdan baska bi sey yapmayıp deplasmana bir gun gitmemiş bir topluluk bagıran taraftarı ise (sayı vermiyim yine tepki toplarım) 3 taraftar grubunda kemık taraftarı 100 ü gecmeyen kendi yagında kavrulan senelerce pek bi icraat yapamamıs gelişememiş dernek ve gruplar..
göztepe taraftari : takımını onca lıgden dusmesi onca sorunla yuzyuze kalmasına ragmen her deplasmana gidip cogu süperlig takımında bile bulunmayan cefakar ve yine cogu süperlig taraftarının yonetımınden aldıgı destegi almayan kendı otobusunu kendı kaldıracak kadar fedakar bi taraftar grubu yalı...ve de size oncekı hafta olan bi hadisesini soyleyim durumu cok acık ve net anlayın anlayın ki gercek taraftar neymiş biraz görün ...

''göztepenin gecen seneden dolayı aldıgı seyircisiz mac cezasına ragmen yaklasık 3000 ateslı taraftar takımına dısardan destek verdi '' (bazı duyumlarıma gore 4000kişi)

ve şimdi soruyom hangi 40 yıllık sivasspor takım maclarında 3000 tane bagıran taraftar oldu hani macımızda bu sayının 5 de birisine cıkabildik ?
(http://www.youtube.com/watch?v=NMrmjfrLh-s)

ben sizi bilmem ama artık 18 yasımda olmama bu yasa ragmen o kadar sey yapmama ragmen kendımden dahi utanıyorum artık..

utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,

gunlerdir sabahlara kadar aklımdan cıkmıyor haftaya haftalara artık taraftar büyüyecekmi sampıyonluga giden yolda bu takıma layık bir grup yada taraftar olabilecez mi diye...

sizden tek istediğim gerek türkiyenin en genc grubu olmamıza gerekse de kim olursa hangi grup olursa olsun gercek bir taraftarsa başka bi bu takım sevdalısına lutfen sahip cıkın

vede bilmiyorum burayı okuyan firma sahipleri varmı ama ne olur taraftara sahip cıkın cunku onlar siz sivasspor ustunden reklamınızı yaparken kendınızı taraftar sanarken onlar yeri geldi telefonunu sattı yeri geldi ac gitti geldi deplasmanlara 5 mılyonla trabzona 2 mılyonla istanbula takımını desteklemeye gitti yinede sizin gibi kendısını taraftar saymadı..

lütfen altan gelen yuregınde Sivasspor sevdası olan kardeşlerinize elınızden geldiğince destek verin verin ki bu takıma layık bir taraftar olussun....
aynen katılıyorum düşüncelerine
Alt 14.05.2008, 17:05   #154
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

DOGRU SOZE NE DENIR KONNUYU ACAN ARKDASI KUTLUYORUM.
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 14.05.2008, 17:09   #155
deplasman
Acemi Yiğido

46 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 deplasman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cok duygulandım valla gardasım herkes senın gıbı dusunebılse ama nerde mıllet hala ıstanbul yalakalıgı yapıyor ıkıncı takımın sıvas dıyor bunlarla bu ıs olmaz
deplasman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.05.2008, 17:23   #156
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

İstanbul takımlarının bi tarafını yalayan bütün sivaslı kansız denyolara bu yazı ders olsun.
Çok duygulandım.
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.05.2008, 17:32   #157
Hayri Abi
Acemi Yiğido

Hayri Abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 Hayri Abi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işte bu yiğidoluk sivaslılık içimizdeki ist yalakalarına kapak olsun
Hayri Abi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.06.2008, 02:17   #158
fatih_bm
Yiğido

fatih_bm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 fatih_bm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eğer Sivaslı olupta istanbul takımını halen destekleyenler varsa onlara yazıklar olsun.
Onlar memleketlerini istanbula tercih ediyorlarsa gelmesinler yaşamasınlar sıvasta.Bunu yapan benim gözümde kansızdır.İnsan ne olursa olsun memleketibni satmamalı.
Ömür verdik yoluna vay
fatih_bm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.06.2008, 03:20   #159
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivaslı olupta memletine sivasspora sahip çıkmayanların allah hepsinin belasını versin üç büyütülmüşleri desteklediniz elinize ne geçti kanı bozuklar bide utanmadan yüzünüz kızarmadan diyorsunuzki ben fb gs bjk lıyım ikinci takımım sivasspor sizler kimsinizki ikinci takımınız sivasspor olsun sivasspor gerçek sivaslılarındır yüreği memleket sevdasına yanıp tutuşanlarındır sivasımız işte böyle geri zekalıların yüzünden ilerlemiyor sivaslı olmayıpta sivasspora gönül verenlerden utanın okadar çok seviyorsanız istanbul takımlarını çekin gidin ekmeğinizi onlar veriyor nasıl olsa. sivasta kanı bozuk istemiyoruz ya sev yada terket gün gelecek sivasspor büyütülmüşleri kafasını ezip alayını toprağa gömecek. anti istanbul
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.06.2008, 03:57   #160
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

gecenin bu saatinde uykum kaçtı.. ben de sivas dışında okuyan bir öğrenciyim. sivasta olduğum her maça geldim. sivasta olmadığım halde kombine aldım. ama maçlarda stadı erkenden boşaltan taraftarı gördükçe tüm sinirlerim ayağa zıplıyor. fener maçında staddaydım takım yeniliyor diye herkes stadı terkediyor. daha 3 gün önce hangi ile ait olduğunu bilmediğimiz ilçce takımlarla maç yapıyoduk. şimdi çekirdekçi tiyatrocu bir seyircimiz var. tepki göstersen serseri olursun sussan olmaz.. fuzuli çok güzel söylemiş

KONUŞSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır