Alıntı:
efe1058 Nickli Üyeden Alıntı
Sagıdeğer Gogol,zaten benimde anlatmak istediğim sizin tehdit,aşşağlama ve/veya horgörme olarak algıladığınız cümleleri benim Sivaslıdan yana olma,Sivaslının sahip çıkmamasına olan tepki ve Sivaslıya olan saygı olarak algılamamdır. Horgören insan Sivasspor'un taraftar sitesine üye olmaz hatta böyle bir sitenin varlığından bile haberdar olmaz dı ki iddianıza göre gazete görevlendirmiş açıkçası bu pek mantıklı gelmedi bana.İki hafta önce yazılmış bir köşe yazısı için hangi gazete yorumcusunu görevlendirir ve gitte şu Sivaslıların sitesine bir mesaj yaz der bu olacak iş değil. Kişi değer verdiklerini düşünür,eleştri getirir daha iyi olması için çaba sarf eder. Şahsi düşüncem Cevdet beyde Sivaslıya ve Sivasspor'a değer verdiği için siteye üye olmuş ve mesaj yazmış. Ben bunu böyle algılıyorum ve keşke diğer spor yazarlarıda sitemize ilgi gösterse burada yazılıp çizilenleri okusa Türk futboluna daha çok katkı sağlarlar.
Dışlamayalım sahip çıkalım ki faydalı olabilelim,hareket alanımız genişlesin...
|
Şimdi zatı şahaneleri muhterem'in site içi aktivitilerine beraber gözatalım.
CEVDET ÜNÜVAR
Sivasspor-1
Tecrübe Puanı: 0
Gazetede yazıyı yazma tarihi 15 kasım 2007
Sivasspor com'a üye olma tarihi 15 kasım 2007
Gazetesinde yazı yazma aralığı haftada bir,yarım sütün üzerine
Üye olduğu tarihden sonra sitede,bir tek yazılım olarak katılımı dün bir kez ve sitayiş ile dolu,
Fikir beyan etmişmi,olumlu kılacak bir özeleştri yapmışmı hayır.
Bu sitede tanışdığı,fikir alışverişinde bulunduğu biri varmı oda yok zira site geneline çapulcu tayfası gözüyle bakması bunun ispatı.
İşin doğrusu şudur,bu hafta yani 15 kasım tarihi itibariyle gündem SİVASSPOR,gündeme dair bir yazı yazayım,sonra o takım taraftarları,var olan site yöneticileri,mümkünse kulüp yönetimi beni arasın,degerim katlansın,maksadıyla yazı çıkış tarihi itibariyle siteye üye olmak,o gün içerisinde5 dak. bir sörf yapayım çıkayım,aradan geçen süredede çıt çıkmayınca bir gideyim,sitede ne olup bitmiş bakayım,yine birşey göremeyince zıvanadan çıkan zati muhterem basar kalayı ve ufakdanda tehdid içeren yazısına sizlerin balıklama atlaması komik,komik olduğu kadar bu bilgilere ulaşmadan yazmanızda bir o kadar basitlik içeriyor.
Yukarıda zatı muhteremin nick bilgilerini bir daha gözden geçiriniz,
Onun iması bu siteye benim kadar ünlü giremez demesine,derim ki bu siteye mecnun başkandan,a.latif şener'e,belediye başkalarımızdan diger kesimlere birbirinden şahsiyetli karakterli kişiler,girmekde hatta görüş beyan etmektedirler.
Birde,sizin :''Sitemize,zahmet etmiş,buyurmuş,misafire hakaret vari yazılar yazmayın'' anlamına gelen mesajlarınızı kendim ve abircan nicli hemşerimiz adına sormak istiyorum,sitede görev ve yetkileriniz nedir? ögrenebilirmiyim.Zahmet olmazsa.