Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: KB´DE SÖZ SAHİBİYİZ!!
Alt 30.11.2007, 00:02   #11
adige
Yeni Yiğido

adige - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adige isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KB´DE SÖZ SAHİBİYİZ!!

Hayırlı olsun,başkan bu mevkinin üstlerinide hak eden bir kişiliğe ve alt yapıya sahiptir.
adige isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2007, 12:08   #12
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

G.Birliği ve OFTAŞ çekildi!
Gençlerbirliği ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan çekildi.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yapılan Kulüpler Birliği Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olması için yoğun baskı yapıldığını belirterek, ''Ben Kulüpler Birliği Başkanlığı'na çok mu meraklıyım. Ama 2 senedir Kulüpler Birliği hiçbir şey yapmadı. Beşiktaş yöneticisi Kenan Öner'e, OFTAŞ maçına geldikleri zaman, 'Arkadaşlar Kulüpler Birliği başkanı olmamı istiyorlar' diye söyledim. Kenan Bey, 'İlhan ağabey, sen olduktan sonra biz her şeyimizle yanındayız' dedi. Özellikle de ben 10 gündür sayın Canaydın'ı arıyorum. Canaydın bana dese ki, ben adayım, benim Don Kişot gibi ortaya çıkmama gerek yok. Ben zaten şartlı olarak bu işe talibim. Burada mali, hukuki ve teknik kadro olarak bir profesyonel kadro oluşturmamız lazım. Bana 100 milyar maaş verseniz bu işi yapamam, ama profesyonel kadroyu, Ankara'da olduğum için kurarım. Hem havuzla hem federasyonla olan sıkıntılarımızı gidermek için çalışacak profesyonel arkadaşlar olsun istedim'' diye konuştu.

Cavcav, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın rahatsızlığını bildiği için konuyu Adnan Polat ile görüştüğünü dile getirerek, şunları söyledi:

''Adnan Polat'a 10 gün evvel Sayın Canaydın aday olacaksa ben olmayayım dedim. Adnan Polat bana, 'İlhan ağabey mümkün değil, başkanın pek keyifi yok, doğru dürüst kulübe gelemiyor. Kulüpler Birliği başkanlığı görevini sürdüreceğini pek zannetmiyorum' dedi. Ben de kendisine 'Yine de sen bir konuş da bana haber ver' dedim. Dün, adaylığımı açıkladıktan sonra, 'İlhan ağabey üzgünüm, ben söyledim ama maalesef sayın Canaydın da aday' dedi. Ben Canaydın'a, 'Çok saygı duyduğum birisin, gel seni Kulüpler Birliği Onursal Başkanı yapalım, sen bu işi yapacak durumda değilsin' dedim. Birşey de yapmadı zaten. 'Yok' dedi, 'Biz seni onursal başkan yapalım' diye konuştu''

-CAVCAV, AZİZ YILDIRIM'I ÖRNEK ALDI-

İlhan Cavcav, daha önce Kulüpler Birliği Vakfı'ndan istifası nedeniyle eleştirdiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı örnek göstererek, vakıftan istifa nedenlerini şöyle açıkladı:

''Ben 30 senedir bir kulübün başkanıyım. Futbolun duayeni olmuş birisiyim. Şimdi kalkıp, 'Yok arkadaş ben çekildim' demem doğru olmaz. Öyle düşündüm ki, beni başkan adaylığı için teşvik eden Rize, Ankara Büyükşehir, Gaziantep, Kasımpaşa başta olmak üzere birçok kulüp, 'Aman sen başkan ol' diyenler gitti, karşı tarafa oy verdiler. Bu emanetçi arkadaşlarım beni ortaya atıp, hepsi bana çekimser davrandı. Şu anda hem Gençlerbirliği, hem de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor olarak, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan istifa ediyoruz. Kulüpler Birliği benim için artık ölmüştür. Nasıl Fenerbahçe Kulübü Başkanı sayın Aziz Yıldırım gittiyse, ben de ayrılıyorum. Onlar kabul ederler, etmezler, ancak ben istifa ediyorum.''
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2007, 12:39   #13
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

büyük başkanada bu yakışırdı ne diyelim
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.11.2007, 14:58   #14
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

hayırlı olsun yakışır başkanımıza..
Alt 30.11.2007, 15:21   #15
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BAŞKANIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.HERKES ADAM GİBİ ADAM GÖRSÜN.YÜREKTEN BAŞARILAR BAŞKANIM

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2007, 10:25   #16
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

MASA BAŞINDADA ARTIK SÖZ SAHİBİ OLMALIYIZ BENCE EĞER BÜYÜK DÜŞÜNÜYORSAK
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KB´DE SÖZ SAHİBİYİZ!!
Alt 02.12.2007, 16:45   #17
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: KB´DE SÖZ SAHİBİYİZ!!

yakışır

Başkanımıza, Yeni görevinde de başarılar dilerim.