Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ
Alt 03.12.2007, 21:29   #31
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ

SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ

YİĞİDODUR NAMIMIZ BİZLER DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ

İSTANBULDA OLSAKDA SİVASLI OLMAKTAN GURUR DUYDUK

ÇÜNKÜ YİĞİDO MERTİR KENDİNİ GİZLEMEZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO DELİKANLIDIR İSİM ADRES SAKLAMAZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO SİVASLI DIR TELEFON SAKLAMAZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO BİLİRKİ BİR CANI VAR YARADANA ONUDA O ALACAK ÖLÜMDEN KORKMAZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO BİLİRKİ EN BÜYÜK KABADAYI EN EFENDİ OLAN İNSAN MERT OLAN İNSANDIR NAMERT OLAN DEĞİL

KİMLERİ İLKLERİ YAŞAR KİMİLERİ EVDE YATAR KİMİLEREİ 10 KİŞİ ALIR MAÇA GİDER KİMİLERİ MAÇA GİTMEK İÇİN ADAM ARAR KİMİ BEKARDIR ÖZGÜR YAŞAR GEÇİNME DERDİ OLMAZ EVDE YATAR KİMİLERİ Bİ DEPLASMANA GİDERSE BİR HAFTA FAZLADAN ÇALIŞMA YAPAR BELKİ İLK BELKİ DEĞİL BELKİ SON BELKİ BAŞLANGIÇ BİZİM İÇİN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SİVAS VE SİVASSPOR

HEP DESTEK TAM DESTEK BİZ OLMAYALIM ÇALIŞANLARA AMAN KÖSTEK SEN DEVAMLI GİT BİZ İLKEZ OLSUN BU SORUYA CEVAP DAHA ÖNCE SANA VERİLDİ HABERİN OLSUN SIRF YAZMAK İÇİN YAZMA

ŞİMDİ BEN İSTANBULDAKİ MAÇLARI DEPLASMAN OLARAK YAZARSAM KAÇ OLDU BİLMEM E YOK O OLMAZ DERSEN BAŞKA YOK DAĞA HİÇ GİTMEDİM ANKARAYADA BEN GİTMEDİM ZATEN KOPYAMI GÖNDERDİM HABERİN OLSUN

BÜTÜN OLAY BENİM DEPLASMAN GİTMEMİN İLK OLUP OLMAMASI YA BEN ONA ŞAŞIYORUM CANIM MEMLEKETİM SİVASIM NE DEN BİRLİK OLMAZ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ NE YAPSAK YARANAMIYORUZ

DERNEK OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ OLMUYOR KİMSEYE BEĞENDİREMİYORUZ İSTANBULDAN BELKİ BİR İLKİ BAŞARDIK 36 KİŞİYLE ANKARAY GİTTİK YİNE OLMADI SORUN İLKEZMİ OLDU

ONU SOR ONA LAFIM YOK AMA ÖNCE Bİ TEŞEKÜR ET NEZAKETTENDE OLSA

AMA ŞUNU UNUTMA ALİSAMİYEN CİN CON DEPLASMANINA DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KALABLAIK OLACAĞIZ VE HEP BİR AĞIZDAN OPERA YAPACAĞIZ SÖZ VERDİK İSTANBUL DERNEK OLARAK TÜM YİĞDOLARAI ALİSAMİYENDEKİ CİN CON OPERASINA BEKLİYORUZ
Alt 03.12.2007, 21:36   #32
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ

Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaw Adem gardaş bi sen uyanık kalmışsın ha birde şoför
uykucu taraftar bunlar ,uzun bi yolculuk yaptılar tabi Anıttepeye
çıktılar uykuyu çoktan hak ettiler.
enerji toplamak için uyudular
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ
Alt 03.12.2007, 21:38   #33
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ

Alıntı:
ademgoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
enerji toplamak için uyudular
eh adem bizi reklam edeceğini bilsek senide uyurken resimlerdik..
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ
Alt 03.12.2007, 21:41   #34
ademgoze
Usta Yiğido

Alt 03.12.2007, 21:42   #35
ademgoze
Usta Yiğido

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fGOe4qSD_Xk&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fGOe4qSD_Xk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Alt 03.12.2007, 21:51   #36
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: İSTDER; ANKARA YOLCULUĞUMUZ

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ

YİĞİDODUR NAMIMIZ BİZLER DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ

İSTANBULDA OLSAKDA SİVASLI OLMAKTAN GURUR DUYDUK

ÇÜNKÜ YİĞİDO MERTİR KENDİNİ GİZLEMEZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO DELİKANLIDIR İSİM ADRES SAKLAMAZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO SİVASLI DIR TELEFON SAKLAMAZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO BİLİRKİ BİR CANI VAR YARADANA ONUDA O ALACAK ÖLÜMDEN KORKMAZ

ÇÜNKÜ YİĞİDO BİLİRKİ EN BÜYÜK KABADAYI EN EFENDİ OLAN İNSAN MERT OLAN İNSANDIR NAMERT OLAN DEĞİL

KİMLERİ İLKLERİ YAŞAR KİMİLERİ EVDE YATAR KİMİLEREİ 10 KİŞİ ALIR MAÇA GİDER KİMİLERİ MAÇA GİTMEK İÇİN ADAM ARAR KİMİ BEKARDIR ÖZGÜR YAŞAR GEÇİNME DERDİ OLMAZ EVDE YATAR KİMİLERİ Bİ DEPLASMANA GİDERSE BİR HAFTA FAZLADAN ÇALIŞMA YAPAR BELKİ İLK BELKİ DEĞİL BELKİ SON BELKİ BAŞLANGIÇ BİZİM İÇİN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SİVAS VE SİVASSPOR

HEP DESTEK TAM DESTEK BİZ OLMAYALIM ÇALIŞANLARA AMAN KÖSTEK SEN DEVAMLI GİT BİZ İLKEZ OLSUN BU SORUYA CEVAP DAHA ÖNCE SANA VERİLDİ HABERİN OLSUN SIRF YAZMAK İÇİN YAZMA

ŞİMDİ BEN İSTANBULDAKİ MAÇLARI DEPLASMAN OLARAK YAZARSAM KAÇ OLDU BİLMEM E YOK O OLMAZ DERSEN BAŞKA YOK DAĞA HİÇ GİTMEDİM ANKARAYADA BEN GİTMEDİM ZATEN KOPYAMI GÖNDERDİM HABERİN OLSUN

BÜTÜN OLAY BENİM DEPLASMAN GİTMEMİN İLK OLUP OLMAMASI YA BEN ONA ŞAŞIYORUM CANIM MEMLEKETİM SİVASIM NE DEN BİRLİK OLMAZ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ NE YAPSAK YARANAMIYORUZ

DERNEK OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ OLMUYOR KİMSEYE BEĞENDİREMİYORUZ İSTANBULDAN BELKİ BİR İLKİ BAŞARDIK 36 KİŞİYLE ANKARAY GİTTİK YİNE OLMADI SORUN İLKEZMİ OLDU

ONU SOR ONA LAFIM YOK AMA ÖNCE Bİ TEŞEKÜR ET NEZAKETTENDE OLSA

AMA ŞUNU UNUTMA ALİSAMİYEN CİN CON DEPLASMANINA DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KALABLAIK OLACAĞIZ VE HEP BİR AĞIZDAN OPERA YAPACAĞIZ SÖZ VERDİK İSTANBUL DERNEK OLARAK TÜM YİĞDOLARAI ALİSAMİYENDEKİ CİN CON OPERASINA BEKLİYORUZ
Recep abi;
Maç bitti,güzel eğlenceli bir yolculuk oldu,giden istanbuldan veya başka yerden on kişi olsun beş kişi olsun,bu noktadan sonra insanların içindeki haset-fesat duyguları açığa çıkdı,bundan sonra muhatap olunan veya olunacak insanların seviyesi inmeyelim indirmeyelim,onlar ufak hasetlik ve fesatlık dünyasında baş başa kalsınlar.
Bir topicde takdirli mesaj yazmak,öbür topice ise sitayiş aşağılama yazmak,ancak ve ancak aşağılık duygusundaki insanların karakteri olabilir.
Bir topic içerisinde,ayen-katılıyorum-altına imza- gibi mesajarın yer aldığı mesajlarda beyin dağarcığı gelişmemiş olanların kafa yapısıdır ve onlarlada İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN, hiç mi hiç ne uğraşmaya nede zaman kaybına tahammülü yokdur vede olmamalıdır.
Biz varız vede var olmaya devam edeceğiz.Bizim onurlu,sorumlu,bilinçli birer taraftar anlayışımız,bu deplasmanda olduğu gibi hem istanbul hemde yakın deplasmanlardada sürecekdir.
klavyede ''bu dagları ben yarattım'' nidalarına ihtiyacımız yok.
Gerkeni,gerekdiği yerde,zamanı geldiğinde yaparız.Hiçbir hareketin,dengesizliğin,terbiy esizliğin cevabı gerekdiğinde verilir.
Bu güzel organizasyonu,her anı mutluluk ve neşe dolu iken,maç bitiminde,stat içinde toplu tezahürat halinde, bazılarının içlerinde olan kin ve nefreti nasıl kusduklarını gördük.Asıl insana zor gelen,erkeğim diyerek piyasaya çıkan ama dönek bir yapı ile yüz yüze konuşup söyleyemeyenlerin nasıl dönme gibi gıvırdıklarıdır.
Müsterih ol,bu deplasman kimilerinin hayal edip gerçekleştiremedikleri,arzu edip yapamadıklarıdır.Fotografları ve videolarıyla eglencemizin tavan yapdığıdır.Kısacası kedi ulaşamadığı ciğere kokmuş der.
İlk maçımızda,bu eglencemizin tekrarını kat kat fazlasını yapmak üzere,bundan sonrasına bakıyoruz.

Konu AyhanBayrak tarafından (04.12.2007 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazılım
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2007, 21:56   #37
ademgoze
Usta Yiğido

Alt 03.12.2007, 21:59   #38
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Recep abi;
Maç bitti,güzel eğlenceli bir yolculuk oldu,giden istanbuldan veya başka yerden on kişi olsun beş kişi olsun,bu noktadan sonra insanların içindeki haset-fesat duyguları açığa çıkdı,bundan sonra muhatap olunan veya olunacak insanların seviyesi inmeyelim indirmeyelim,onlar ufak hasetlik ve fesatlık dünyasında baş başa kalsınlar.
Bir topicde takdirli mesaj yazmak,öbür topice ise sitayiş aşağılama yazmak,ancak ve ancak aşağılık duygusundaki insanların karakteri olabilir.
Bir topic içerisinde,ayen-katılıyorum-altına imza- gibi mesajarın yer aldığı mesajlarda beyin dağarcığı gelişmemiş olanların kafa yapısıdır ve onlarlada İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN, hiç mi hiç ne uğraşmaya nede zaman kaybına tahammülü yokdur vede olmamalıdır.
Biz varız vede var olmaya devam edeceğiz.Bizim onurlu,sorumlu,bilinçli birer taraftar anlayışımız,bu deplasmanda olduğu gibi hem istanbul hemde yakın deplasmanlardada sürecekdir.
Bizim sidik yarışına,klavyede ''bu dagları ben yarattım'' nidalarına ihtiyacımız yok.
Gerkeni,gerekdiği yerde,zamanı geldiğinde yaparız.Hiçbir hareketin,dengesizliğin,terbiy esizliğin cevabı gerekdiğinde verilir.
Bu güzel organizasyonu,her anı mutluluk ve neşe dolu iken,maç bitiminde bazılarının içlerinde olan kin ve nefreti nasıl kusduklarını gördük.Asıl insana zor gelen,erkeğim diyerek piyasaya çıkan ama dönek bir yapı ile yüz yüze konuşup söyleyemeyenlerin nasıl dönme gibi gıvırdıklarıdır.
Müsterih ol,bu deplasman kimilerinin hayal edip gerçekleştiremedikleri,arzu edip yapamadıklarıdır.Fotografları ve videolarıyla eglencemizin tavan yapdığıdır.Kısacası kedi ulaşamadığı ciğere kokmuş der.
İlk maçımızda,bu eglencemizin tekrarını kat kat fazlasını yapmak üzere,bundan sonrasına bakıyoruz.
çok güzel açıkladın ama bu yazılardan ders çıkarıp içinden bişeyler alıcak insan olması lazım karşında sabit görüş var bazı insanlarda ne yapsan değiştiremzsin ağzınla kuş tutsan sonucu değitiremezsin deliyi kırk gün öpmüşler deli yine deli..
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2007, 22:32   #39
ademgoze
Usta Yiğido

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hznpIRNCURo&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hznpIRNCURo&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Alt 03.12.2007, 22:49   #40
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

sivassporu yanlız bırakmayan yiğidolara sonsuz teşekkürler sağ olun var olun
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır